متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

کیک و شیرینی کیک | پنکیک ردولوت

  • نویسنده موضوع Seta~
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 5
  • بازدیدها 55
  • کاربران تگ شده هیچ

Seta~

ناظر داستان کوتاه
سطح
44
 
ارسالی‌ها
6,052
پسندها
41,294
امتیازها
84,376
مدال‌ها
76
  • نویسنده موضوع
  • #1
مواد لازم
آرد۱ پیمانه
تخم مرغ۱ عدد
شکر۱/۲ پیمانه
روغن مایع۱/۴ پیمانه
شیر۱/۲ پیمانه
سرکه۱ ق غذا خوری
بیکنیگ پودر۱ ق چای خوری
پودر کاکائو۱ ق غذا خوری
نمک۱/۳ ق چای خوری
وانیل۱/۴ ق چای خوری
رنگ خوراکی قرمزبه مقدار لازم
 
امضا : Seta~

Seta~

ناظر داستان کوتاه
سطح
44
 
ارسالی‌ها
6,052
پسندها
41,294
امتیازها
84,376
مدال‌ها
76
  • نویسنده موضوع
  • #2

طرز تهیه پنکیک ردولوت

1مرحله اول : تهیه باترمیلک

باتر میلک در واقعه همان شیر بریده شده می باشد که بدلیل اینکه در ایران موجود نیست می توانید به راحتی تهیه کنید برای تهیهباترمیلک شیر را با سرکه مخلوط کنید و ۵ دقیقه در دمای محیط گذاشته تا بریده شود.
 
امضا : Seta~

Seta~

ناظر داستان کوتاه
سطح
44
 
ارسالی‌ها
6,052
پسندها
41,294
امتیازها
84,376
مدال‌ها
76
  • نویسنده موضوع
  • #3

2مرحله دوم : هم زدن تخم مرغ

تخم مرغ ها را به همراه وانیل داخل کاسه همزن ریخته و شکر را اضافه می کنیم و هم بزنید تا تخم مرغ ها حجیم شوند سپس روغن و باترمیلک تهیه شده در مرحله قبل را اضافه کنید وبا افزودن هر کدام ۱ دقیقه هم بزنید.
 
امضا : Seta~

Seta~

ناظر داستان کوتاه
سطح
44
 
ارسالی‌ها
6,052
پسندها
41,294
امتیازها
84,376
مدال‌ها
76
  • نویسنده موضوع
  • #4

3مرحله سوم : تهیه مایه پنکیک ردولوت

آرد و بیکینگ پودر و نمک و پودر کاکائو را باهم مخلوط کنید و سه بار الک کنید تا سبک شود سپس طی دو مرحله به مواد بالا اضافه کنید و هم بزنید و در انتها رنگ خوراکی را اضافه کرده و هم بزنید تا مواد یکدست و قرمز رنگ شود.
 
امضا : Seta~

Seta~

ناظر داستان کوتاه
سطح
44
 
ارسالی‌ها
6,052
پسندها
41,294
امتیازها
84,376
مدال‌ها
76
  • نویسنده موضوع
  • #5

4مرحله چهارم : پخت پنکیک ردولوت

تابه را کمی با روغن چرب کنید نیاز به روغن زیاد نیست در حد چرب شدن کافی می باشد سپس تابه را روی حرارت گذاشته تا کاملا داغ شود سپس قالب فلزی شکل دار مود نظر را داخل تابه قرار داده و مایه پنکیک را داخل قالب ریخته و اجازه دهید روی پنکیک حباب ایجاد شود سپس قالب را جدا کنید و طرف دیگر پنکیک را بپزید و یا می توانید از قالب استفاده نکنید و به صورت گرد ساده با ملاقه مواد را داخل تابه ریخته و بپزید به همین ترتیب تمام مواد را درست کنید و پنکیک ردولوت را روی هم قرار دهید و با میوه و خامه و یا عسل سرو کنید. نوش جان
 
امضا : Seta~

Seta~

ناظر داستان کوتاه
سطح
44
 
ارسالی‌ها
6,052
پسندها
41,294
امتیازها
84,376
مدال‌ها
76
  • نویسنده موضوع
  • #6

فوت و فن های دستور پخت پنکیک ردولوت

  1. فقط برای بار اول تابه را چرب کنید و برای بارها دیگر نیاز نیست وگرنه پنکیک ردولوت چربی خواهید داشت.
  2. حتما از تابه نچسب استفاده کنید.
  3. نازک یا ضخیم بودن پنکیک ردولوت به خود شما بستگی دارد.
  4. می توانید از پودر کیک ردولوت حاضری استفاده کنید.
  5. پودر کاکائو را حذف نکنید زیرا باعث قرمزی بیشتر پنکیک ردولوت خواهد شد.
منبع: آشپزی
 
امضا : Seta~

موضوعات مشابه

پاسخ‌ها
7
بازدیدها
43
پاسخ‌ها
1
بازدیدها
213
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
37
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
25
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
24
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
22
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
26
عقب
بالا