متفرقه با مواد شیمیایی انباشته در بدن چه کنیم؟

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع Anoosh.
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها پاسخ‌ها 2
  • بازدیدها بازدیدها 18
  • کاربران تگ شده هیچ

Anoosh.

کاربر انجمن
سطح
7

تاریخ ثبت‌نام
14/10/25
ارسالی‌ها
403
پسندها
629
امتیازها
4,513
مدال‌ها
8
  • نویسنده موضوع
1000060359_edited.jpeg
وقتی برای آزمایش خون وارد کلینیک پزشکی شدم، فقط به این فکر می‌کردم که جلوی دوربین ضعیف و ترسو به نظر نرسم. اصلا به این فکر نکرده بودم که نتیجه آزمایش قرار است چه چیزهایی را برملا کند.

من رابطه خوبی با سوزن سرنگ و تزریق ندارم، اما برای تحقیق داوطلبانه درباره مواد شیمیایی ماندگار باید آزمایش خون می‌دادم تا میزان آنها در خونم مشخص شود. به عنوان مادر دو کودک خردسال، برایم مهم بود بدانم آیا این مواد ممکن است روی خانواده‌ام هم اثر گذاشته باشند.

مواد شیمیایی ماندگار، یا مواد پرفلوئوروآلکیل و پلی فلوئوروآلکیل، گروهی شامل حدود ده هزار ماده هستند که دهه‌هاست در طیف وسیعی از محصولات، از لباس‌های ضدآب گرفته تا ظرف‌های آشپزی، لوازم الکترونیکی و تجهیزات پزشکی، به...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

Anoosh.

کاربر انجمن
سطح
7

تاریخ ثبت‌نام
14/10/25
ارسالی‌ها
403
پسندها
629
امتیازها
4,513
مدال‌ها
8
  • نویسنده موضوع
دکتر دونای خبر را با ملایمت گفت، اما باز هم شنیدنش برایم سخت بود.

او به من گفت این مواد شیمیایی ماندگار در خونم «به احتمال زیاد» روی سلامتم اثر خواهند گذاشت.

متاسفانه فهمیدم که بدنم در دوران بارداری بخشی از این مواد را با منتقل کردنشان به بچه‌هایم از خود دفع کرده است.

از همان لحظه، ماجرا دیگر یک ماموریت کاری نبود و به موضوعی کاملا شخصی برای من تبدیل شد.

دکتر دونای به من گفت: «سطح این مواد در بدنت پیش از بارداری‌هایت حتی بیشتر هم بوده است.»

او گفت: «بی‌تردید بخشی از این مواد را به فرزندانت منتقل کرده‌ای.»

نگران بودم، اما در عین حال ناراحت و عصبانی بودم که چطور چنین چیزی بدون آگاهی من و تقریبا بدون آن که هیچ اختیاری داشته باشم اتفاق افتاده است.

می‌خواستم درباره این مواد و آسیب‌هایی...

Anoosh.

کاربر انجمن
سطح
7

تاریخ ثبت‌نام
14/10/25
ارسالی‌ها
403
پسندها
629
امتیازها
4,513
مدال‌ها
8
  • نویسنده موضوع
دکتر آماتی گفت هر تابه نچسبی که روی آن خط و خش افتاده باید دور انداخته شود.

به گفته او تابه‌های استیل یا سرامیکی «به مراتب ایمن‌تر» هستند.

او افزود که بعضی موکت‌ها و فرش‌ها را با لایه‌ای از مواد شیمیایی پایدار می‌پوشانند تا در برابر لکه مقاوم‌تر شوند و توصیه کرد فرش‌ها را هر روز جاروبرقی بزنیم.

او افزود: «بهتر است هر روز پنجره‌ها را باز کنید تا هوای خانه عوض شود، چون این مواد معمولا در گرد و غبار خانه جمع می‌شوند.»
1000060361_edited.jpeg
منبع تصویر،Getty Images
توضیح تصویر،تابه‌های استیل یا سرامیکی «به مراتب ایمن‌تر» هستند
دکتر آماتی بعد به لباس کودکان پرداخت. پم وقتی فهمید لباس‌های ضد آب یا ضد لک ممکن است حاوی مواد شیمیایی پایدار باشند...

آخرین ویرایش

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 4)

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 0, کاربر: 0, مهمان: 0)

عقب
بالا