برای شروع تخم مرغ،شکر و وانیل رو با همزن بزنید تا از لختگی بیوفته.
آرد و نمک الک شده و ۱/۳ شیرو اضافه کنید و هم بزنید،ترکیب که شد بقیه شیرو بریزید و مخلوط کنید.
حالا نوبت کرده ذوب شدس، اونو هم بزنید و مخلوطش کنید.
کرپ هاتونم هررنگی که میخواید بزنید و ازش یک ملاقه کف تابه نچسب بریزید و هر طرفش ۳۰ ثانیه بپزید.
دورشو با یه قالب برش بزنید و سه تا از کرپ هارو بذارید و میوه دلخواهتون رو بچینید و مثل تصویر رولش کنید. توی یخچال بذارید تا یکم خودشو بگیره و بعد سروش کنید.