متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

دسر دسر | مسقطی کرمانی

  • نویسنده موضوع Nargess86
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 2
  • بازدیدها 58
  • کاربران تگ شده هیچ

Nargess86

پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
سطح
7
 
ارسالی‌ها
315
پسندها
815
امتیازها
5,433
مدال‌ها
8
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #1
یکی دیگر از شیرینی‌های محبوب ایران مسقطی کرمانی سوغات شهر سیرجان می‌باشد. مسقطی را می‌توان در هر نوع مراسمی درست کرد و برای گارنیش روی مسقطی می‌توان از پر گل محمدی و یا خلال پسته و بادام استفاده کرد.
 
امضا : Nargess86

Nargess86

پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
سطح
7
 
ارسالی‌ها
315
پسندها
815
امتیازها
5,433
مدال‌ها
8
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #2
مواد لازم برای تهیه مسقطی کرمانی:

نشاسته سفید: ۳/۲ پیمانه استاندارد
شکر سفید یا قند: 650 گرم
آب: 7 پیمانه
عرق بهارنارنج یا گلاب: 1 پیمانه
خلال بادام: 3 قاشق سوپ خوری
دانه هل: 1 قاشق چای خوری
روغن مایع: 1 پیمانه
آب لیمو: 2 قاشق چایی خوری
 
امضا : Nargess86

Nargess86

پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
سطح
7
 
ارسالی‌ها
315
پسندها
815
امتیازها
5,433
مدال‌ها
8
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #3
دستور پخت مسقطی کرمانی:

نشاسته را در آب حل کنید:
یک پیمان آب را روی نشاسته می‌ریزیم تا نشاسته حل شود بعد آن را صاف می‌کنیم.

نشاسته را با آب و قند ترکیب کنید:
۶ پیمانه آب را با شکر و قند در قابلمه‌ای روی حرارت گاز می‌گذاریم زمانی که آب به جوش آمد نشاسته صاف کرده را داخل آن ریخته و هم می‌زنیم... .

روغن را اضافه کنید:
روغن را به آن می‌افزاییم و به خوبی هم می‌زنیم. روی حرارت ملایم مایه را دائماً هم می‌زنیم تا ته نگیرد و کاملاً غلیظ شود.

خلال بادام را بریزید:
در آخر خلال بادام را اضافه می‌کنیم. می‌توان به جای خلال بادام از خلال پسته هم استفاده کرد.

گلاب، هل و آبلیمو را بریزید:
عرق بهار نارنج و گلاب، دانه هل و آبلیمو را اضافه می‌کنیم.

هم بزنید تا قوام بیاید:
تمام مدت...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Nargess86

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 6)

عقب
بالا