کیک و شیرینی کیک | پنکیک ردولوت

  • نویسنده موضوع Seta~
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 5
  • بازدیدها 283
  • کاربران تگ شده هیچ

Seta~

سرپرست بازنشسته + کاربر قابل احترام
کاربر قابل احترام
تاریخ ثبت‌نام
4/8/21
ارسالی‌ها
6,206
پسندها
39,554
امتیازها
84,376
مدال‌ها
77
سطح
44
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
مواد لازم
آرد۱ پیمانه
تخم مرغ۱ عدد
شکر۱/۲ پیمانه
روغن مایع۱/۴ پیمانه
شیر۱/۲ پیمانه
سرکه۱ ق غذا خوری
بیکنیگ پودر۱ ق چای خوری
پودر کاکائو۱ ق غذا خوری
نمک۱/۳ ق چای خوری
وانیل۱/۴ ق چای خوری
رنگ خوراکی قرمزبه مقدار لازم
 
امضا : Seta~

Seta~

سرپرست بازنشسته + کاربر قابل احترام
کاربر قابل احترام
تاریخ ثبت‌نام
4/8/21
ارسالی‌ها
6,206
پسندها
39,554
امتیازها
84,376
مدال‌ها
77
سطح
44
 
  • نویسنده موضوع
  • #2

طرز تهیه پنکیک ردولوت

1مرحله اول : تهیه باترمیلک

باتر میلک در واقعه همان شیر بریده شده می باشد که بدلیل اینکه در ایران موجود نیست می توانید به راحتی تهیه کنید برای تهیهباترمیلک شیر را با سرکه مخلوط کنید و ۵ دقیقه در دمای محیط گذاشته تا بریده شود.
 
امضا : Seta~

Seta~

سرپرست بازنشسته + کاربر قابل احترام
کاربر قابل احترام
تاریخ ثبت‌نام
4/8/21
ارسالی‌ها
6,206
پسندها
39,554
امتیازها
84,376
مدال‌ها
77
سطح
44
 
  • نویسنده موضوع
  • #3

2مرحله دوم : هم زدن تخم مرغ

تخم مرغ ها را به همراه وانیل داخل کاسه همزن ریخته و شکر را اضافه می کنیم و هم بزنید تا تخم مرغ ها حجیم شوند سپس روغن و باترمیلک تهیه شده در مرحله قبل را اضافه کنید وبا افزودن هر کدام ۱ دقیقه هم بزنید.
 
امضا : Seta~

Seta~

سرپرست بازنشسته + کاربر قابل احترام
کاربر قابل احترام
تاریخ ثبت‌نام
4/8/21
ارسالی‌ها
6,206
پسندها
39,554
امتیازها
84,376
مدال‌ها
77
سطح
44
 
  • نویسنده موضوع
  • #4

3مرحله سوم : تهیه مایه پنکیک ردولوت

آرد و بیکینگ پودر و نمک و پودر کاکائو را باهم مخلوط کنید و سه بار الک کنید تا سبک شود سپس طی دو مرحله به مواد بالا اضافه کنید و هم بزنید و در انتها رنگ خوراکی را اضافه کرده و هم بزنید تا مواد یکدست و قرمز رنگ شود.
 
امضا : Seta~

Seta~

سرپرست بازنشسته + کاربر قابل احترام
کاربر قابل احترام
تاریخ ثبت‌نام
4/8/21
ارسالی‌ها
6,206
پسندها
39,554
امتیازها
84,376
مدال‌ها
77
سطح
44
 
  • نویسنده موضوع
  • #5

4مرحله چهارم : پخت پنکیک ردولوت

تابه را کمی با روغن چرب کنید نیاز به روغن زیاد نیست در حد چرب شدن کافی می باشد سپس تابه را روی حرارت گذاشته تا کاملا داغ شود سپس قالب فلزی شکل دار مود نظر را داخل تابه قرار داده و مایه پنکیک را داخل قالب ریخته و اجازه دهید روی پنکیک حباب ایجاد شود سپس قالب را جدا کنید و طرف دیگر پنکیک را بپزید و یا می توانید از قالب استفاده نکنید و به صورت گرد ساده با ملاقه مواد را داخل تابه ریخته و بپزید به همین ترتیب تمام مواد را درست کنید و پنکیک ردولوت را روی هم قرار دهید و با میوه و خامه و یا عسل سرو کنید. نوش جان
 
امضا : Seta~

Seta~

سرپرست بازنشسته + کاربر قابل احترام
کاربر قابل احترام
تاریخ ثبت‌نام
4/8/21
ارسالی‌ها
6,206
پسندها
39,554
امتیازها
84,376
مدال‌ها
77
سطح
44
 
  • نویسنده موضوع
  • #6

فوت و فن های دستور پخت پنکیک ردولوت

  1. فقط برای بار اول تابه را چرب کنید و برای بارها دیگر نیاز نیست وگرنه پنکیک ردولوت چربی خواهید داشت.
  2. حتما از تابه نچسب استفاده کنید.
  3. نازک یا ضخیم بودن پنکیک ردولوت به خود شما بستگی دارد.
  4. می توانید از پودر کیک ردولوت حاضری استفاده کنید.
  5. پودر کاکائو را حذف نکنید زیرا باعث قرمزی بیشتر پنکیک ردولوت خواهد شد.
منبع: آشپزی
 
امضا : Seta~

موضوعات مشابه

پاسخ‌ها
7
بازدیدها
189
پاسخ‌ها
1
بازدیدها
271
پاسخ‌ها
9
بازدیدها
202
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
122
عقب
بالا