خبر خبر | مصرف دانه کنجد و روغن کنجد برای این افراد ممنوع

  • نویسنده موضوع برهان
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 2
  • بازدیدها 21
  • کاربران تگ شده هیچ

برهان

کاربر فعال بخش
سطح
13
 
ارسالی‌ها
1,388
پسندها
3,884
امتیازها
20,173
مدال‌ها
15
  • نویسنده موضوع
  • #1
به گزارش بهداشت نیوز دانه‌ کنجد در دسته مغزها و دانه‌ها قرار می‌گیرد و مملو از چربی‌های غیراشباع‌ است. طبق اعلام انجمن قلب آمریکا، غذاهایی که چربی‌های تک‌اشباع یا غیراشباع دارند به کاهش کلسترول بد کمک می‌کنند و بر سلامت قلب و بهبود عملکرد شناختی مغز تاثیر دارند. به تاکید آنها مصرف حداکثر دو قاشق غذاخوری کنجد در روز همراه با سالاد و سبزیجات می‌تواند به سلامت بدن کمک کند.
 
امضا : برهان
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Natanahi

برهان

کاربر فعال بخش
سطح
13
 
ارسالی‌ها
1,388
پسندها
3,884
امتیازها
20,173
مدال‌ها
15
  • نویسنده موضوع
  • #2
سایت اطلاعات پزشکی هلت‌لاین هم اعلام کرده ۳۰ گرم کنجد، حدود ۳٫۵ گرم فیبر دارد و افراد بر اساس جنسیت می‌توانند روزانه ۲۲ تا ۳۴ گرم فیبر مصرف کنند.

اما این یک روی این محصول غذایی محبوب است و با وجود تمام فوایدش برخی مجاز به استفاده از آن نیستند. سازمان غذا و داروی ایالات متحده کنجد را نهمین ماده اصلی آلرژی‌زا (پس از شیر، تخم‌مرغ، برخی ماهی‌ها، صدف سخت‌پوستان مثل خرچنگ و میگو، آجیل درختی مثل بادام، گردو و بادام هندی، بادام زمینی، گندم و سویا) اعلام کرده است. بنابراین اگر آلرژی دارید در مصرف این خوراکی‌ شبیه سایر محصولات آلرژی‌زا احتیاط کنید.
 
امضا : برهان
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Natanahi

برهان

کاربر فعال بخش
سطح
13
 
ارسالی‌ها
1,388
پسندها
3,884
امتیازها
20,173
مدال‌ها
15
  • نویسنده موضوع
  • #3
بر اساس اعلام این سازمان کسانی که از بیماری التهاب روده رنج می‌برند نباید مغزها و دانه‌ها را مصرف کنند که کنجد هم جزو آنهاست. این در حالی است که دانه‌های کنجد حاوی اگزالات (oxalate)هستند و می‌توانند سنگ‌های کلیه را تشدید ‌کنند. به همین دلیل افراد مبتلا به سنگ کلیه و کسانی که سابقه این عارضه را دارند بهتر است کنجد را از رژیم غذایی خود حذف کنند.

منبع: همشهری

 
امضا : برهان
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Natanahi
عقب
بالا