نصف لیوان آب، شکر قهوهای، سویا سس لایت، عسل، کچاپ، ۱ قغ روغن کنجد دودی، ۲ قغ سیر زنجبیل رندهشده، چیلی فلکس به همراه چیلی سس را با هم مخلوط میکنیم، روی شعله قرار میدهیم و هم میزنیم. وقتی جوش آمد آن را کنار میگذاریم.
۱ قغ روغن کنجد را روی تابه میریزیم و به آن ۴ قغ سس Korean Chicken که درست کردهایم را اضافه میکنیم. بعد از آن وقت اضافه شدن مرغهای سوخاریشده به این ترکیب است. طوری این ترکیب را هم میزنیم که سس تمام قسمتهای مرغ را بپوشاند.
در انتها برای تزیین روی مرغها کنجد و پیازچه خردشده میریزیم.