غذا غذا | مرغ سوخاری کره‌ای

ستایش؛

مدیر تالار وحشت + مدیر تالار خانواده
پرسنل مدیریت
مدیر تالار سرگرمی
تاریخ ثبت‌نام
4/8/21
ارسالی‌ها
4,483
پسندها
39,018
امتیازها
74,376
مدال‌ها
67
سطح
38
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #1
مواد اولیه مرغ سوخاری کره ای
ماده اولیهمقدارماده اولیهمقدارماده اولیهمقدار
آرد۲ لیوانشیر پرچرب۵۰۰ میلی‌لیترکچاپ۳ ق‌غ
پاپریکا۱ ق‌چفیله مرغ مرینیت‌شده۲۵۰ گرم
...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : ستایش؛

ستایش؛

مدیر تالار وحشت + مدیر تالار خانواده
پرسنل مدیریت
مدیر تالار سرگرمی
تاریخ ثبت‌نام
4/8/21
ارسالی‌ها
4,483
پسندها
39,018
امتیازها
74,376
مدال‌ها
67
سطح
38
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #2
طرز تهیه مرغ سوخاری کره‌ای:
  • آرد، پاپریکا، نمک، ۱ ق‌چ پودر سیر، نشاسته ذرت و بیکینگ‌پودر را با هم مخلوط می‌کنیم.
  • ۱ ق‌چ پودر سیر را در شیر می‌ریزیم و هم می‌زنیم.
  • فیله مرغ مرینیت‌شده را در ترکیب شیر و پودر سیر می‌ریزیم، می‌گذاریم تا ۱۲ ساعت در آن استراحت کند.
 
امضا : ستایش؛

ستایش؛

مدیر تالار وحشت + مدیر تالار خانواده
پرسنل مدیریت
مدیر تالار سرگرمی
تاریخ ثبت‌نام
4/8/21
ارسالی‌ها
4,483
پسندها
39,018
امتیازها
74,376
مدال‌ها
67
سطح
38
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #3
  • نصف لیوان آب، شکر قهوه‌ای، سویا سس لایت، عسل، کچاپ، ۱ ق‌غ روغن کنجد دودی، ۲ ق‌غ سیر زنجبیل رنده‌شده، چیلی فلکس به همراه چیلی سس را با هم مخلوط می‌کنیم، روی شعله قرار می‎دهیم و هم می‎زنیم. وقتی جوش آمد آن را کنار می‌گذاریم.
 
امضا : ستایش؛

ستایش؛

مدیر تالار وحشت + مدیر تالار خانواده
پرسنل مدیریت
مدیر تالار سرگرمی
تاریخ ثبت‌نام
4/8/21
ارسالی‌ها
4,483
پسندها
39,018
امتیازها
74,376
مدال‌ها
67
سطح
38
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #4
  • بعد از ۱۲ ساعت مرغ را برمی‌داریم و در ادامه در مخلوط آردی که از قبل درست کرده‌ایم می‎ریزیم تا همه‌جایش آردی شود.
  • مرغ‌های آردی شده را به روغن داغ اضافه می‌کنیم و وقتی طلایی شدند، از روغن برمی‌داریم.
 
امضا : ستایش؛

ستایش؛

مدیر تالار وحشت + مدیر تالار خانواده
پرسنل مدیریت
مدیر تالار سرگرمی
تاریخ ثبت‌نام
4/8/21
ارسالی‌ها
4,483
پسندها
39,018
امتیازها
74,376
مدال‌ها
67
سطح
38
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #5
  • ۱ ق‌غ روغن کنجد را روی تابه می‌ریزیم و به آن ۴ ق‌غ سس Korean Chicken که درست کرده‌ایم را اضافه می‌کنیم. بعد از آن وقت اضافه شدن مرغ‌های سوخاری‌شده به این ترکیب است. طوری این ترکیب را هم می‌زنیم که سس تمام قسمت‌های مرغ را بپوشاند.
  • در انتها برای تزیین روی مرغ‌ها کنجد و پیازچه خردشده می‌ریزیم.
منبع: آشپزی
 
امضا : ستایش؛
عقب
بالا