نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

کیک و شیرینی شیرینی | شکر پنیر گل محمدی

  • نویسنده موضوع Vana~
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 42
  • کاربران تگ شده هیچ

Vana~

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
سطح
40
 
ارسالی‌ها
13,190
پسندها
33,755
امتیازها
96,874
مدال‌ها
70
  • نویسنده موضوع
  • مدیرکل
  • #1


  • شکر را با آب مخلوط کنید تا خوب بجوشد و غلیظ گردد.
  • کف سینی را کمی چرب کنید.
  • مایع غلیظ را در سینی چرب شده بریزید.
  • بعد از خمیری شکل شدن مایع، برگ گل محمدی را به شکر پنیر اضافه کنید.
  • خمیر را ورز دهید تا رنگش به سفید تبدیل شود.
  • خمیر را با دست پهن کنید و قطعه قطعه کنید تا سرد شود.
  • اگر شکر پنیری شما فقط به مدت یک روز هوا بخورد کاملا سفت می شود.
  • شکر پنیر شما آماده است. آن ها را در ظرف های کاملا در بسته نگهداری کنید.
منبع: نمناک
 
امضا : Vana~

موضوعات مشابه

عقب
بالا