متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

بانوان بانوان | آیا مصرف کنسرو گوجه فرنگی در دوران بارداری خطرناک است؟

  • نویسنده موضوع Vana~
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 1
  • بازدیدها 33
  • کاربران تگ شده هیچ

Vana~

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
سطح
40
 
ارسالی‌ها
13,119
پسندها
33,599
امتیازها
96,874
مدال‌ها
70
سن
17
  • نویسنده موضوع
  • مدیرکل
  • #1
گوجه فرنگی تازه و کنسرو شده به یک اندازه مفید هستند. هر دوی آن‌ها مقدار مورد نیاز سبزیجات را تامین می‌کنند. اما نگرانی‌هایی در مورد وجود BPA در کنسرو گوجه فرنگی وجود دارد.

بیسفنول-A (یا BPA) یک ترکیب مصنوعی است که برای ساخت انواع خاصی از پلاستیک و رزین به کار می‌رود. یک لایه BPA بر روی قوطی فلزی کنسرو استفاده می‌شود تا از آن در برابر خوردگی و سوراخ شدن به دلیل غذاهای اسیدی مانند گوجه فرنگی محافظت کند. دلیل دیگر استفاده از این پوشش جلوگیری از ترکیب فلز با غذای اسیدی است.
 
امضا : Vana~
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] MAEIN

Vana~

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
سطح
40
 
ارسالی‌ها
13,119
پسندها
33,599
امتیازها
96,874
مدال‌ها
70
سن
17
  • نویسنده موضوع
  • مدیرکل
  • #2
نشانه‌هایی در تحقیقات انجام شده بر روی BPA وجود دارند که از احتمال اختلال در عملکرد هورمون‌های بدن و آسیب به مغز خبر می‌دهند. با این حال نتیجه قطعی در این رابطه وجود ندارد و بسیاری از کنسروها هنوز از BPA استفاده می‌کنند.

به همین دلیل بهترین کار این است که در دوران بارداری کنسروهایی را خریداری کنید که برچسب فاقد BPA دارند و یا گوجه فرنگی تازه مصرف کنید
منبع:پینو.
 
امضا : Vana~
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] MAEIN

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا