«یلدا» یعنی یک دوستت دارم طولانی از لب‌هایی که یک سال سکوت کرده بودند.

آموزشی آموزشی | خامه قنادی

  • نویسنده موضوع Seta~
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 5
  • بازدیدها 36
  • کاربران تگ شده هیچ

Seta~

ناظر داستان کوتاه
سطح
44
 
ارسالی‌ها
6,051
پسندها
41,313
امتیازها
84,376
مدال‌ها
76
  • نویسنده موضوع
  • #1
خیلی از کدبانو ها دغدغه دارند تا تمام کیک ها و شیرینی هایی که در قنادی می بینند را در منزل تهیه کنند تا هم از طعم و مزه آن لذت ببرند و هم از سالم و تازه بودن آن مطمئن شوند.برای اینکه بتوانید به آن مرحله از کیک پزی برسید باید بتوانید خودتان خامه کیک قنادی را تهیه کنید پس با نمناک همراه باشید تا طرز تهیه خامه کیک خانگی را به شما آموزش دهیم.
 
امضا : Seta~
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Vana~

Seta~

ناظر داستان کوتاه
سطح
44
 
ارسالی‌ها
6,051
پسندها
41,313
امتیازها
84,376
مدال‌ها
76
  • نویسنده موضوع
  • #2

مواد لازم برای تهیه خامه کیک خانگی :

مقدار مواد اولیه که ذکر شده برای حدودا 4 لیوان خامه کافی می باشد و شما با توجه به اندازه کیک خود می توانید مقدار مواد اولیه را ضرب و تقسیم کنید و به مقدار دلخواه خود برسید.

خامه با چربی بالا 400 گرم
خاک قند 80 گرم
وانیل 1 قاشق چایخوری
 
امضا : Seta~
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Vana~

Seta~

ناظر داستان کوتاه
سطح
44
 
ارسالی‌ها
6,051
پسندها
41,313
امتیازها
84,376
مدال‌ها
76
  • نویسنده موضوع
  • #3
نکته :مقدار شیرینی خامه به ذائقه شما بستگی دارد و شما باید خاک قند را کم‌کم به خامه اضافه کنید
 
امضا : Seta~
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Vana~

Seta~

ناظر داستان کوتاه
سطح
44
 
ارسالی‌ها
6,051
پسندها
41,313
امتیازها
84,376
مدال‌ها
76
  • نویسنده موضوع
  • #4

خامه کیک چگونه درست می شود؟

خامه کیک را می توانید با 2 روش تهیه کنید اگر هم زن برقی در دسترس است از روش اول استفاده کنید و اگر هم زن نبود می توانید از روش دوم استفاده کنید.
 
امضا : Seta~
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Vana~

Seta~

ناظر داستان کوتاه
سطح
44
 
ارسالی‌ها
6,051
پسندها
41,313
امتیازها
84,376
مدال‌ها
76
  • نویسنده موضوع
  • #5

طرز تهیه خامه کیک با همزن برقی :

مرحله اول

ابتدا باید یک ظرف مناسب و بزرگ انتخاب کنید چون خامه بعد از زده شدن حجم آن زیاد می شود و سپس ظرف را به مدت 20 دقیقه درون فریزر قرار دهید تا خنک شود.در همین مرحله آب خامه را حتما خالی کنید.

مرحله دوم

خامه، وانیل و خاک قند را به درون ظرف میریزیم و با دور کند هم زن شروع به زدن آن می کنیم و باید حتما بالای سر خامه باشید تا به محض اینکه خامه شکل خود را گرفت هم زن را خاموش کنید چون بعد از اینکه خامه شکل بگیرد و هم زدن ادامه داشته باشد خامه به کره تبدیل می شود.

مرحله سوم

...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Seta~
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Vana~

Seta~

ناظر داستان کوتاه
سطح
44
 
ارسالی‌ها
6,051
پسندها
41,313
امتیازها
84,376
مدال‌ها
76
  • نویسنده موضوع
  • #6

دستور تهیه خامه کیک بدون هم زن برقی :

مرحله 1

به مانند روش اول یک ظرف مناسب تهیه کنید و سعی کنید ظرفی که انتخاب می کنید درب دار باشد و سپس آن را برای 20 دقیقه در فریزر قرار دهید.

مرحله 2

در این مرحله خامه، وانیل و خاک قند را درون ظرف ریخته و با چنگال و یا هم زن دستی می زنیم و سپس درب آن را بسته و درون فریزر قرار می دهیم و دوباره بعد از بیست دقیقه خارج می کنیم و دوباره میزنیم و این کار را تا جایی که خامه سفت شود ادامه می دهیم.

نکات طرز تهیه خامه کیک خانگی :

  1. به هیچ عنوان از شکر استفاده نکنید چون...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Seta~
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Vana~

موضوعات مشابه

پاسخ‌ها
5
بازدیدها
122
پاسخ‌ها
5
بازدیدها
137
پاسخ‌ها
7
بازدیدها
132
پاسخ‌ها
3
بازدیدها
98
پاسخ‌ها
5
بازدیدها
107
عقب
بالا