- ارسالیها
- 13,190
- پسندها
- 33,755
- امتیازها
- 96,874
- مدالها
- 70
- نویسنده موضوع
- مدیرکل
- #1
- شکر را با آب مخلوط کنید تا خوب بجوشد و غلیظ گردد.
- کف سینی را کمی چرب کنید.
- مایع غلیظ را در سینی چرب شده بریزید.
- بعد از خمیری شکل شدن مایع، برگ گل محمدی را به شکر پنیر اضافه کنید.
- خمیر را ورز دهید تا رنگش به سفید تبدیل شود.
- خمیر را با دست پهن کنید و قطعه قطعه کنید تا سرد شود.
- اگر شکر پنیری شما فقط به مدت یک روز هوا بخورد کاملا سفت می شود.
- شکر پنیر شما آماده است. آن ها را در ظرف های کاملا در بسته نگهداری کنید.