فال شب یلدا

دسر دسر | بستنی جلاتو

  • نویسنده موضوع Seta~
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 4
  • بازدیدها 124
  • کاربران تگ شده هیچ

Seta~

ناظر داستان کوتاه
سطح
44
 
ارسالی‌ها
6,051
پسندها
41,313
امتیازها
84,376
مدال‌ها
76
  • نویسنده موضوع
  • #1
مواد لازم برای تهیهٔ بستنی جلاتوː
شیر پرچرب : ۵۰۰ میلی‌لیتر
خامه صبحانه: ۲۰۰ گرم
شکر: ۲۰۰ گرم
زرده تخم مرغ: ٢ عدد
ثعلب: ٢ قاشق سوپ‌خوری
توت فرنگی پوره شده: ۲۵۰ میلی‌لیتر
طالبی پوره شده: ۲۵۰ میلی‌لیتر
آبلیمو تازه: ۱۲۵ میلی‌لیتر
وانیل: یک‌چهارم قاشق چای‌خوری
برش میوه‌های تازه: به مقدار لازم برای تزئین
 
امضا : Seta~
  • Heart
واکنش‌ها[ی پسندها] Amin~

Seta~

ناظر داستان کوتاه
سطح
44
 
ارسالی‌ها
6,051
پسندها
41,313
امتیازها
84,376
مدال‌ها
76
  • نویسنده موضوع
  • #2
طرز تهیهٔ بستنی جلاتوː
. در اولین مرحله از طرز تهیه بستنی جلاتو، طالبی و توت فرنگی‌ها را پوست بگیرید و بصورت جداگانه در مخلوط کن بریزید تا کاملا پوره شوند.

. یک قابلمه مناسب را روی حرارت بگذارید. شیر و شکر را در آن بریزید تا زمانی که گرم شود. زرده‌های تخم مرغ را با همراه ثعلب در ظرف دیگری بریزید و با همزن به خوبی بزنید.

. شیر و شکری که گرم شده است را به آرامی به ثعلب و تخم مرغ اضافه کنید. مواد را با چنگال به هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند. وقتی کاملاً یکدست شدند، این مخلوط را به قابلمه برگردانید و به هم بزنید تا ثعلب و تخم مرغ، با شیر و شکر کاملاً حل شوند.
 
امضا : Seta~
  • Heart
واکنش‌ها[ی پسندها] Amin~

Seta~

ناظر داستان کوتاه
سطح
44
 
ارسالی‌ها
6,051
پسندها
41,313
امتیازها
84,376
مدال‌ها
76
  • نویسنده موضوع
  • #3
. مواد داخل قابلمه را به سه قسمت مساوی تقسیم کنید و در سه ظرف جداگانه بریزید. باید ظرف‌ها طوری باشند که بتوانید روی حرارت قرار دهید. در یک ظرف پوره توت فرنگی بریزید. در ظرف دیگر پوره طالبی و در ظرف سوم، آبلیمو بریزید.

. شروع به هم زدن مواد کنید. حرارت را کم کنید تا ترکیب داخل ظرف‌هایتان جوش نیاید. مواد را مدام روی حرارت به هم بزنید. اجازه دهید کمی غلیظ شوند. سپس ظرف‌ها را از روی حرارت بردارید.

. به هر سه ظرف به اندازه مساوی خامه و وانیل اضافه کنید. کمی که مواد خنک شدند، ظرف‌ها را با سلفون بپوشانید یا در آن‌ها را بگذارید. به مدت یک ساعت بستنی‌ها را در فریزر قرار دهید.
 
امضا : Seta~
  • Heart
واکنش‌ها[ی پسندها] Amin~

Seta~

ناظر داستان کوتاه
سطح
44
 
ارسالی‌ها
6,051
پسندها
41,313
امتیازها
84,376
مدال‌ها
76
  • نویسنده موضوع
  • #4
. جلاتو را از فریزر بیرون بیاورید و با همزن بزنید. دور همزن را روی حالت کُند، تنظیم کنید. دوباره روی ظرف را بپوشانید و به فریزر برگردانید. با این کار بافت بستنی جلاتو نرم و لطیف خواهد شد.

. هر یک یا دو ساعت یک بار، این کار را انجام دهید. ۳ تا ۴ بار این کار را تکرار کنید تا بستنی آماده شود. روی بستنی‌ها را با تکه‌های میوه و پودر پسته تزئین کنید.
 
امضا : Seta~
  • Heart
واکنش‌ها[ی پسندها] Amin~

Seta~

ناظر داستان کوتاه
سطح
44
 
ارسالی‌ها
6,051
پسندها
41,313
امتیازها
84,376
مدال‌ها
76
  • نویسنده موضوع
  • #5
1000014043.jpg
نکات قابل توجهː
⁽در دستور تهیه بستنی جلاتو می‌توانید از انواع میوه‌هایی که در دسترس دارید، استفاده کنید. کافی است اندازه مورد نیاز در طرز تهیه بستنی جلاتو را در نظر داشته باشید و فقط میوه های مختلف را جایگزین کنید.

⁽برای این که کالری بستنی کمتر شود، می‌توانید به جای شکر، از همان میزان عسل استفاده کنید.

⁽بستنی جلاتو باید حداقل ۵ ساعت در فریزر بماند.

⁽بعد از درست کردن بستنی جلاتو، روی آن را می‌توانید با برش های میوه، پودر بادام، پودر پسته، شکلات رنده شده، انواع ترافل رنگی و… به شکل دلخواه تزئین کنید.

منبع: تلگرام
 
امضا : Seta~
  • Heart
واکنش‌ها[ی پسندها] Amin~

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

عقب
بالا