کیک و شیرینی شیرینی | شکر پنیر گل محمدی

  • نویسنده موضوع eva~
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 58
  • کاربران تگ شده هیچ

eva~

مدیر ارشد
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
تاریخ ثبت‌نام
26/1/22
ارسالی‌ها
13,363
پسندها
33,989
امتیازها
96,874
مدال‌ها
70
سن
17
سطح
40
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیرکل
  • #1


  • شکر را با آب مخلوط کنید تا خوب بجوشد و غلیظ گردد.
  • کف سینی را کمی چرب کنید.
  • مایع غلیظ را در سینی چرب شده بریزید.
  • بعد از خمیری شکل شدن مایع، برگ گل محمدی را به شکر پنیر اضافه کنید.
  • خمیر را ورز دهید تا رنگش به سفید تبدیل شود.
  • خمیر را با دست پهن کنید و قطعه قطعه کنید تا سرد شود.
  • اگر شکر پنیری شما فقط به مدت یک روز هوا بخورد کاملا سفت می شود.
  • شکر پنیر شما آماده است. آن ها را در ظرف های کاملا در بسته نگهداری کنید.
منبع: نمناک
 
امضا : eva~

موضوعات مشابه

عقب
بالا