طرز تهیه شیرینی کرانچی نارگیلی:
۱- فر را روشن کنید:
فر را از قبل روی 180 درجه سانتیگراد تنظیم میکنیم تا گرم شود.
۲- کره و شکر را با هم مخلوط کنید:
کره و شکر را در ظرفی ریخته و با همزن برقی به خوبی هم میزنیم تا لطیف و یکدست شود.
۳- تخم مرغ را اضافه کنید:
تخم مرغ را به ترکیب کره و شکر را اضافه کرده و مجدد هم میزنیم.
۴- آرد، نمک و دارچین را به همراه پودر نارگیل اضافه کنید:
آرد را الک کرده و با نمک میوه، دارچین و پودر نارگیل مخلوط میکنیم. سپس مخلوط آنها را به ترکیب تخم مرغ و شکر اضافه کرده و با لیسک به خوبی هم میزنیم.
۵- خمیر شیرینی را قالب بگیرید:
خمیر را با قاشق چایخوری به اندازه یک فندق متوسط و با فاصله در سینی شیرینی پزی...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.