مصـاحبه مصاحبه با وحید موسوی | خواننده

• نویسنده موضوع فاطمه آماده
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 5
  • بازدیدها 52
  • کاربران تگ شده هیچ

فاطمه آماده

نویسنده ادبیات+ نویسنده افتخاری
پرسنل مدیریت
سرپرست تالار
تاریخ ثبت‌نام
18/4/21
ارسالی‌ها
3,220
پسندها
8,214
امتیازها
36,273
مدال‌ها
28
سطح
19

• نویسنده موضوع
  • مدیر

گفتگو و مصاحبه خواندنی سید وحید موسوی خواننده​

الآن چندساله هستید؟​

متولد بهمن ۱۳۶۸ هستم.

اولین بار خواندن من که در اصل برمی‌ گردد به دوران ابتدایی و کلاس پنجم که سر صف بخصوص در ایام مبارک دهه فجر می‌ خواندم

مدتی پیش شاپور جوزایی ردیف‌ های موسیقی دستگاهی ایران را کار کرده‌ ام و نزد رهام خورشیدوند هم درس گرفته‌ ام و همچنان هم این یادگیری ادامه دارد و همانطور که می‌ دانید موسیقی دریاست و تمامی ندارد و آدمی باید همیشه در حال یادگیری باشد

امضا : فاطمه آماده

فاطمه آماده

پرسنل مدیریت
سرپرست تالار
تاریخ ثبت‌نام
18/4/21
ارسالی‌ها
3,220
پسندها
8,214
امتیازها
36,273
مدال‌ها
28
سطح
19

• نویسنده موضوع
  • مدیر

آقا وحید، بچه کدام محله خرم‌آباد هستی؟​

بچه محله‌ پشته هستم، محله‌ای کارگری و فقیرنشین که بسیار هم پرجمعیت است، در عین حال محله‌ای بسیار صمیمی است.

از میان خوانندگان موسیقی ایرانی کدام را بیشتر می‌پسندی؟​

آقای ایرج خواجه‌امیری، آقای بنان، فرهاد مهراد که برایم خواننده شماره‌یک است، فریدون فروغی و حبیب. برخی از خوانندگان هم هستند که اینجا نمی‌توان نامشان را بیان کرد (می‌خندد) و برخی هم دستشان از دنیا کوتاه شده است.

سیب را با پرتقال نمی‌توان مقایسه کرد، سبک‌های مختلف از هم جدا هستند، مثلاً خوانندگان رپرها را نمی‌توان با خوانندگان موسیقی ایرانی مقایسه کرد. از میان خوانندگان موسیقی ایرانی صدای کسانی مانند محمدرضا شجریان، بنان، علیرضا قربانی، محمد...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

فاطمه آماده

پرسنل مدیریت
سرپرست تالار
تاریخ ثبت‌نام
18/4/21
ارسالی‌ها
3,220
پسندها
8,214
امتیازها
36,273
مدال‌ها
28
سطح
19

• نویسنده موضوع
  • مدیر
امیدوارم با پیشرفت در عرصه موسیقی بتوانی صدای مردم لرستان باشید.

از بین خوانندگان موسیقی لرستان چطور؟​

ایرج رحمانپور برای من خاص‌ترین خواننده موسیقی لرستان است. علیرضا حسین‌خانی، غلام جمشیدی، پیرولی کریمی، سالم و نورمحمد پاپی هم از خوانندگانی بودند که از شنیدن صدایشان بسیار لذت می‌بردم. شاپور جوزایی و رهام خورشیدوند هم از استادانی هستند که من از نزدیک شاگرد آنها بوده‌ام.

گفتگو و مصاحبه خواندنی سید وحید موسوی خواننده

فاطمه آماده

پرسنل مدیریت
سرپرست تالار
تاریخ ثبت‌نام
18/4/21
ارسالی‌ها
3,220
پسندها
8,214
امتیازها
36,273
مدال‌ها
28
سطح
19

• نویسنده موضوع
  • مدیر

شما ردیف‌های موسیقی دستگاهی ایران را هم کار کرده‌اید؟​

پیش شاپور جوزایی ردیف‌های موسیقی دستگاهی ایران را کار کرده‌ام و نزد رهام خورشیدوند هم درس گرفته‌ام و همچنان هم این یادگیری ادامه دارد، همان‌طور که می‌دانید موسیقی دریاست و تمامی ندارد و آدمی باید همیشه در حال یادگیری باشد.

از بین آثار استاد رحمانپور کدام آلبوم را بیشتر دوست داری؟​

اثری ندارد که به‌راحتی از کنارش بگذرم، اما آلبوم «گل آتش» شاهکاری بود که سال‌ها پیش و برای شنیدن این آلبوم یک واکمن کوچک خریدم و با این آلبوم زندگی کردم.

فاطمه آماده

پرسنل مدیریت
سرپرست تالار
تاریخ ثبت‌نام
18/4/21
ارسالی‌ها
3,220
پسندها
8,214
امتیازها
36,273
مدال‌ها
28
سطح
19

• نویسنده موضوع
  • مدیر

ادامه راه لوله کشی یا موسیقی در بیوگرافی سید وحید موسوی خواننده​

کمی دیر دست به کار شدم، البته آقای تختی بعد از سربازی به تیم ملی دعوت شد. شاهکارهای محمدرضا شجریان پس از ۴۰سالگی خوانده شد.

من نمی‌توانم از موسیقی جدا شوم. لازمه ورود جدی به عرصه موسیقی این است که مخاطبان و طرفدارانی باشند که از کار ما لذت ببرند.

موسیقی نواحی سرچشمه موسیقی ایرانی است. دیلمان از شمال وارد آواز دشتی می‌شود و گوشه‌ای برای خودش می‌شود. موسیقی فولک و محلی را دوست دارم و همیشه آن را ادامه خواهم داد، اما تعصب خاصی روی موسیقی خاصی ندارم. رپ، راک، جَز، موسیقی سنتی و پاپ را می‌شنوم و لذت می‌برم.

آوازهای بزرگان موسیقی جهان را می‌شنوم. صدای پاواراتی را خیلی دوست دارم. از نظر فیزیکی هم شباهت‌هایی...

فاطمه آماده

پرسنل مدیریت
سرپرست تالار
تاریخ ثبت‌نام
18/4/21
ارسالی‌ها
3,220
پسندها
8,214
امتیازها
36,273
مدال‌ها
28
سطح
19

• نویسنده موضوع
  • مدیر

کُشتی‌گیر هم بوده‌ای؟​

بله زمانی که سال اول راهنمایی بودم کُشتی‌گیر شدم. چند سالی هم در سطح استان و کشور مسابقات زیادی شرکت کردم. آخرین مسابقه رسمی که شرکت کردم در سالن سید رسول حسینیِ ساری بود. آن زمان در کرمانشاه سرباز بودم و با تیم کرمانشاه شرکت کرده بودم.

مسابقات ساری انتخابی برای شرکت در مسابقات جهانی سیزم (ارتش‌های جهان) بود. آنجا مسابقه قبل از فینال را باختم و در مسابقه سوم و پنجم هم باختم.

[IMG alt="بازداشت سید وحید موسوی خواننده خرم...

عقب
بالا