بانوان بانوان | آیا مصرف سس گوجه فرنگی یا کچاپ در بارداری خطرناک است؟

  • نویسنده موضوع eva~
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 58
  • کاربران تگ شده هیچ

eva~

مدیریت ارشد
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
تاریخ ثبت‌نام
26/1/22
ارسالی‌ها
13,420
پسندها
33,874
امتیازها
96,874
مدال‌ها
70
سن
17
سطح
40
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیرکل
  • #1
غذاهای فرآوری شده مانند سس گوجه فرنگی و کچاپ اغلب دارای مقدار بیش‌تری جیوه نسبت به گوجه خام یا کنسرو شده هستند. بنابراین در صورتی که قصد دارید سس کچاپ خریداری کنید، بهتر است محصولی را انتخاب کنید که به طور شفاف و واضح در مورد ترکیب جیوه موجود در آن اطلاع رسانی کرده باشد و مقدار جیوه آن مجاز باشد.
منبع: پینو
 
امضا : eva~

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا