گفتمان‌آزاد گفتمان آزاد رمان معاهده طلایی | برهون کاربر انجمن یک رمان

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع برهون
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها پاسخ‌ها 23
  • بازدیدها بازدیدها 443
  • کاربران تگ شده هیچ

Desdemona

نو ورود
سطح
0

تاریخ ثبت‌نام
5/4/26
ارسالی‌ها
32
پسندها
64
امتیازها
190
سلام عزیزجان
:smiling-face-with-hearts:
من اینجام و تا این لحظه شش پارت از رمان زیبای شما رو مطالعه کردم. واقعا جای رمان های فانتزی تاریخی و با همچین کیفیتی در ادبیات ما کمرنگه و ممنون که این پرچم رو بلند کردی شما هزاران درود و دستخوش به شما که انقدر نبوغ و خلاقیت داری
عرضم به خدمتت من کوتاه و مختصر چیزهایی رو میگم که به چشمم اومده و به شما در مسیرتون کمک میکنه
فضاسازیتون سرد و سنگینه شاید از عمد دوست دارید فضای داستان اینطور باشه ولی باعث میشه مخاطب زود و راحت با قصه ارتباط نگیره
اگه دوست داشتی اینطوری نگهش داری توصیفات رو گوتاه کنی و کوتاه نگه داری باعث میشه مخاطبت رو بهتر جذب کنی
من یه کم هم فضای رمان مثل بازی تاج و تخت به نظرم اومد
اون حس سلطنتی رو که میخوای بهم میده اما در...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

برهون

رو به پیشرفت
سطح
8

تاریخ ثبت‌نام
30/9/25
ارسالی‌ها
109
پسندها
1,201
امتیازها
7,993
مدال‌ها
7
  • نویسنده موضوع
سلام عزیزجان
:smiling-face-with-hearts:
من اینجام و تا این لحظه شش پارت از رمان زیبای شما رو مطالعه کردم. واقعا جای رمان های فانتزی تاریخی و با همچین کیفیتی در ادبیات ما کمرنگه و ممنون که این پرچم رو بلند کردی شما هزاران درود و دستخوش به شما که انقدر نبوغ و خلاقیت داری
عرضم به خدمتت من کوتاه و مختصر چیزهایی رو میگم که به چشمم اومده و به شما در مسیرتون کمک میکنه
فضاسازیتون سرد و سنگینه شاید از عمد دوست دارید فضای داستان اینطور باشه ولی باعث میشه مخاطب زود و راحت با قصه ارتباط نگیره
اگه دوست داشتی اینطوری نگهش داری توصیفات رو گوتاه کنی و کوتاه نگه داری باعث میشه مخاطبت رو بهتر جذب کنی
من یه کم هم فضای رمان مثل بازی تاج و تخت به نظرم اومد...

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Desdemona

LibraJoker

نو ورود
سطح
0

تاریخ ثبت‌نام
7/4/26
ارسالی‌ها
6
پسندها
14
امتیازها
33
خیلی عالی اما از چشم یک مخاطب ساده باید نقدم رو اینطور بیان کنم(و به صورت خلاصه):
نقاط قوت:
+فضاسازی وهم آلود
+نام گذاری جذاب کاراکتر ها
+خط داستانی منسجم
+استفاده از سبک ادبی مناسب
نقاط ضعف:
-فضای داستان: گرچه به خوبی توصیف شده بود اما توصیف باید توسط خواننده اثر تصور پذیر باشه و شما باید بیشتر به شرح محیط و فضا از دید شاعرانه بپردازی،درست مثل شخصی که به تازگی قصر زئوس رو میبینه(با دقت هرچه تمام تر)اینطوری تصویر رمان برای مخاطب شفاف تره و کشش بیشتری ایجاد میشه.
- عدم شخصیت سازی درست در داستان: تصور کن رمانی که مینویسی یک فیلمه که مخاطب داره میبینه، مخاطب دنیای فیلم رو از کجا میبینه؟از چشم کاراکتر ها و گاهی با زاویه دیگه(از بیرون درست مثل راوی)ولی در هر صورت احساس حضور بهش دست میده
این...

برهون

رو به پیشرفت
سطح
8

تاریخ ثبت‌نام
30/9/25
ارسالی‌ها
109
پسندها
1,201
امتیازها
7,993
مدال‌ها
7
  • نویسنده موضوع
خیلی عالی اما از چشم یک مخاطب ساده باید نقدم رو اینطور بیان کنم(و به صورت خلاصه):
نقاط قوت:
+فضاسازی وهم آلود
+نام گذاری جذاب کاراکتر ها
+خط داستانی منسجم
+استفاده از سبک ادبی مناسب
نقاط ضعف:
-فضای داستان: گرچه به خوبی توصیف شده بود اما توصیف باید توسط خواننده اثر تصور پذیر باشه و شما باید بیشتر به شرح محیط و فضا از دید شاعرانه بپردازی،درست مثل شخصی که به تازگی قصر زئوس رو میبینه(با دقت هرچه تمام تر)اینطوری تصویر رمان برای مخاطب شفاف تره و کشش بیشتری ایجاد میشه.
- عدم شخصیت سازی درست در داستان: تصور کن رمانی که مینویسی یک فیلمه که مخاطب داره میبینه، مخاطب دنیای فیلم رو از کجا میبینه؟از چشم کاراکتر ها و گاهی با زاویه دیگه(از بیرون درست...

عقب
بالا