- ارسالیها
- 429
- پسندها
- 964
- امتیازها
- 5,713
- مدالها
- 8
- نویسنده موضوع
- مدیر
- #1
به طور ویژگی های انواع دانه قهوه را به صورت زیر می توان گفت:
عربیکا (Arabica): محبوب ترین نوع دانه قهوه با طعم ملایم و کافئین کمتر است.
روبوستا (Robusta): گیاه مقاوم تر و قیمت ارزانتر با طعم تلخ تر و حاوی کافئین بیشتر می باشد.
لیبریکا (Liberica): دانه ای کمیاب و منحصر به فرد با تلخی ملایم است.
اکسلسا (Excelsa): زیرمجموعهای از لیبریکا با طعم میوه ای و ترش است.
عربیکا (Arabica): محبوب ترین نوع دانه قهوه با طعم ملایم و کافئین کمتر است.
روبوستا (Robusta): گیاه مقاوم تر و قیمت ارزانتر با طعم تلخ تر و حاوی کافئین بیشتر می باشد.
لیبریکا (Liberica): دانه ای کمیاب و منحصر به فرد با تلخی ملایم است.
اکسلسا (Excelsa): زیرمجموعهای از لیبریکا با طعم میوه ای و ترش است.