خبر خارجی مسی: بارسلونا را طبق تصورم ترک نکردم/ خداحافظی‌ام عجیب بود

• نویسنده موضوع MAEIN
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 2
  • بازدیدها 10
  • کاربران تگ شده هیچ

MAEIN

مدیر آزمایشی کتاب
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
تاریخ ثبت‌نام
18/4/21
ارسالی‌ها
2,521
پسندها
5,544
امتیازها
30,973
مدال‌ها
17
سطح
14

• نویسنده موضوع
  • مدیرکل
1404082016031640034660334.jpg

به گزارش خبرگزاری تسنیم، لیونل مسی 38 ساله که تابستان 2021 در پی ناتوانی باشگاه بارسلونا در تمدید قراردادش بابت قوانین سختگیرانه لالیگا به حضور 21 ساله خود در این تیم پایان داد، یکشنبه شب به شکلی مخفیانه به ورزشگاه در حال بازسازی نوکمپ بازگشت تا خاطرات گذشته‌اش در این ورزشگاه خاطره‌انگیز را زنده کند. برنده هشت توپ طلا روز دوشنبه با انتشار تصاویری از حضورش در نوکمپ در حساب کاربری رسمی‌اش در «اینستاگرام» پیامی با این مضمون منتشر کرد: «دیشب به جایی برگشتم که با تمام وجودم دلتنگش هستم. جایی که بی‌نهایت خوشحال بودم، جایی که شما باعث شدید هزار بار احساس کنم شادترین آدم دنیا هستم. امیدوارم روزی بتوانم برگردم و نه فقط برای خداحافظی به عنوان بازیکن، همان‌طور...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها] M I R A S

MAEIN

مدیر آزمایشی کتاب
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
تاریخ ثبت‌نام
18/4/21
ارسالی‌ها
2,521
پسندها
5,544
امتیازها
30,973
مدال‌ها
17
سطح
14

• نویسنده موضوع
  • مدیرکل
لئو مسی تصریح کرد: من 16 سال از عمرم را در تیم اول بارسا گذراندم و فکر می‌کنم حدود 20 یا 21 سال از زمانی که در 12 یا 13 سالگی به بارسلونا رفتم، می‌گذرد. دوره بسیار طولانی و پر از تجربیات زندگی بود و به همین خاطر طبیعی است که عشق به باشگاه و شهر بارسلونا همیشه در وجودم باقی بماند.

فوق‌ستاره پیشین بارسلونا در مواجهه با این پرسش که «خوشبختی فقط به جام‌ها مربوط نمی‌شود. اگر پیروزی‌ها را کنار بگذاریم، چه چیزی برای تو باقی می‌ماند؟»، گفت: اینکه من بخشی از این باشگاه بودم. اینکه من به عنوان یک کودک کم‌ سن‌وسال به آنجا آمدم، آنجا بزرگ شدم و تمام عمرم را در بارسلونا گذراندم. از خدا ممنونم که در کودکی مرا به آنجا هدایت کرد و سپاسگزارم که فرزندانم در آن شهر به دنیا آمدند. من چیزهای زیادی دارم که...

• Like

MAEIN

مدیر آزمایشی کتاب
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
تاریخ ثبت‌نام
18/4/21
ارسالی‌ها
2,521
پسندها
5,544
امتیازها
30,973
مدال‌ها
17
سطح
14

• نویسنده موضوع
  • مدیرکل
ستاره اینتر میامی تصریح کرد: همچنین واقعاً می‌خواهم وقتی بازسازی ورزشگاه نوکمپ تمام شد، به آنجا برگردم چون از زمانی که به پاری‌سن‌ژرمن رفتم، به آنجا برنگشتم و سپس آنها به ورزشگاه مونتجوییک نقل مکان کردند. برگشتن به ورزشگاه جدید و دیدنش عجیب خواهد بود چون آخرین باری که دیدمش خیلی وقت پیش بود. دوباره تجربه کردنش و به یاد آوردن همه چیزهای گذشته هیجان‌انگیز خواهد بود، گذشته از این واقعیت که ورزشگاه حالا به لحاظ ظاهری متفاوت شده است.

مسی در بخش دیگری از صحبت‌هایش خاطرنشان کرد: من عاشق فوتبال بازی کردن و رقابت کردن هستم. دوست ندارم به کسی ببازم. هر بار که وارد زمین می‌شوم، این کار را با هدف برنده شدن یا حداقل تلاش برای برنده شدن انجام می‌دهم. من عاشق رقابت هستم و این چالش من و هم‌تیمی‌هایم...

• Like