متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

کیک و شیرینی شیرینی | اشترودل سیب

  • نویسنده موضوع Seta~
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 7
  • بازدیدها 75
  • کاربران تگ شده هیچ

Seta~

ناظر داستان کوتاه
سطح
44
 
ارسالی‌ها
5,925
پسندها
41,178
امتیازها
80,676
مدال‌ها
76
  • نویسنده موضوع
  • #1
مواد لازم

1 پیمانه آرد
1/4 قاشق غذاخوری نمک
2 قاشق غذاخوری کره
1 قاشق چای خوری خمیر مایه
2 قاشق غذاخوری آب یا شیر
1 قاشق غذا خوری شکر
به مقدار لازم پودر قند
به مقدار لازم نشاسته (ذرت)
مواد میانی کیک
2 تا 3 عدد سیب (زرد)
چند قطره آبلیمو (ترش)
1 قاشق چای خوری دارچین
2 قاشق غذا خوری شکر
2 قاشق غذاخوری کره
به مقدار لازم کشمش و گردوی خرد شده
 
امضا : Seta~
  • Heart
واکنش‌ها[ی پسندها] Vana~

Seta~

ناظر داستان کوتاه
سطح
44
 
ارسالی‌ها
5,925
پسندها
41,178
امتیازها
80,676
مدال‌ها
76
  • نویسنده موضوع
  • #2

دستور تهیه

  • طرز تهیه خمیر:

    اول شیر یا آب ولرم را داخل کاسه ای می ریزیم و خمیر مایه را به همراهشکر به آن اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم. چند دقیقه اجازه می دهیم خمیرعمل بیاید.آرد را الک میکنیم و به همراه روغن (یا کره) و نمک به مخلوط خمیر مایه اضافه می کنیم. همه یمواد را با هم ورز می دهیم تا حالت خمیری به دست بیاید. اگر خمیر به دست شما بچسبه،کمی دیگر آرد به آن اضافه می کنیم روی کاسه را می پوشانیم و به مدت ۳۰ دقیقه به آناستراحت می دهیم تا پف کن و حجیم شود.
 
امضا : Seta~
  • Heart
واکنش‌ها[ی پسندها] Vana~

Seta~

ناظر داستان کوتاه
سطح
44
 
ارسالی‌ها
5,925
پسندها
41,178
امتیازها
80,676
مدال‌ها
76
  • نویسنده موضوع
  • #3
  • بعد از ۳۰ دقیقه، خمیر را به ۵ گلوله تقسیم می کنیم و هر یک را داخل نشاستهذرت می غلتانیم. توی این مرحله آن ها را روی هم قرار می دهیم و با وردنه باز میکنیم تا نازک شود.
 
امضا : Seta~
  • Heart
واکنش‌ها[ی پسندها] Vana~

Seta~

ناظر داستان کوتاه
سطح
44
 
ارسالی‌ها
5,925
پسندها
41,178
امتیازها
80,676
مدال‌ها
76
  • نویسنده موضوع
  • #4
  • درست کردن مواد میانی اشترودل سیب:
  • سیب ها را شسته و پوست می کنیم. سپس هسته های آن ها را خارج کرده و به شکلخ لالی نازک و یا نگینی خرد می کنیم.
  • سیب های خرد شده را داخل کاسه ای بزرگ می ریزیم. چند قطره آب لیمو روی سیب ها می ریزیم تا سیاه نشوند و تغییر رنگ ندهند.
  • شکر و دارچین را به سیب ها اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم.گردو و کشمش را داخل آرد غلتانده و به مخلوط سیب اضافه می کنیم.
 
امضا : Seta~
  • Heart
واکنش‌ها[ی پسندها] Vana~

Seta~

ناظر داستان کوتاه
سطح
44
 
ارسالی‌ها
5,925
پسندها
41,178
امتیازها
80,676
مدال‌ها
76
  • نویسنده موضوع
  • #5
  • داخل تابه کمیکره می ریزیم و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید. مخلوط سیب را داخل تابه می ریزیمو با کره تفت داده تا سیب ها نرم و کاراملی شوند. همه ی مواد را به آرامی زیر و رومی کنیم تا سیب ها مزه دار شوند. بعد از کمی تفت دادن سیب ها، آن هارا از روی حرارت برداشته و اجازه میدهیم تا خنک شوند.
 
امضا : Seta~
  • Heart
واکنش‌ها[ی پسندها] Vana~

Seta~

ناظر داستان کوتاه
سطح
44
 
ارسالی‌ها
5,925
پسندها
41,178
امتیازها
80,676
مدال‌ها
76
  • نویسنده موضوع
  • #6
  • درست کردن اشترودل سیب :
  • خمیر را روی سطح آرد پاشی شده باز کرده تا کاملا نازک شود. سپس آن را به شکل مستطیل برش می دهیم .
  • مخلوط سیب خنک شده را وسط مستطیل به صورت عمودی می ریزیم.
  • خمیر را از دو طرف روی مواد قرار داده و می بندیم. می توانیم این کار را به شکل ساده (رولی) یا گیس بافت انجام دهیم. برای طرز تهیه اشترودل سیب به شکل گیس بافت،دو طرف خمیر را به شکل موازی و متقارن با چاقو چند برش می زنیم. سپس برش های خمیر را به شکل ضربدری از هر دو طرف روی مواد قرار می دهیم.
 
امضا : Seta~
  • Heart
واکنش‌ها[ی پسندها] Vana~

Seta~

ناظر داستان کوتاه
سطح
44
 
ارسالی‌ها
5,925
پسندها
41,178
امتیازها
80,676
مدال‌ها
76
  • نویسنده موضوع
  • #7
  • روی سینی فر را با کاغذ روغنی پوشانده و آن را کمی چرب می کنیم. اشترودل سیب را روی کاغذ روغنی قرار می دهیم.
  • روی اشترودل سیب را با زرده ی تخم مرغ و کره رومال می کنیم. سپس آن را داخل فر که از قبل آن را در دمای ۱۸۰ درجه ی سانتی گراد گرم کرده ایم، قرار داده و حدود ۳۰ دقیقه زمان برای پخت اشترودل سیب کافی است.
  • اشترودل سیب آماده است. بعد ازآن که این دسر خوشمزه کمی خنک شد، مقداری پودر قند را روی آن الک می کنیم. دسر رابه اندازه های دلخواه برش زده، و آن را به همراه چای و یا قهوه سرو و نوش جان میکنیم.
 
امضا : Seta~
  • Heart
واکنش‌ها[ی پسندها] Vana~

Seta~

ناظر داستان کوتاه
سطح
44
 
ارسالی‌ها
5,925
پسندها
41,178
امتیازها
80,676
مدال‌ها
76
  • نویسنده موضوع
  • #8
نکات مهم
  • می توانید کمی جوز هندی نیز به مواد میانی اشترودل سیب اضافه کنید.
  • قبل از اضافهکردن کشمش آن را از قبل خیس کنید.
  • برای طرز تهیه اشترودل سیب می توانید از خمیر هزارلای آماده استفاده کنید. بعد از پهن کردن خمیر هزارلا و قبل از ریختن مواد داخل آن، با قلمو روی تمام سطح خمیر کره ی آب شدهبمالید و بعد مواد را میان آن بریزید.
  • برای ترد شدنمواد داخل اشترودل، می توانید قبل از ریختن مخلوط سیب داخل کره، مقداری پودر بیسکویت (بیسکویت خرد شده) داخل کره بریزید و بعد مخلوط سیب را به آن اضافه کنید.
  • قبل از قراردادن اشترودل داخل فر، حتما فر را از قبل به مدت ۱۵...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Seta~
  • Heart
واکنش‌ها[ی پسندها] Vana~

موضوعات مشابه

پاسخ‌ها
2
بازدیدها
41
پاسخ‌ها
1
بازدیدها
37
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
28
پاسخ‌ها
2
بازدیدها
33
پاسخ‌ها
4
بازدیدها
56
عقب
بالا