«یلدا» یعنی یک دوستت دارم طولانی از لب‌هایی که یک سال سکوت کرده بودند.

مکان مکان | لیست اتاق فرارهای اصفهان

(Luna)

پرسنل مدیریت
مدیر تالار
سطح
21

ارسالی‌ها
2,191
پسندها
13,188
امتیازها
38,673
مدال‌ها
21
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
اتاق‌ فرار‌های اصفهان
این تاپیک قراره لیست اتاق فرارهای شهر اصفهان گذاشته بشه. نکته‌ای که باید بگم اینه: این ترتیب قرارگیری براساس ویژگی خاصی نیست و سعی می‌کنم امتیازی که کاربران هر اتاق فرار داده‌اند و ذکر کنم تا اگه خواستین به یکی از این اتاق‌ها مراجعه کنین، بهترین رو انتخاب کنین با توجه به سناریو و ژانر هر اتاق‌.
پ.ن۱: این تاپیک آپ خواهد شد، پس اشتراک رو بزن که از دست ندی.
پ.ن۲: اگه شهر خاصی مورد نظرتون هست و ذکر نشده، در نمایه مدیر اعلام کنید تا پیگیری شود.

آخرین ویرایش

(Luna)

پرسنل مدیریت
مدیر تالار
سطح
21

ارسالی‌ها
2,191
پسندها
13,188
امتیازها
38,673
مدال‌ها
21
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
AHuWMqZyy3VuQwHvcwndWggY80uwAJ21SuH723yl.jpg
اتاق فرار جنون خون :kitchen-knife:
سختی: ۸ از ۱۰
نفرات: تا ۶ نفر
زمان: ۷۰ دقیقه
ژانر: وحشت، دلهره‌آور، وهم‌آور

داستان بازی:
باند قاچاق اعضای بدن خاخام‌ها، پس از جنایاتی که در نیوجرزی انجام دادند، این‌بار در کشور ما ایران به این خشونت روی آوردند و لیستی طولانی برای کشتار تهیه کردند. در بین نام های این لیست، نام شما نیز برای سلاخی به دکتری به نام ساموئل موردور داده شده است. اخیرا فردی توانسته از چنگ این دکتر خون‌خوار فرار کند و در تلاش است با استفاده از اطلاعاتی که کسب...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

(Luna)

پرسنل مدیریت
مدیر تالار
سطح
21

ارسالی‌ها
2,191
پسندها
13,188
امتیازها
38,673
مدال‌ها
21
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
اتاق فرار آتما
MzZWS9iKwqxFSpvEiZz61jqXzPDxxFl5som4yHxT.jpg
سختی: ۹ از ۱۰
تعداد نفرات: ۵ تا ۸ نفر
زمان: ۱۱۰ دقیقه
ژانر: دلهره‌آور، تاتر تعاملی، فانتزی
داستان بازی:
شما تصمیم گرفتید با دوستاتون به یک سفر برید، آقای مرادی راهنمای شماست و‌ در مقصد منتظر شماست
اما در اواسط مسیر آقای مرادی با شما تماس میگیره و میگه مسیر مسدود شده و هماهنگی های لازم رو انجام داده که شما برای استراحت و تا باز شدن جاده به روستای سالوس برید…
آدرس:
اصفهان، اصفهان، خانه اصفهان میدان نوبهار خیابان گلخانه 500متر بعداز چهارراه نیروهوایی. به سمت میدان علیخانی کوچه شکوفه 25
منبع: t4f​

عقب
بالا