فوتسال گیتی‌پسند تمام قد پای مصدومیتم ایستاد و باید جبران کنم/ بندرعباس اتفاق بود؛ با ریکاوری ذهنی برگشتیم

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع M I R A S
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها پاسخ‌ها 2
  • بازدیدها بازدیدها 23
  • کاربران تگ شده هیچ

M I R A S

پرسنل مدیریت
سرپرست تالار
سطح
22

تاریخ ثبت‌نام
13/2/21
ارسالی‌ها
3,267
پسندها
8,533
امتیازها
36,273
مدال‌ها
46
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
به گزارش پایگاه خبری فوتسال، مهدی دهقان‌نژاد راس چپ پای گیتی‌پسندی‌ها در گفتگو با خبرنگار Fut5al در خصوص شرایط تیمش گفت: خدا را شکر اوضاع گیتی‌پسند خیلی خوب است و توانستیم علیرغم امتیازاتی که چند هفته پیش از دست دادیم، هنوز در صدر باشیم. به هر حال کادرفنی بسیار قوی‌ای داریم و بازیکنانی در این تیم هستند که بهترین‌های ایران هستند.

او افزود: اتفاقات باعث شد که ما در بندر نتیجه نگرفتیم والا به لحاظ فنی خوب بودیم ولی با تدبیر کادرفنی خیلی زود به شرایط مطلوب برگشتیم و پردیس قزوین را شکست دادیم.

امضا : M I R A S

M I R A S

پرسنل مدیریت
سرپرست تالار
سطح
22

تاریخ ثبت‌نام
13/2/21
ارسالی‌ها
3,267
پسندها
8,533
امتیازها
36,273
مدال‌ها
46
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
دهقان‌نژاد در خصوص اینکه چگونه این تیم به شرایط مطلوب بازگشت، تصریح کرد: همانطور که گفتم ما فنی مشکلی نداشتیم و در این بازی‌ها نیز سوار کار بودیم اما در دو دقیقه آخر بر روی اتفاقات نتیجه را دادیم که به نظر من این اتفاقات جزو زیبایی‌های فوتسال است. ما پس از این بازی‌ها تنها از لحاظ ذهنی ریکاوری کردیم تا دوباره به نتایج خوبمان ادامه بدهیم.

او تاکید کرد: امسال لیگ بسیار سختی است و همه تیم‌ها خوب هستند و هیچ تیمی را نمی توان از پیش برنده یا بازنده دانست. ما شانس اول قهرمانی هستیم و برای حفظ جام و استمرار افتخارات باشگاه در لیگ‌برتر با تمام توان تلاش می‌کنیم.

M I R A S

پرسنل مدیریت
سرپرست تالار
سطح
22

تاریخ ثبت‌نام
13/2/21
ارسالی‌ها
3,267
پسندها
8,533
امتیازها
36,273
مدال‌ها
46
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
بازیکن راس مشهدی گیتی پسند با اشاره به مصدومیت فصل گذشته خود گفت: سال گذشته سه مصدومیت پارگی رباط صلیبی، مینیسیک و MCL یا رباط داخلی همزمان برای من رخ داد و باعث شد تقریبا یکسال از شرایط دور باشم اما باشگاه گیتی‌پسند تمام قد پای من ایستاد. از مدیریت باشگاه گرفته تا کادرفنی و بزرگترهای تیم همه به من کمک کردند تا به شرایط خوبم نزدیک شوم.

او که به تازگی وارد ۲۶ سالگی شده است، افزود: با کمک کادرفنی رفته رفته شرایطم در حال بهتر و بهتر شدن است و هر هفته دقایق بهتری بازی می‌کنم تا بتوانم در نهایت به شرایط ایده‌آل خودم برسم و به تیمم کمک کنم.

دهقان‌نژاد یادآور شد: این حمایت‌ها برای من فوق‌العاده ارزشمند بود و انگیزه بالایی دارم تا این محبت‌ها را با درخشش در ترکیب تیم و کسب موفقیت جبران کنم...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 0, کاربر: 0, مهمان: 0)

عقب
بالا