متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

آموزشی آموزشی | ۱۱ تکنیک دیزاین و تزیین بشقاب غذا در رستوران.

  • نویسنده موضوع MAEIN
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 5
  • بازدیدها 21
  • کاربران تگ شده هیچ

MAEIN

پرسنل مدیریت
سرپرست تالار
سطح
14
 
ارسالی‌ها
1,894
پسندها
4,886
امتیازها
27,173
مدال‌ها
16
سن
22
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #1
چگونه مانند یک سرآشپز غذا را تزیین کنیم؟
در حالی که هیچ قانون ثابتی برای ارائه غذا وجود ندارد، باید هنگام تزیین بشقاب غذا چندین مورد را در نظر داشته باشید:

به یاد داشته باشید بشقاب شما بوم شماست.
مواد غذایی را با استفاده از قانون یک سوم بچینید. (در مورد این قانون در ادامه مقاله توضیح می‌دهیم)
چشم‌ها را با محرک‌های بینایی مجذوب کنید.
از سس به عنوان رنگ برای بشقاب خود استفاده کنید.
تزئین کنید تا غذا هم ظاهر و هم طعم بهتری داشته باشد!

76f2ea49-nick-karvounis-wa1plm13jue-unsplash-min-1024x683.jpg

شما هنرمند هستید. بشقاب بوم شماست و غذا وسیله شماست. برای تکمیل هنر خود، بر تکنیک‌های زیر مسلط شوید.
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Vana~

MAEIN

پرسنل مدیریت
سرپرست تالار
سطح
14
 
ارسالی‌ها
1,894
پسندها
4,886
امتیازها
27,173
مدال‌ها
16
سن
22
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #2
تکنیک‌های انتخاب بشقاب غذا
انتخاب بشقاب مناسب برای وعده غذایی اولین گام در فرآیند سرو غذا است. برای انتخاب بشقاب مناسب برای سرو غذا به موارد زیر توجه کنید:

اندازه بشقاب: بشقاب شما باید برای غذا شما مناسب باشد. به عبارت دیگر نه خیلی بزرگ و نه خیلی کوچک.
رنگ بشقاب: رنگ بشقاب می‌تواند اشتها را تحریک یا کاهش دهد. قرمز اشتها را افزایش می‌دهد، بنابراین سرو پیش غذا در بشقاب‌های قرمز باعث می‌شود مشتریان علاقه‌مند به سفارش غذاهای بزرگ و دسر باشند. برعکس، آشپزهای حرفه‌ای معمولاً ظروف غذاخوری آبی را غیر اشتهاآور می‌دانند زیرا غذاهای آبی طبیعی کمی وجود دارد.
بشقاب‌های روشن در مقابل تیره: از بشقاب‌های روشن و تیره استفاده کنید تا غذای خود را برجسته کنید. بشقاب‌های سفید محبوب هستند، زیرا...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Vana~

MAEIN

پرسنل مدیریت
سرپرست تالار
سطح
14
 
ارسالی‌ها
1,894
پسندها
4,886
امتیازها
27,173
مدال‌ها
16
سن
22
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #3
تکنیک‌های بصری تزیین غذا
امروزه با ظهور رسانه‌های اجتماعی و گوشی‌های هوشمند، مشتریان رستوران‌ها تصاویر بشقاب‌های غذای خود را در عرض چند ثانیه برای میلیون‌ها کاربر آپلود می‌کنند. این امر باعث شده است که تزیین غذا و آشنایی با تکنیک‌های تزیین غذا اهمیت بسیاری یابد. ما در ادامه برخی از این تکنیک‌ها را بیان می‌کنیم.

1. قانون یک سوم را رعایت کنید
قانون یک سوم به شما توصیه می‌کند که نقطه کانونی ظرف را در سمت چپ یا راست بشقاب قرار دهید، نه در مرکز. با در نظر گرفتن حاشیه به عنوان کادر خود از فضای سفید استفاده کنید و نقطه کانونی بشقاب خود را برجسته کنید. بیشتر اوقات، نقطه کانونی پروتئین است، مانند یک استیک کاملاً کبابی یا گوش ماهی پخته شده.

2. بشقاب خود را مانند یک ساعت در نظر...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Vana~

MAEIN

پرسنل مدیریت
سرپرست تالار
سطح
14
 
ارسالی‌ها
1,894
پسندها
4,886
امتیازها
27,173
مدال‌ها
16
سن
22
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #4
3. از رنگ‌های متضاد استفاده کنید
سرآشپز جویس تانگ بر اهمیت بازی با رنگ‌های متضاد تاکید می‌کند. او از رنگ‌های مصنوعی اجتناب می‌کند و به جای آن از ماچا، پودر قند یا رنگ‌های طبیعی برای جلب توجه استفاده می‌کند.

4. هرگز بشقاب را بیش از حد شلوغ نکنید
فضای سفید (فضای اطراف عناصر مختلف شما) برای برجسته کردن عناصر شما بسیار مهم است. می‌توانید از بشقاب‌های بزرگ‌تر استفاده کنید.

5. ارتفاع ایجاد کنید
بسیاری از سرآشپزهای حرفه‌ای دوست دارند هنگام تزیین غذا، ارتفاع ایجاد کنند. در ادامه چند ایده برای ایجاد ارتفاع در بشقاب بیان می‌کنیم.

از برش‌های میوه برای ایجاد ارتفاع روی دسرهای خود استفاده کنید. سعی کنید سیب، پرتقال خونی یا ریواس برشته شده را لایه لایه بچینید.
از برگ سبزیجات در...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Vana~

MAEIN

پرسنل مدیریت
سرپرست تالار
سطح
14
 
ارسالی‌ها
1,894
پسندها
4,886
امتیازها
27,173
مدال‌ها
16
سن
22
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #5
6. هرگز چیزی که نباید خورده شود، به بشقاب اضافه نکنید
به عبارت دقیق‌تر، هر چاشنی که خورده نمی‌شود، نباید در بشقاب میهمانان یا مشتریانتان قرار داده شود. مانند شاخه گیاهانی چون (رزماری، آویشن، و غیره)، فلفل کامل و برگ بو. آنها سفت و غیر قابل جویدن هستند یا اینکه بر طعم غذای شما غلبه خواهند کرد. از استفاده از چاشنی‌های غیر اشتها آور مانند گیاهان خام، تکه‌های بزرگ مرکبات و هر چیزی که بوی تند دارد خودداری کنید.

7. غذای خود را به تکه‌های کوچک تقسیم کنید
مطالعات نشان می‌دهد که طعم‌های کوچک‌تر، شدت عطر بیشتری دارند، بنابراین به کسانی که طعم غذای شما را می‌چشند کمک کنید تا از تلاش‌های آشپزی شما نهایت استفاده را ببرند. در نتیجه، این بدان معناست که سیب زمینی کامل، استیک تکه تکه نشده...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Vana~

MAEIN

پرسنل مدیریت
سرپرست تالار
سطح
14
 
ارسالی‌ها
1,894
پسندها
4,886
امتیازها
27,173
مدال‌ها
16
سن
22
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #6
8. تعادل را رعایت کنید.
تعادل فقط به این معنا نیست که غذا را به صورت متقارن یا یکنواخت در سراسر بشقاب قرار دهید. همانطور که غذای شما باید از نظر طعم‌های شور، ترش و شیرین هارمونی داشته باشد، بشقاب نیز باید متعادل به نظر برسد. یک رنگ، بافت یا عنصر نباید جذابیت بصری ظرف را به طور کلی از بین ببرد.

9. ابتدا مواد مرطوب را قرار دهید
ابتدا مواد مرطوب را در بشقاب قرار دهید و با اضافه کردن آنها به مواد غذایی دیگر از پخش شدن آنها جلوگیری کنید. به عنوان مثال، می توانید برش استیک را با سبزیجات له شده در کنار هم قرار دهید.

10. بافت‌ها را ترکیب کنید.
تضاد پوره سبزیجات با حلقه‌های پیاز سوخاری یا پوشاندن استیک با پنیر رگه آبی خرد شده، ترکیب بافت جذابی ارائه می‌دهد.

11. گوشت را به صورت...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Vana~
عقب
بالا