نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

آموزشی آموزشی | خیار بادبزنی

ستایش؛

پرسنل مدیریت
مدیر تالار خانواده
سطح
38
 
ارسالی‌ها
4,745
پسندها
39,497
امتیازها
77,376
مدال‌ها
67
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #1
1000015020.jpg

طرز تهیه بادبزن خیار

این نوع تزیین خیار بدلیل شکلی شبیه به دم ماهی در کنار غذاهای دریایی بسیار جالب میشود.
1- یک عدد خیار قلمی را به طور مورب و به طول 4 سانتیمتر برش بزنید و از وسط نصف کنید.
2- به طور اریب 9 برش نازک و هم اندازه به خیار بزنید بطوری که از انتها تمام برشها بهم وصل باشند.
3- خیار را برگردانید و برشها را یکی در میان به داخل تا کنید. بطوری که یک برش صاف و یک برش تا شده داشته باشید. برای ثابت شدن این حالت، خیار را به مدت چند ساعت در کاسه آب یخ قرار دهید.

منبع: فود
 
امضا : ستایش؛
عقب
بالا