سالاد سالاد | سالاد پستو تورتلینی (سالاد تورتلینی با سس پستو

  • نویسنده موضوع Nargess128
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 2
  • بازدیدها 131
  • کاربران تگ شده هیچ

Nargess128

کاربر نیمه فعال
کاربر نیمه فعال
تاریخ ثبت‌نام
31/7/24
ارسالی‌ها
655
پسندها
1,648
امتیازها
10,973
مدال‌ها
11
سن
17
سطح
10
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
این سالاد حاوی پاستای پنیری تورتلینی است که روی آن را پستو، گوشت نازک ورقه شده و زیتون می‌پوشاند. این یک غذای فرعی عالی برای باربیکیو و پیک‌نیک است.
 
امضا : Nargess128
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] eva~

Nargess128

کاربر نیمه فعال
کاربر نیمه فعال
تاریخ ثبت‌نام
31/7/24
ارسالی‌ها
655
پسندها
1,648
امتیازها
10,973
مدال‌ها
11
سن
17
سطح
10
 
  • نویسنده موضوع
  • #2
مواد لازم:

بسته (19 اونس) پنیر منجمد تورتلینی
1 قوطی زیتون سیاه (2- 1.4 اونس)، بدون آب
3 فنجان پستوی یا پاستا ریحان آماده
2 فنجان پنیر تازه‌ی پارمسان خرد شده
 
امضا : Nargess128
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] eva~

Nargess128

کاربر نیمه فعال
کاربر نیمه فعال
تاریخ ثبت‌نام
31/7/24
ارسالی‌ها
655
پسندها
1,648
امتیازها
10,973
مدال‌ها
11
سن
17
سطح
10
 
  • نویسنده موضوع
  • #3
طرز تهیه سالاد:

۱- تورتلینی را بر اساس دستور روی بسته بندی‌اش بپزید، آب آن را خالی کنید و با آب سرد بشویید. آن را در یک کاسه‌ی متوسط بریزید.

۲- زیتون، بیکن و پستو را به تورتلینی اضافه کنید. با دقت مواد را هم بزنید. روی مواد پنیر پارمسان خرد شده بریزید.

۳- بلافاصله سالاد را سرو کنید و یا روی آن را بپوشانید و تا زمان سرو در یخچال قرار دهید.

نکته:
در صورتی که روی سالاد پوشیده باشد تا دو روز در یخچال تازه می‌ماند.

منبع: مالتینا.
 
امضا : Nargess128
عقب
بالا