متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

غذا غذا | طرز تهیه‌ی بادمجون گوده

  • نویسنده موضوع MAEIN
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 1
  • بازدیدها 12
  • کاربران تگ شده هیچ

MAEIN

پرسنل مدیریت
سرپرست تالار
سطح
14
 
ارسالی‌ها
1,887
پسندها
4,834
امتیازها
27,173
مدال‌ها
16
سن
22
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #1
یکی از غذا‌های محلی استان گیلان بادمجان گوده است که یک خوراک تمام گیاهی به حساب می‌آید. این غذای خوشمزه از ترکیب موادی تهیه می‌شود که خواص بی نظیری دارند، از جمله آن‌ها می‌توان به بادمجان، گردو و رب انار اشاره کرد. بادمجان تقریبا پای ثابت اکثر غذا‌های محلی شمالی است که خود به تنهایی ارزش غذایی بسیار بالایی دارد. از جمله خواص بی نظیر بامجان می‌توان به خلط آور بودن، پیشگیری از لخته خون، هضم بهتر غذا، کنترل قند خون، پیشگیری از سرطان، تقویت سیستم ایمنی، تقویت استخوان ها، مراقبت از پوست، کمک به کاهش وزن، نیروبخشی، کمک به داشتن قلبی سالم و افزایش ایمنی بدن اشاره کرد.

file (6).jpg

مواد لازم:
بادمجان بزرگ: ۲ عدد
گوجه فرنگی: ۲ عدد
پیاز: ۱...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

MAEIN

پرسنل مدیریت
سرپرست تالار
سطح
14
 
ارسالی‌ها
1,887
پسندها
4,834
امتیازها
27,173
مدال‌ها
16
سن
22
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #2
طرز تهیه:

۱. بادمجان‌ها را پوست بکنید و به آن‌ها نمک بزنید. آن‌ها را به مدت چند ساعت در آب خنک قرار دهید. (تا زمانی که آب سیاه شود) آب بادمجان را عوض کنید و این کار را دوباره انجام دهید. (این کار باعث می‌شود تندی بادمجان و نفخ زایی آن از بین برود.) پس از این با آب سرد آن‌ها را بشویید.

۲. با یک چاقو یک برش طولی روی بادمجان ایجاد کنید. (مواظب باشید که دو طرف بادمجان از یک دیگر جدا نشود.)

۳. تابه‌ای را آماده کنید و در آن روغن بریزید. اطراف بادمجان‌ها را تا جایی که طلایی رنگ شود در آن سرخ کنید.

۴. سر گوجه فرنگی‌ها را جدا و داخلشان را با استفاده از یک قاشق خارج نمایید.

۵. آنچه از گوجه فرنگی‌ها خارج کردید، با استفاده از غذاساز تبدیل به پوره کرده و به آن کمی نمک و فلفل...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
عقب
بالا