کیک و شیرینی شیرینی | موچی شکلاتی

  • نویسنده موضوع Seta~
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 4
  • بازدیدها 265
  • کاربران تگ شده هیچ

Seta~

سرپرست بازنشسته + کاربر قابل احترام
کاربر قابل احترام
تاریخ ثبت‌نام
4/8/21
ارسالی‌ها
6,206
پسندها
39,559
امتیازها
84,376
مدال‌ها
77
سطح
44
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
مواد لازم:

آرد برنج: 1 پیمانه
پودر قند: 1/2 پیمانه
آب: یک پیمانه
پودر کاکائو: به مقدار لازم
شکلات تخته ایی یا توپی: به مقدار لازم
 
امضا : Seta~

Seta~

سرپرست بازنشسته + کاربر قابل احترام
کاربر قابل احترام
تاریخ ثبت‌نام
4/8/21
ارسالی‌ها
6,206
پسندها
39,559
امتیازها
84,376
مدال‌ها
77
سطح
44
 
  • نویسنده موضوع
  • #2
طرز تهیه

مرحله اول:
در ابتدا، آرد برنج و پودر قند را سه بار در یک ظرف الک کنید. سپس به صورت مرحله به مرحله به آرد برنج و پودر قند، آب اضافه کنید تا یک خمیر شل ایجاد شود.

مرحله دوم:
درب ظرف را با استفاده از سلفون بپوشانید و روی آن با استفاده از خلال دندان چند سوراخ ایجاد کنید. سپس خمیر را به مدت ۱۰ دقیقه کنار بگذارید تا استراحت کند‌.
 
امضا : Seta~

Seta~

سرپرست بازنشسته + کاربر قابل احترام
کاربر قابل احترام
تاریخ ثبت‌نام
4/8/21
ارسالی‌ها
6,206
پسندها
39,559
امتیازها
84,376
مدال‌ها
77
سطح
44
 
  • نویسنده موضوع
  • #3
مرحله سوم:
در مرحله سوم، خمیر را درون یک قابلمه بریزید و روی شعله بگذارید. سپس آن را تفت دهید تا کمی خودش را بگیرد و سفت شود.

مرحله چهارم:
قبل از سفت شدن خمیر در قابلمه، پودر کاکائو را به خمیر اضافه کنید. سپس دوباره خمیر را تفت دهید تا پودر کاکائو در تمام خمیر پخش شود.
 
امضا : Seta~

Seta~

سرپرست بازنشسته + کاربر قابل احترام
کاربر قابل احترام
تاریخ ثبت‌نام
4/8/21
ارسالی‌ها
6,206
پسندها
39,559
امتیازها
84,376
مدال‌ها
77
سطح
44
 
  • نویسنده موضوع
  • #4
مرحله پنجم:
خمیر را از روی شعله بردارید و روی میز قرار دهید سپس آن را به شکل لوله ایی در بیاورید و هر ۴ سانت ۴ سانت آن را برش دهید و در کف دستتان خمیر را باز کنید.

مرحله ششم:
حالا در ادامه تکه ایی از شکلات را به میزان دلخواه در میان خمیر قرار دهید و آن را ببندید. سپس در آخر موچی را در بین دستانتان به شکل گرد در بیاورید و در پودر کاکائو بغلطانید. موچی شکلاتی شما آمده است. نوش جانتان
 
امضا : Seta~

Seta~

سرپرست بازنشسته + کاربر قابل احترام
کاربر قابل احترام
تاریخ ثبت‌نام
4/8/21
ارسالی‌ها
6,206
پسندها
39,559
امتیازها
84,376
مدال‌ها
77
سطح
44
 
  • نویسنده موضوع
  • #5

فوت و فن طرز تهیه موچی شکلاتی

  • میتوانید از هر موادی که دوست دارید در داخل موچی ها قرار دهید.
  • برای تزئین میتوانید آن را در سس شکلات یا پودر نارگیل هم بغلطانید.
  • زمانی که خمیر را روی شعله قرار می دهید، حرارت را طوری تنظیم‌ کنید که فقط خامی خمیر گرفته شود.
  • حتما از نشاسته ذرت برای ورز دادن یا پهن کردن خمیر استفاده کنید.
  • میتوانید با استفاده از رنگ های خوراکی، موچی ها را به رنگ دلخواه در بیاورید.
منبع: آشپزی
 
امضا : Seta~

موضوعات مشابه

عقب
بالا