طرز تهیه
ابتدا هویج رنده شده و شکر رو در قابلمه می ریزیم. آب رو اضافه می کنیم و روی حرارت قرار میدیم. هل رو درسته اضافه می کنیم ،حالا در قابلمه رومیذاریم تا زمانی که به جوش بیاد. بعد حرارت رو کم می کنیم تا آروم آروم هویج ها بپزن و آبشون هم مقداری کشیده بشه …حالا زعفرون دمکرده رو اضافه می کنیم.(من در این مرحله چون می خواستم دسرمو برش بزنم ۱ق غذاخوری نشاسته رو در آب سرد حل کردم و به هویج ها اضافه کردم)*بعد از ۱ساعت اصلا نباید آب داشته باشه.بعد توی غذاساز می ریزیم تا به شکل پوره دربیاد.بعد فندق و گردو رو اضافه و خوب مخلوط می کنیم.