خبر داخلی خبر داخلی | اسفندیاری: سعید دقیقی نترس است

• نویسنده موضوع ili
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 3
  • بازدیدها 91
  • کاربران تگ شده هیچ

ili

کاربر سایت
رفیق جدید انجمن
تاریخ ثبت‌نام
14/7/25
ارسالی‌ها
78
پسندها
127
امتیازها
548
مدال‌ها
2
سطح
1

• نویسنده موضوع

برای گلر یک شدن با گوهری رقابت دارم؛

اسفندیاری: سعید دقیقی نترس است

دروازه‌بان جوان پیکان با عملکرد خوب در مسابقات تداکاتی در تلاش برای رسیدن به قفس توری این تیم است.
اسفندیاری: سعید دقیقی نترس است

به گزارش ''ورزش سه''، تمرینات تیم‌های لیگ برتری در ایام فیفادی پیگیری می‌شود و روز گذشته اغلب این تیم‌ها با برگزاری دیدار تدارکاتی خود را محک زدند. در یکی از این مسابقات دوستانه، فولاد و پیکان در ورزشگاه دستگردی تهران به مصاف هم رفتند و در نهایت طی سه نیمه ۳۵ دقیقه‌ای این شاگردان یحیی گل محمدی بودند که با تک گل ابولفضل...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Gone

ili

کاربر سایت
رفیق جدید انجمن
تاریخ ثبت‌نام
14/7/25
ارسالی‌ها
78
پسندها
127
امتیازها
548
مدال‌ها
2
سطح
1

• نویسنده موضوع
اسفندیاری بعد از اتمام این مسابقه در خصوص شرایط همکاری با دقیقی گفت: کار کردن با او لذت بخش است چراکه ایشان برای بازی دادن به بازیکنان، به تمرینات نگاه می‌کند و هرکسی که خوب باشد شانس بازی خواهد داشت. به نظر من مهم‌ترین حسن سعید دقیقی این است که به بازیکنان جوان اعتقاد دارد و ترسی از بازی دادن به آن ها ندارد.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Gone

ili

کاربر سایت
رفیق جدید انجمن
تاریخ ثبت‌نام
14/7/25
ارسالی‌ها
78
پسندها
127
امتیازها
548
مدال‌ها
2
سطح
1

• نویسنده موضوع
او در پاسخ به اینکه چقدر شانس گلر اول شدن در پیکان را دارد گفت: احمد گوهری دروزه‌بان خوبی است که به همین دلیل هم به تیم ملی دعوت شده. گلرها همیشه با هم رقابت دارند و من و احمد هم همینطور هستیم، امیدوارم که به ترکیب اصلی برسم و برای او هم در ادامه راه آرزوی موفقیت دارم.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Gone

ili

کاربر سایت
رفیق جدید انجمن
تاریخ ثبت‌نام
14/7/25
ارسالی‌ها
78
پسندها
127
امتیازها
548
مدال‌ها
2
سطح
1

• نویسنده موضوع
او در پایان در خصوص اینکه در این مسابقه یکی دو سیو خوب داشت که موجب تحسین سعید دقیقی هم شده است گفت: من در زمین بودم و چیزی نشنیدم اما خداروشکر که راضی بودند.

منبع: ورزش سه

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Gone

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا