- تاریخ ثبتنام
- 6/1/22
- ارسالیها
- 14,018
- پسندها
- 50,044
- امتیازها
- 96,915
- مدالها
- 163
سطح
52
- نویسنده موضوع
- #1
باقلوای گردویی
مواد لازم
خمیر باقلوا ۱ بسته
گردوی ریز خرد شده ۱پیمانه
کره اب شده ۱۰۰ گرم
مواد لازم شربت
شکر ۱ پیمانه
آب ۱/۲ پیمانه
ابلیمو ۱/۲ قاشق چایخوری
هل ۱ قاشق چایخوری
شکر و آب را مخلوط و روی حرارت متوسط قرار داده تا شکر آب شده و بعد به جوش بیاید اجازه داده ۱۰ دقیقه جوشیده تا غلیظ شود در آخر آب لیمو یا جوهر لیمو و هل را اضافه کرده از روی حرارت برداشته تا کمی خنک شود
دمای فر ۱۶۵ درجه برقی ، برای فر گازی ۱۰ تا ۱۵ درجه بیشتر
۱۵ تا ۲۰ دقیقه
منبع: تلگرام
مواد لازم
خمیر باقلوا ۱ بسته
گردوی ریز خرد شده ۱پیمانه
کره اب شده ۱۰۰ گرم
مواد لازم شربت
شکر ۱ پیمانه
آب ۱/۲ پیمانه
ابلیمو ۱/۲ قاشق چایخوری
هل ۱ قاشق چایخوری
شکر و آب را مخلوط و روی حرارت متوسط قرار داده تا شکر آب شده و بعد به جوش بیاید اجازه داده ۱۰ دقیقه جوشیده تا غلیظ شود در آخر آب لیمو یا جوهر لیمو و هل را اضافه کرده از روی حرارت برداشته تا کمی خنک شود
دمای فر ۱۶۵ درجه برقی ، برای فر گازی ۱۰ تا ۱۵ درجه بیشتر
۱۵ تا ۲۰ دقیقه
منبع: تلگرام