«یلدا» یعنی یک دوستت دارم طولانی از لب‌هایی که یک سال سکوت کرده بودند.

غذا غذا | خوراک میت لوف

  • نویسنده موضوع Seta~
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 9
  • بازدیدها 73
  • کاربران تگ شده هیچ

Seta~

ناظر داستان کوتاه
سطح
44
 
ارسالی‌ها
6,051
پسندها
41,313
امتیازها
84,376
مدال‌ها
76
  • نویسنده موضوع
  • #1
خوراک میت لوف
خوراک میت لوف، ترکیب گوشت چرخ کرده مخلوط شده با پیاز، آرد سوخاری پانکو، جعفری تازه و چاشنی‌ها، یک لوف گوشتی لطیف و آبدار لذیذ تولید میکند. لعاب شیرین و تند طعم شگفت انگیزی را به این میت لوف کلاسیک اضافه می‌کند. این غذا در واقع یک خوراک گوشت لذیذ است که به صورت قالبی درست می‌شود و از قالب‌های مخصوص لوف برای تهیه آن استفاده می‌کنیم. رسپی اصلی میت لوف را در ادامه می‌بینیم.
 
امضا : Seta~
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Vana~

Seta~

ناظر داستان کوتاه
سطح
44
 
ارسالی‌ها
6,051
پسندها
41,313
امتیازها
84,376
مدال‌ها
76
  • نویسنده موضوع
  • #2

مواد لازم برای تهیه میت لوف

  • گوشت چرخ کرده (با چربی متعادل) ۵۰۰ گرم
  • پیاز رنده شده ۱ عدد
  • آرد سوخاری یا پودر پانکو ۱ پیمانه
  • تخم مرغ ۱ عدد
  • سس کچاپ نصف پیمانه
  • سیر تازه ۳ حبه
  • ووستر سس ۲ قاشق غذا خوری
  • جعفری تازه و ساطوری شده ۳ قاشق غذا خوری
  • فلفل سیاه ۱ قاشق چای خوری
  • عصاره گوشت ۱ عدد
  • اورگانو ۱ قاشق غذا خوری
[IMG alt="خوراک میت...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Seta~
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Vana~

Seta~

ناظر داستان کوتاه
سطح
44
 
ارسالی‌ها
6,051
پسندها
41,313
امتیازها
84,376
مدال‌ها
76
  • نویسنده موضوع
  • #3

دستور پخت میت لوف

1. پیاز را رنده می‌کنیم و آب اضافه آن را جدا می‌کنیم:
در یک کاسه بزرگ پیاز را رنده می‌کنیم، آب پیاز را جدا می‌کنیم در حدی که آب اضافی گرفته شود ولی بافت پیاز را کاملا خشک نمی‌کنیم.
 
امضا : Seta~
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Vana~

Seta~

ناظر داستان کوتاه
سطح
44
 
ارسالی‌ها
6,051
پسندها
41,313
امتیازها
84,376
مدال‌ها
76
  • نویسنده موضوع
  • #4
2. پودر پانکو را با پیاز مخلوط می‌کنیم:
آرد سوخاری یا پودر پانکو را به ظرف پیاز اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم تا مخلوط شوند.
 
امضا : Seta~
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Vana~

Seta~

ناظر داستان کوتاه
سطح
44
 
ارسالی‌ها
6,051
پسندها
41,313
امتیازها
84,376
مدال‌ها
76
  • نویسنده موضوع
  • #5
5. گوشت را با پیاز مخلوط می‌کنیم:
گوشت چرخ کرده را به ظرف پیاز و پودر سوخاری اضافه می‌کنیم

4. جعفری را اضافه می‌کنیم:
جعفری تازه را پاک می‌کنیم، تمیز می‌شوییم و برگ‌های جعفری را به صورت ساطوری ریز می‌کنیم. سپس به ترکیب پیاز و گوشت درون ظرف، اضافه می‌کنیم.
 
امضا : Seta~
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Vana~

Seta~

ناظر داستان کوتاه
سطح
44
 
ارسالی‌ها
6,051
پسندها
41,313
امتیازها
84,376
مدال‌ها
76
  • نویسنده موضوع
  • #6
5. تخم مرغ را اضافه می‌کنیم:
یک عدد تخم مرغ را می‌شکنیم و به ظرف گوشت اضافه می‌کنیم.

6. ادویه‌ها را اضافه می‌کنیم:
برای طعم دهی به میت لوف، در این مرحله ادویه‌های؛ مقدار کمی نمک، فلفل سیاه، ووستر سس، اورگانو و عصاره گوشت را اضافه می‌کنیم.
 
امضا : Seta~
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Vana~

Seta~

ناظر داستان کوتاه
سطح
44
 
ارسالی‌ها
6,051
پسندها
41,313
امتیازها
84,376
مدال‌ها
76
  • نویسنده موضوع
  • #7
7. سیر را اضافه می‌کنیم:
حبه‌های سیر تازه را ابتدا با چاقور خرد و سپس له می‌کنیم و به ظرف گوشت اضافه می‌کنیم.

8. سس کچاپ را اضافه می‌کنیم:
نیمی از سس کچاپ را در این مرحله به ترکیب گوشت اضافه می‌کنیم و نیمی دیگر را برای روی میت لوف قبل از پخت، باقی می‌گذاریم.
 
امضا : Seta~
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Vana~

Seta~

ناظر داستان کوتاه
سطح
44
 
ارسالی‌ها
6,051
پسندها
41,313
امتیازها
84,376
مدال‌ها
76
  • نویسنده موضوع
  • #8
9. گوشت را با سایر مواد ورز می‌دهیم:
در این مرحله همه مواد را به همراه گوشت ورز می‌دهیم تا بافت یکدستی پیدا کند. سپس گوشت را روی سطح کار فرم می‌دهیم.
 
امضا : Seta~
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Vana~

Seta~

ناظر داستان کوتاه
سطح
44
 
ارسالی‌ها
6,051
پسندها
41,313
امتیازها
84,376
مدال‌ها
76
  • نویسنده موضوع
  • #9
10. گوشت را در قالب می‌گذاریم:
کف و دیواره قالب را با کاغذ روغنی می‌پوشانیم، سپس گوشت را درون قالب قرار می‌دهیم و سطح گوشت را مرتب می‌کنیم.

11. سس کچاپ را روی سطح گوشت می‌زنیم:
پس از اینکه گوشت را درون قالب قرار دادیم با یک فرچه سطح آن را با سس کچاپ می‌پوشانیم.
 
امضا : Seta~
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Vana~

Seta~

ناظر داستان کوتاه
سطح
44
 
ارسالی‌ها
6,051
پسندها
41,313
امتیازها
84,376
مدال‌ها
76
  • نویسنده موضوع
  • #10
12. میت لوف را می‌پزیم:
قالب را در فر قرار می‌دهیم تا با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۴۵ الی ۵۰ دقیقه بپرد.

13. میت لوف را سرو می‌کنیم:
پس از اینکه میت لوف پخت آن را به همراه پوره سیب زمینی، سالاد و سس کچاپ سرو می‌کنیم.

منبع: ارسس شف
 
امضا : Seta~
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Vana~
عقب
بالا