نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

متفرقه آلبوم عالیجناب از ایوان بند

H A N I N

کاربر فعال
سطح
8
 
ارسالی‌ها
801
پسندها
823
امتیازها
6,573
مدال‌ها
9
  • نویسنده موضوع
  • #11
Alijenab-05.jpg
کاور ششم آلبوم «عالیجناب»​
 
امضا : H A N I N

H A N I N

کاربر فعال
سطح
8
 
ارسالی‌ها
801
پسندها
823
امتیازها
6,573
مدال‌ها
9
  • نویسنده موضوع
  • #12
ویدئو کنسرت عالیجناب عشق
صدمین کنسرت گروه «ایوان» در ایران روز بیست و یکم مرداد مصادف با عید سعید قربان در برج میلاد تهران برگزار شد. اعضای این گروه به همت موسسه «آوای هنر» و سرپرستی «فواد غفاری» و خوانندگی «حسین شریفی» طی دو سانس با مخاطبان خود دیدار کردند و علاوه بر قطعات جدید، کارهای خاطره‌انگیز خود نظیر «عالیجناب» را هم روی صحنه بردند. همچنین این برنامه صدمین کنسرت گروه ایوان از سال گذشته بود. اعضای گروه ایوان در این برنامه برای دکور خود یک الماس را طراحی کرده بودند که در برخی قطعات تصاویر سه بعدی در آن پخش می‌شد و مورد توجه دوستدارانشان قرار گرفت.
در این برنامه جمعی از هنرمندان سرشناس سینما و تلویزیون از جمله الهام حمیدی، پوران درخشنده، مریم امیرجلالی و نفیسه...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : H A N I N

H A N I N

کاربر فعال
سطح
8
 
ارسالی‌ها
801
پسندها
823
امتیازها
6,573
مدال‌ها
9
  • نویسنده موضوع
  • #13
الهام حمیدی یکی دیگر از مهمانان اجرای گروه ایوان بود که چنین نظری درباره قطعه محبوب آنها یعنی عالیجناب داشت:«من همیشه حامی خواننده‌های جوان هستم. از جمله ایوان بند که به نظرم یکی از استعدادهای ما هستند و امیدوارم روز به روز پله ترقی را طی کنند. آهنگ عالیجناب یکی از آهنگ‌هایی بود که از ابتدای آشنایی مرتب گوش می‌کردیم و با آن خیلی خیلی خاطره داریم.»

مریم امیرجلالی هم درباره اجرای این گروه گفت:«قطعه عالیجناب از گروه ایوان را خیلی دوست دارم و برایشان آرزوی موفقیت دارم. اولین بار قطعه عالیجناب را در خانه یکی از دوستان شنیدم و امشب دیدم که آقای حسین شریفی هنرمند بسیار پرانرژی هستند و می‌دانم که در آینده جایگاه بسیار خوبی خواهند داشت.»
 
امضا : H A N I N

H A N I N

کاربر فعال
سطح
8
 
ارسالی‌ها
801
پسندها
823
امتیازها
6,573
مدال‌ها
9
  • نویسنده موضوع
  • #14
حسین شریفی، خواننده گروه ایوان، در حاشیه اجرای برج میلاد در گفتگوی کوتاه با خبرنگار «موسیقی ما» اعلام کرد:«هیچ انرژی و نیرویی طبق گفته شاعر قطعه عالیجناب، حریف عشق نمی‌شود. من یک برادر بزرگ به نام فواد غفاری دارم و خیلی به من محبت کرد و می‌توانست شخص دیگری خواننده‌اش باشد اما او گفت که این قطعه را برای صدای تو ساختم.»

فواد غفاری، آهنگساز و سرپرست گروه ایوان، خاطره جالبی از تولید قطعه محبوبشان عنوان کرد:«همه اتفاقات تولید قطعه «عالیجناب» در پانزده دقیقه رخ داد. حسین شریفی هم ظرف مدت پانزده دقیقه وکال ماکت این کار را خواند. اما خودم قطعه زیبای من را خیلی دوست دارم و در زمان تولیدش می‌دانستم که یک اثر فاخر خواهد بود. اما از نظر مردم قطعه عالیجناب محبوب‌تر است.»


منبع: موسیقی ما
 
امضا : H A N I N
عقب
بالا