شهید شهید | سید امیرحسین فقهی

  • نویسنده موضوع eva~
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 1
  • بازدیدها 71
  • کاربران تگ شده هیچ

eva~

مدیر ارشد
مدیر ارشد
تاریخ ثبت‌نام
26/1/22
ارسالی‌ها
13,461
پسندها
29,376
امتیازها
96,874
مدال‌ها
70
سن
17
سطح
40
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیرکل
  • #1
او در شهریور۱۳۵۷، در روزهای منتهی به انقلاب در شیراز به دنیا آمد و بعد از اتمام دوره دبیرستان در این شهر، توشه سفر به دانشگاه ارومیه را برای تحصیل در رشته فیزیک هسته‌ای را بست. «فقهی» در دوران تحصیل در مقطع ارشد دانشگاه صنعتی امیرکبیر به عضویت تیم تجزیه و تحلیل حوادث در پروژه «FMP» درآمد و بعد از اتمام این پروژه برای گذراندن فرصت مطالعاتی به مرکز تحقیقات «CERN» اروپا رفت. او در سال ۱۳۸۷ همزمان با پایان مقطع دکترا به عضویت هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی درآمد. وی برای مدتی ریاست پژوهشگاه علوم و فنون هسته‌ای را به عهده داشت. همچنین به عنوان نماینده تام‌الاختیار دانشگاه شهید بهشتی در کمیته دائمی تشعشات هسته‌ای در سازمان فضایی ایران فعالیت می‌کرد.
 
امضا : eva~

eva~

مدیر ارشد
مدیر ارشد
تاریخ ثبت‌نام
26/1/22
ارسالی‌ها
13,461
پسندها
29,376
امتیازها
96,874
مدال‌ها
70
سن
17
سطح
40
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیرکل
  • #2
فقهی یکی از چهره‌های برجسته در توسعه «رادیوداروها» و استفاده از انرژی هسته‌ای درعلم پزشکی بود. وی در مصاحبه با برنامه «ایران امروز» در ۲۸ اسفند ۱۴۰۱ برای اولین بار در تلویزیون حاضر شد و در مورد تاثیر «رادیوداروها» در درمان سرطان‌ها صحبت کرد.

برخی او را به دلیل پژوهش‌ها و اقدامات ادامه‌دهنده راه «مجید شهریاری» (دانشمند هسته‌ای ترور شده در سال ۱۳۸۹) می‌دانستند. «امیرحسین فقهی» در حمله ۲۳ خرداد ۱۴۰۴ به شهادت رسید.
منبع: fararu
 
امضا : eva~

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 0, کاربر: 0, مهمان: 0)

عقب
بالا