- تاریخ ثبتنام
- 18/10/23
- ارسالیها
- 1,503
- پسندها
- 4,267
- امتیازها
- 21,173
- مدالها
- 16
- سن
- 22
سطح
14
- نویسنده موضوع
- #1
به گزارش بهداشت نیوز دانه کنجد در دسته مغزها و دانهها قرار میگیرد و مملو از چربیهای غیراشباع است. طبق اعلام انجمن قلب آمریکا، غذاهایی که چربیهای تکاشباع یا غیراشباع دارند به کاهش کلسترول بد کمک میکنند و بر سلامت قلب و بهبود عملکرد شناختی مغز تاثیر دارند. به تاکید آنها مصرف حداکثر دو قاشق غذاخوری کنجد در روز همراه با سالاد و سبزیجات میتواند به سلامت بدن کمک کند.