- تاریخ ثبتنام
- 31/7/24
- ارسالیها
- 640
- پسندها
- 1,549
- امتیازها
- 10,973
- مدالها
- 11
- سن
- 17
سطح
10
- نویسنده موضوع
- #1
به طور ویژگی های انواع دانه قهوه را به صورت زیر می توان گفت:
عربیکا (Arabica): محبوب ترین نوع دانه قهوه با طعم ملایم و کافئین کمتر است.
روبوستا (Robusta): گیاه مقاوم تر و قیمت ارزانتر با طعم تلخ تر و حاوی کافئین بیشتر می باشد.
لیبریکا (Liberica): دانه ای کمیاب و منحصر به فرد با تلخی ملایم است.
اکسلسا (Excelsa): زیرمجموعهای از لیبریکا با طعم میوه ای و ترش است.
عربیکا (Arabica): محبوب ترین نوع دانه قهوه با طعم ملایم و کافئین کمتر است.
روبوستا (Robusta): گیاه مقاوم تر و قیمت ارزانتر با طعم تلخ تر و حاوی کافئین بیشتر می باشد.
لیبریکا (Liberica): دانه ای کمیاب و منحصر به فرد با تلخی ملایم است.
اکسلسا (Excelsa): زیرمجموعهای از لیبریکا با طعم میوه ای و ترش است.