دسر دسر | حلوای آلبالو

Nargess86

مدیر آزمایشی خانواده
پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
تاریخ ثبت‌نام
31/7/24
ارسالی‌ها
293
پسندها
787
امتیازها
4,113
مدال‌ها
7
سطح
7
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #1
حلوای آلبالو با آن رنگ قرمز و طعم جذابی که دارد، یکی از متفاوت‌ترین و خوشمزه‌ترین انواع دسر خانگی است که تا به حال خورده‌اید. این دسر خیلی سریع و ساده درست می‌شود و می‌توانید آن را هم به صورت قالبی و هم بدون قالب آماده کنید.
 
امضا : Nargess86

Nargess86

مدیر آزمایشی خانواده
پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
تاریخ ثبت‌نام
31/7/24
ارسالی‌ها
293
پسندها
787
امتیازها
4,113
مدال‌ها
7
سطح
7
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #2
مدت زمان آماده سازی: ۱۰ دقیقه
مدت زمان پخت: ۲۰ دقیقه


مواد لازم برای تهیه حلوای آلبالو قالبی


آرد سفید: ۲۰۰ گرم
آرد سنگک: ۴۰ گرم
آب: ۳۵۰ میلی لیتر
شکر: ۳۰۰ گرم
مارگارین: ۲۲۵ گرم
روغن مایع: ۸۰ میلی گرم
آلبالو: ۳۰۰ گرم
جوهر لیمو: ۱ قاشق چای‌خوری
رنگ خوراکی قرمز: چند قطره
شربت آلبالو: ۲۰۰ میلی لیتر
 
امضا : Nargess86

Nargess86

مدیر آزمایشی خانواده
پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
تاریخ ثبت‌نام
31/7/24
ارسالی‌ها
293
پسندها
787
امتیازها
4,113
مدال‌ها
7
سطح
7
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #3
مرحله اول؛ درآوردن هسته آلبالوها

در اولین مرحله از طرز تهیه حلوای آلبالو باید آلبالوها را بشویید و سپس روی پارچه پهن کنید تا خشک شوند. بعد از این که آلبالوها خشک شدند با دست و یا با کمک یک عدد سیخ چوبی یا نی هسته آلبالوها را خارج کنید.
 
امضا : Nargess86

Nargess86

مدیر آزمایشی خانواده
پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
تاریخ ثبت‌نام
31/7/24
ارسالی‌ها
293
پسندها
787
امتیازها
4,113
مدال‌ها
7
سطح
7
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #4
مرحله دوم؛ آماده کردن شربت حلوا آلبالو

در این مرحله باید آب و شکر را در یک قابلمه بریزید و با حرارت زیاد روی شعله گاز قرار دهید. اجازه دهید دانه‌های شکر کاملاً در آب حل شود سپس شربت آلبالو، آلبالوی تازه و هسته گرفته و جوهر نمک را در قابلمه بریزید. حالا شعله گاز را کم کنید و اجازه دهید شربت شما غلیظ شود و به قوام مورد نظر برسد. قوام شربت درست باید همانند زمانی باشد که مربای آلبالو درست می‌کنید.
 
امضا : Nargess86

Nargess86

مدیر آزمایشی خانواده
پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
تاریخ ثبت‌نام
31/7/24
ارسالی‌ها
293
پسندها
787
امتیازها
4,113
مدال‌ها
7
سطح
7
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #5
مرحله سوم؛ تفت دادن آرد حلوای آلبالو

در این مرحله از آموزش طرز تهیه حلوای آلبالو باید یک تابه را روی گاز قرار دهید و شعله گاز را با حرارت ملایم روشن کنید. سپس آرد سفید را در تابه بریزید و آن را تفت دهید تا بوی خامی آرد از بین برود. سپس در یک ماهیتابه دیگر آرد سنگک را هم روی شعله تفت دهید تا برشته شود.
 
امضا : Nargess86

Nargess86

مدیر آزمایشی خانواده
پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
تاریخ ثبت‌نام
31/7/24
ارسالی‌ها
293
پسندها
787
امتیازها
4,113
مدال‌ها
7
سطح
7
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #6
مرحله چهارم؛ ترکیب کردن آرد با کره

بعد از تفت دادن آرد سفید و آرد نان سنگک باید آن‌ها را الک کنید تا در حلوا گوله گوله نشوند. کره را در ماهیتابه بریزید تا ذوب شود، سپس آردهای الک شده را به کره اضافه کنید و کره و آرد را روی شعله ملایم خوب با هم تفت بدهید تا بوی آن بلند شود.
 
امضا : Nargess86

Nargess86

مدیر آزمایشی خانواده
پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
تاریخ ثبت‌نام
31/7/24
ارسالی‌ها
293
پسندها
787
امتیازها
4,113
مدال‌ها
7
سطح
7
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #7
مرحله پنجم؛ ترکیب کردن مواد حلوای آلبالو

بعد از این که تفت دادن کره و آرد تمام شد، شربتی را که از قبل آماده کرده بودید، به آن اضافه کنید. مواد حلوا آلبالو را به خوبی با هم ترکیب کنید و روی حرارت ملایم هم بزنید تا کاملاً یکدست و منسجم شوند.
 
امضا : Nargess86

Nargess86

مدیر آزمایشی خانواده
پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
تاریخ ثبت‌نام
31/7/24
ارسالی‌ها
293
پسندها
787
امتیازها
4,113
مدال‌ها
7
سطح
7
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #8
مرحله ششم؛ ریختن حلوا آلبالو در قالب

بعد از آماده شدن حلوای آلبالوی خوشرنگ و خوشمزه‌تان می‌توانید آن را در قالب مورد نظرتان بریزید و آن را برای چند ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملاً خنک شود. بعد از خنک شدن حلوا آلبالو می‌توانید آن را از قالب خارج کنید و با چند عدد آلبالوی تازه یا خلال پسته تزیین کنید.

منبع: افق کوروش.
 
امضا : Nargess86

موضوعات مشابه

پاسخ‌ها
0
بازدیدها
111
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
93
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
93
پاسخ‌ها
5
بازدیدها
106
پاسخ‌ها
4
بازدیدها
81

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 2)

عقب
بالا