سوژه سرای کاربران سوژه‌سرا با حضور ~Deku | کاربر فعال بخش عکس انجمن یک رمان

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع *یــگــانــه*
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها پاسخ‌ها 1
  • بازدیدها بازدیدها 51
  • کاربران تگ شده هیچ

*یــگــانــه*

پرسنل مدیریت
مدیر تالار کتاب
سطح
23

تاریخ ثبت‌نام
11/8/17
ارسالی‌ها
2,785
پسندها
10,142
امتیازها
37,173
مدال‌ها
31
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
با عرض سلام و وقت‌بخیر به کاربران عزیز یک رمانی؛ با سری جدید از سوژه‌سرای رمان در فصل تابستان ۱۴۰۳ همراه شما هستیم.
کاربرانی که در سوژه‌شو شرکت می‌کنند، تجربه‌ی خودشون از رمان خوندن رو با پاسخ دادن به یک‌سری سوالات به اشتراک می‌گذارند. اگه مایل به شرکت در این بخش جذاب هستید، لطفا در تاپیک تاپیک اعلام آمادگی سری جدید سوژه‌شو اعلام آمادگی کنید.
این سری درخدمت کاربر فعال عکس @~Deku عزیز بودیم. ضمن تشکر از شرکت ایشون، پاسخ‌هایی که ارائه دادن رو با هم می‌بینیم.
برای تبادل نظر درباره‌ی پاسخ‌ها، این تاپیک به مدت یک هفته باز خواهد موند.

[ATTACH...​
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : *یــگــانــه*
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] llorona

*یــگــانــه*

پرسنل مدیریت
مدیر تالار کتاب
سطح
23

تاریخ ثبت‌نام
11/8/17
ارسالی‌ها
2,785
پسندها
10,142
امتیازها
37,173
مدال‌ها
31
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
۱- چطور‌ به سمت رمان خوندن کشیده شدی و اولین رمانی که تو‌ رو به این راه آورد چی بود؟
من از بچگی عاشق دیدن و خوندن داستان ها بودم، ولی رمان نمی‌خوندم و بیشتر سمت داستانای کوتاه می‌رفتم. تا اینکه خواهر بزرگترم منو به زور نشوند پای یه رمانی که اسمش هم آینه زمان بود، چون من مقاومت می‌کردم تهش خودش شروع کرد با صدای بلند واسم خوندن:face-with-tears-of-joy: و بعد یه مدت منم خودجوش تا آخر خوندمش و بعد چندتا رمان دیگه بهم معرفی کرد...:cloversmileyc:

۲- چه نوع ژانرهای برات بولدتر و ارزشمندتر هستن و چه ژانرهایی انتهای لیست مطالعه‌ت قرار می‌گیرن؟ چرا؟
فانتزی بدون شک، من از بچگی عاشق فانتزی بودم و انیمیشنای باربی و دیزنی...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : *یــگــانــه*
عقب
بالا