سالاد سالاد | سالاد پستو تورتلینی (سالاد تورتلینی با سس پستو

Nargess86

مدیر آزمایشی خانواده
پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
تاریخ ثبت‌نام
31/7/24
ارسالی‌ها
224
پسندها
678
امتیازها
4,013
مدال‌ها
7
سطح
7
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #1
این سالاد حاوی پاستای پنیری تورتلینی است که روی آن را پستو، گوشت نازک ورقه شده و زیتون می‌پوشاند. این یک غذای فرعی عالی برای باربیکیو و پیک‌نیک است.
 

Nargess86

مدیر آزمایشی خانواده
پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
تاریخ ثبت‌نام
31/7/24
ارسالی‌ها
224
پسندها
678
امتیازها
4,013
مدال‌ها
7
سطح
7
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #2
مواد لازم:

بسته (19 اونس) پنیر منجمد تورتلینی
1 قوطی زیتون سیاه (2- 1.4 اونس)، بدون آب
3 فنجان پستوی یا پاستا ریحان آماده
2 فنجان پنیر تازه‌ی پارمسان خرد شده
 

Nargess86

مدیر آزمایشی خانواده
پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
تاریخ ثبت‌نام
31/7/24
ارسالی‌ها
224
پسندها
678
امتیازها
4,013
مدال‌ها
7
سطح
7
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #3
طرز تهیه سالاد:

۱- تورتلینی را بر اساس دستور روی بسته بندی‌اش بپزید، آب آن را خالی کنید و با آب سرد بشویید. آن را در یک کاسه‌ی متوسط بریزید.

۲- زیتون، بیکن و پستو را به تورتلینی اضافه کنید. با دقت مواد را هم بزنید. روی مواد پنیر پارمسان خرد شده بریزید.

۳- بلافاصله سالاد را سرو کنید و یا روی آن را بپوشانید و تا زمان سرو در یخچال قرار دهید.

نکته:
در صورتی که روی سالاد پوشیده باشد تا دو روز در یخچال تازه می‌ماند.

منبع: مالتینا.
 
عقب
بالا