خبر خارجی کوکوریا: حاضرم کچل کنم اما به رئال مادرید نروم!

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع amın
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها پاسخ‌ها 3
  • بازدیدها بازدیدها 13
  • کاربران تگ شده هیچ

amın

پرسنل مدیریت
مدیر تالار پزشکی
سطح
53

تاریخ ثبت‌نام
6/1/22
ارسالی‌ها
16,044
پسندها
56,174
امتیازها
96,915
مدال‌ها
171
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
مارک کوکوریا در یک مصاحبه بر وفاداری خود به بارسلونا تاکید کرد و مدل موی معروفش را خط قرمز دانست.
کوکوریا: حاضرم کچل کنم اما به رئال مادرید نروم!

به گزارش ورزش سه، مارک کوکوریا، مدافع کناری چلسی که از محصولات آکادمی مشهور لاماسیا به شمار می‌آید، در گفتگویی جالب با موندو دپورتیوو، به سوالات عجیبی درباره آینده‌اش و البته موهای بلند و نمادین خود پاسخ داد. ستاره ۲۷ ساله‌ای که با لاروخا طعم قهرمانی در یورو ۲۰۲۴ را چشیده، حالا خودش را برای چالش بزرگ جام جهانی ۲۰۲۶ آماده می‌کند.

امضا : amın

amın

پرسنل مدیریت
مدیر تالار پزشکی
سطح
53

تاریخ ثبت‌نام
6/1/22
ارسالی‌ها
16,044
پسندها
56,174
امتیازها
96,915
مدال‌ها
171
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
وقتی از کوکوریا پرسیده شد که آیا حاضر است در صورت قهرمانی اسپانیا در جام جهانی، موهایش را از ته بتراشد، او با قاطعیت گفت: «نه، هرگز! موهای من برایم مقدس هستند و تحت هیچ شرایطی آن‌ها را کوتاه نمی‌کنم». اما جالب‌ترین بخش مصاحبه زمانی بود که خبرنگار او را بین یک دوراهی سخت قرار داد: «تراشیدن موها یا بازی در رئال مادرید؟».

2263639

amın

پرسنل مدیریت
مدیر تالار پزشکی
سطح
53

تاریخ ثبت‌نام
6/1/22
ارسالی‌ها
16,044
پسندها
56,174
امتیازها
96,915
مدال‌ها
171
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
پاسخ مدافع سابق بارسلونا و ختافه، تیر خلاصی به شایعات حضورش در جمع رئالی‌ها بود. کوکوریا بدون معطلی گفت: «اگر مجبور باشم بین این دو یکی را انتخاب کنم، ترجیح می‌دهم تمام موهایم را بتراشم اما پیراهن رئال مادرید را نپوشم». این اظهارنظر به خوبی نشان می‌دهد که ریشه‌های کاتالونیایی این بازیکن همچنان در وجودش زنده است و او با وجود سال‌ها دوری از نوکمپ، هنوز خودش را یک بارسایی می‌داند.

• Haha
واکنش‌ها[ی پسندها] ROSALINE

amın

پرسنل مدیریت
مدیر تالار پزشکی
سطح
53

تاریخ ثبت‌نام
6/1/22
ارسالی‌ها
16,044
پسندها
56,174
امتیازها
96,915
مدال‌ها
171
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
کوکوریا که از سال ۲۰۱۲ تا ۲۰۲۰ در سیستم پایه و تیم اصلی بارسلونا حضور داشت، پس از درخشش در ختافه و برایتون، در تابستان ۲۰۲۲ راهی استمفوردبریج شد. او که یکی از مهره‌های ثابت تیم ملی اسپانیا در مسیر موفقیت‌های اخیر بوده، با این صحبت‌ها محبوبیت خود را نزد هواداران بلوگرانا دوچندان کرد. به نظر می‌رسد برای مدافع چپ چلسی، وفاداری به رنگ‌های پیراهن دوران کودکی‌اش، حتی از موهای معروفی که به نوعی امضای او در مستطیل سبز محسوب می‌شود، باارزش‌تر است. در دنیایی که انتقال بین رقبای دیرینه عادی شده، کوکوریا ثابت کرد که هنوز هم خط قرمزهایی وجود دارد که با هیچ پیشنهادی تغییر نمی‌کند.

منبع: ورزش سه

عقب
بالا