دسر دسر | هویج و نارگیل

  • نویسنده موضوع وانیا؛
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 5
  • بازدیدها 27
  • کاربران تگ شده هیچ

وانیا؛

سرپرست تالار عمومی + کاربر قابل احترام
پرسنل مدیریت
سرپرست تالار
تاریخ ثبت‌نام
26/1/22
ارسالی‌ها
12,582
پسندها
33,044
امتیازها
96,874
مدال‌ها
66
سطح
40
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #1
مواد لازم
هویج ۳ عدد
شکر ۱پیمانه
آب ۱لیوان
گردو و فندق نصف پیمانه
هل ۱تا۲عدد
زعفرون دم کرده ۱قاشق مرباخوری
پودر نارگیل به مقدار کافی
 
امضا : وانیا؛

وانیا؛

سرپرست تالار عمومی + کاربر قابل احترام
پرسنل مدیریت
سرپرست تالار
تاریخ ثبت‌نام
26/1/22
ارسالی‌ها
12,582
پسندها
33,044
امتیازها
96,874
مدال‌ها
66
سطح
40
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #2
طرز تهیه
ابتدا هویج رنده شده و شکر رو در قابلمه می ریزیم. آب رو اضافه می کنیم و روی حرارت قرار میدیم. هل رو درسته اضافه می کنیم ،حالا در قابلمه رومیذاریم تا زمانی که به جوش بیاد. بعد حرارت رو کم می کنیم تا آروم آروم هویج ها بپزن و آبشون هم مقداری کشیده بشه …حالا زعفرون دمکرده رو اضافه می کنیم.(من در این مرحله چون می خواستم دسرمو برش بزنم ۱ق غذاخوری نشاسته رو در آب سرد حل کردم و به هویج ها اضافه کردم)*بعد از ۱ساعت اصلا نباید آب داشته باشه.بعد توی غذاساز می ریزیم تا به شکل پوره دربیاد.بعد فندق و گردو رو اضافه و خوب مخلوط می کنیم.
 
امضا : وانیا؛

وانیا؛

سرپرست تالار عمومی + کاربر قابل احترام
پرسنل مدیریت
سرپرست تالار
تاریخ ثبت‌نام
26/1/22
ارسالی‌ها
12,582
پسندها
33,044
امتیازها
96,874
مدال‌ها
66
سطح
40
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #3
کف ظرف پیرکس رو مقداری پودر نارگیل می ریزیم موادمون رو روی پودر نارگیل می ریزیم و با پشت قاشق صاف می کنیم بعد در یخچال قرار میدیم.(حتما نباید به این شکل باشه میتونین در طرف دلخواه بریزین و با قاشق میل کنید)*بعد از یخچال میاریم بیرون و روی دسر پودر نارگیل می پاشیم و با چاقو به شکل دلخواه برش می زنیم. در نهایت دسر رو دونه دونه از قالب خارج می کنیم و در ظرف مورد نظر می چینیم.
 
امضا : وانیا؛

وانیا؛

سرپرست تالار عمومی + کاربر قابل احترام
پرسنل مدیریت
سرپرست تالار
تاریخ ثبت‌نام
26/1/22
ارسالی‌ها
12,582
پسندها
33,044
امتیازها
96,874
مدال‌ها
66
سطح
40
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #4
مواد مغذی موجود در هویج
هویج منبع غنی بتاکاروتن می باشد. بتا کاروتن مسئول رنگ نارنجی هویج است. هرچه بتا کاروتن زیاد تر باشد، هویج نارنجی تر می شود.بتا کاروتن پیش ساز ویتامین A است، یعنی در بدن تبدیل به ویتامین A می شود.ویتامین A برای تقویت سیستم ایمنی، محافظت از پوست، ریه، لوله گوارشی و همچنین در رشد سلول ها و تولید مثل حائز اهمیت است.بتا کاروتن، یک آنتی اکسیدان است و بیماری های ناشی از پیری را کاهش می دهد.
 
امضا : وانیا؛

وانیا؛

سرپرست تالار عمومی + کاربر قابل احترام
پرسنل مدیریت
سرپرست تالار
تاریخ ثبت‌نام
26/1/22
ارسالی‌ها
12,582
پسندها
33,044
امتیازها
96,874
مدال‌ها
66
سطح
40
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #5
منابع غنی این ویتامین عبارتند از: جگر، روغن جگر ماهی، شیر و لبنیات، کره و تخم مرغ. علاوه بر منابع فوق، ویتامین A در سبزیجات سبز و زرد رنگ نیز یافت می شود، از قبیل: سیب زمینی، اسفناج، هویج، کدو و خردل.هویج به جز بتا کاروتن دارای فیتوکمیکال( Phytochemical) نیز است. این ماده به همراه فیبر محلول و دیگر مواد مغذی موجود در هویج فواید زیادی را به ما ارزانی می دارد.این فواید شامل: جلوگیری از پیر شدن، محافظت بدن در مقابل بیماری ها، جلوگیری از آب مروارید، جلوگیری از پوکی استخوان و همچنین جلوگیری از عفونت مجاری ادراری است.
 
امضا : وانیا؛

وانیا؛

سرپرست تالار عمومی + کاربر قابل احترام
پرسنل مدیریت
سرپرست تالار
تاریخ ثبت‌نام
26/1/22
ارسالی‌ها
12,582
پسندها
33,044
امتیازها
96,874
مدال‌ها
66
سطح
40
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #6
خواص هویج
هویج، موجب تقویت سیستم ایمنی بدن می شود.هویج، مقدار کلسترول خون را پایین می آورد. اگر هویج مصرف کنید، بینایی شما تقویت می شود و می توانید در شب بهتر ببینید. اگر اسهال دارید، هویج مصرف کنید. هویج بدن را از سرما محافظت می کند. هویج، تصفیه و تمیز کردن کبد را با خارج کردن صفرا و چربی ها انجام می دهد و کلیه ها را تقویت می کند.

خوردن هویج برای تمیز کردن و استحکام دندان ها مفید است.هویج دارای هورمونی است که مانند انسولین عمل می کند و قند خون را تنظیم می کند. لذا برای بیماران دیابتی بسیار مفید است.
منبع: rasekhoon
 
امضا : وانیا؛

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 3)

عقب
بالا