ZEINAB-K رفیق جدید انجمن سطح 0 ارسالیها 56 پسندها 757 امتیازها 5,433 سن 41 17/8/18 نویسنده موضوع #1 هنگام صبح حلقه ی دختر در قهوه افتاد چطور ممکنه؟
Sam in کاربر انجمن سطح 0 ارسالیها 259 پسندها 5,068 امتیازها 21,773 17/8/18 #2 حلقه واسه دختره بزرگ بوده دختره هم خواسته قهوه رو هم بزنه افتاده تو قهوه اگر اشتباه بود معذرت همینطوری یه چی از خودم گفتم امضا : Sam in
حلقه واسه دختره بزرگ بوده دختره هم خواسته قهوه رو هم بزنه افتاده تو قهوه اگر اشتباه بود معذرت همینطوری یه چی از خودم گفتم
ZEINAB-K رفیق جدید انجمن سطح 0 ارسالیها 56 پسندها 757 امتیازها 5,433 سن 41 17/8/18 نویسنده موضوع #3 Sam in گفت حلقه واسه دختره بزرگ بوده دختره هم خواسته قهوه رو هم بزنه افتاده تو قهوه اگر اشتباه بود معذرت همینطوری یه چی از خودم گفتم کلیک کنید تا باز شود... چرا معذرت میخوای نه عزیزم اشکال نداره حلقش افتاده تو پودر قهوه که خشک بود.
Sam in گفت حلقه واسه دختره بزرگ بوده دختره هم خواسته قهوه رو هم بزنه افتاده تو قهوه اگر اشتباه بود معذرت همینطوری یه چی از خودم گفتم کلیک کنید تا باز شود... چرا معذرت میخوای نه عزیزم اشکال نداره حلقش افتاده تو پودر قهوه که خشک بود.
բձժﻨყձ کاربر انجمن سطح 3 ارسالیها 180 پسندها 4,693 امتیازها 21,413 مدالها 2 9/2/19 #5 خب افتاده دیگه .از دستش افتاده یا براش گشاد بوده یا خودش انداخته یا حواسش نبوده . سوال نداره که ! امضا : բձժﻨყձ
Zahra_chitsazii کاربر فعال سطح 0 ارسالیها 368 پسندها 512 امتیازها 5,773 9/9/20 #6 ZEINAB-K گفت هنگام صبح حلقه ی دختر در قهوه افتاد چطور ممکنه؟ کلیک کنید تا باز شود... سوال اشتباه است!
ZEINAB-K گفت هنگام صبح حلقه ی دختر در قهوه افتاد چطور ممکنه؟ کلیک کنید تا باز شود... سوال اشتباه است!