گفتمان‌آزاد گفتمان آزاد رمان سایه‌زده | آرمیتا شهسواری کاربر انجمن یک‌ رمان

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع Armita.sh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها پاسخ‌ها 4
  • بازدیدها بازدیدها 59
  • کاربران تگ شده هیچ

Armita.sh

پرسنل مدیریت
مدیر تالار کتاب
سطح
32

تاریخ ثبت‌نام
3/6/22
ارسالی‌ها
2,573
پسندها
24,500
امتیازها
48,373
مدال‌ها
44
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
عنوان: سایه‌زده
نویسنده: آرمیتا شهسواری
ژانر: درام ، عاشقانه ، روانشناختی ، معمایی
کد: 5784
ناظر: @Viŏlet

خلاصه:
پس از هشت سال زندگی مشترک در سکوتی سرد، رازی تلخ، نورا را در روزِ جداییِ اجباری‌اش غافلگیر می‌کند. او اکنون با گذشته‌ای روبه‌روست که باید با آن کنار بیاید، و همزمان، باید هویت جدید خودش را کشف کند.

مطالعه‌ی رمان

*سایه‌زده: سایه‌دار، دیوانه شده از دست چون شوریده‌کاران

آخرین ویرایش

Ayan

فرهیخته ادبیات
سطح
37

تاریخ ثبت‌نام
3/7/21
ارسالی‌ها
1,537
پسندها
27,116
امتیازها
61,673
مدال‌ها
59
درود به آرمیتا، عزیزدلم♡
*خوشحال از اینکه اولین نظر متعلق به منه^^
در ابتدا اجازه بده آغاز نگارش این رمان جذاب رو بهت تبریک بگم. تا الآن که برات می‌نویسم، قلم گرمت دو صفحه رو به خوبی نگاشته و من، بی‌صبرانه منتظر ادامه‌ش هستم.
مقدمه به‌جا و دقیق بود، مرتبط با عنوان زیبایی که انتخاب کردی. برداشت شخصی من این بود که "سایه‌زده" قراره روایتگر فردی باشه که از سایه‌ی خودش هم دوری می‌کنه، از تجارب نامطلوبی که احتمالا به گذشته و شاید حالِ زندگیش مربوطه. شاید هم بخواد به‌دلایلی از آدم‌های خاصی دور بمونه. قسمت‌هایی که عجیب دوست داشتم رو برات نقل‌قول می‌کنم.

خانه هنوز در تاریکی خوابیده، و من میان سایه‌ها بیدارم. صدای...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

آخرین ویرایش
امضا : Ayan
  • Heart
واکنش‌ها[ی پسندها] Armita.sh

Armita.sh

پرسنل مدیریت
مدیر تالار کتاب
سطح
32

تاریخ ثبت‌نام
3/6/22
ارسالی‌ها
2,573
پسندها
24,500
امتیازها
48,373
مدال‌ها
44
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
درود به آرمیتا، عزیزدلم♡
*خوشحال از اینکه اولین نظر متعلق به منه^^
در ابتدا اجازه بده آغاز نگارش این رمان جذاب رو بهت تبریک بگم. تا الآن که برات می‌نویسم، قلم گرمت دو صفحه رو به خوبی نگاشته و من، بی‌صبرانه منتظر ادامه‌ش هستم.
مقدمه به‌جا و دقیق بود، مرتبط با عنوان زیبایی که انتخاب کردی. برداشت شخصی من این بود که "سایه‌زده" قراره روایتگر فردی باشه که از سایه‌ی خودش هم دوری می‌کنه، از تجارب نامطلوبی که احتمالا به گذشته و شاید حالِ زندگیش مربوطه. شاید هم بخواد به‌دلایلی از آدم‌های خاصی دور بمونه. قسمت‌هایی که عجیب دوست داشتم رو برات نقل‌قول می‌کنم.

اصولاً نظر شخصیم رو بخوام مطرح کنم، کسی نیستم که اون‌قدر شیفته‌ی ایده‌‌های جدید...

• Heart
واکنش‌ها[ی پسندها] Ayan

VLINDER

پرسنل مدیریت
مدیر تالار شعرکده
سطح
15

تاریخ ثبت‌نام
17/10/23
ارسالی‌ها
710
پسندها
7,578
امتیازها
22,273
مدال‌ها
21
  • مدیر
آرمیتا جانم! بسیار خوشحالم که دوباره قلم به دست گرفته‌ای و جهانِ واژگانت را با ما به اشتراک گذاشته‌ای. جنسِ قلم تو، آن‌گونه که همیشه دوست داشته‌ام، سرشار از ظرافت، دقت و ریزبینی بوده؛ قلمی که با هر خط، داستانی تازه را در جانِ خواننده می‌دمد و او را به سفری در عمیق‌ترین لایه‌های احساس و اندیشه دعوت می‌کند.
توصیفات تو، نه تنها چشم‌نواز، که روح‌نواز است. گویی هر صحنه را با رنگ‌های زنده و خطوطی سیال بر دل کاغذ می‌نگاری؛ جهانی می‌سازی که در آن، جزئیات هر چند کوچک، معنایی بزرگ می‌یابند و فضاها، خود شخصیت‌هایی زنده هستند. این قدرتِ تصویرگریِ توست که خواننده را کنجکاوتر می‌کند، و او را به جستجوی رازهای نهفته در پسِ پرده‌ی کلمات وامی‌دارد.
شخصیت‌هایت، مجموعه‌ای از...

Armita.sh

پرسنل مدیریت
مدیر تالار کتاب
سطح
32

تاریخ ثبت‌نام
3/6/22
ارسالی‌ها
2,573
پسندها
24,500
امتیازها
48,373
مدال‌ها
44
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
آرمیتا جانم! بسیار خوشحالم که دوباره قلم به دست گرفته‌ای و جهانِ واژگانت را با ما به اشتراک گذاشته‌ای. جنسِ قلم تو، آن‌گونه که همیشه دوست داشته‌ام، سرشار از ظرافت، دقت و ریزبینی بوده؛ قلمی که با هر خط، داستانی تازه را در جانِ خواننده می‌دمد و او را به سفری در عمیق‌ترین لایه‌های احساس و اندیشه دعوت می‌کند.
توصیفات تو، نه تنها چشم‌نواز، که روح‌نواز است. گویی هر صحنه را با رنگ‌های زنده و خطوطی سیال بر دل کاغذ می‌نگاری؛ جهانی می‌سازی که در آن، جزئیات هر چند کوچک، معنایی بزرگ می‌یابند و فضاها، خود شخصیت‌هایی زنده هستند. این قدرتِ تصویرگریِ توست که خواننده را کنجکاوتر می‌کند، و او را به جستجوی رازهای نهفته در پسِ...

• fuego
واکنش‌ها[ی پسندها] VLINDER
عقب
بالا