- نویسنده موضوع
- مدیرکل
- #1
مصرف گوجه فرنگی در دوران بارداری ممکن است باعث بروز حساسیت در برخی افراد شود. برخی از تحقیقات نشان میدهند که مصرف بیش از حد لیکوپن در دوران بارداری میتواند خطر ایجاد ناهنجاریهای مادرزادی را افزایش دهد. اما این تحقیقات به طور عمده بر روی حیوانات انجام شده است بررسیهای بیشتری برای یافتن چنین ارتباطی در انسانها مورد نیاز است. بنابراین توصیه میشود که در دوران بارداری گوجه فرنگی را در حد اعتدال مصرف کنید تا از خطرات احتمالی مصرف بیش از حد آن پیشگیری نمایید.