اخبار متفرقه عزمی که جزم‌تر شد

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع جآنآ
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها پاسخ‌ها 3
  • بازدیدها بازدیدها 5
  • کاربران تگ شده هیچ

جآنآ

پرسنل مدیریت
مدیر تالار بیوگرافی
سطح
39

تاریخ ثبت‌نام
19/4/20
ارسالی‌ها
1,246
پسندها
41,762
امتیازها
60,573
مدال‌ها
31
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
خبرگزاری مهر، گروه فرهنگ و ادب، فاطمه نعمتی: در فروردین پر از حادثه، در همان هنگام که دانشگاه‌های کشور تعطیل بودند، دولت تروریستی آمریکا و رژیم جنایتکار صهیونیستی به علم و دانش ایران‌زمین حمله کردند. آن‌ها نمی‌خواستند و نمی‌خواهند که علم ایران و دانش ایرانی در جهان تکثیر شود به همین دلیل در ادامه حمله به محیط‌های آموزشی و دانشگاهی به دانشکدگان فنی و مهندسی شهید عباسپور دانشگاه شهید بهشتی حمله کردند.

دانشگاه تعطیل بود اما دانشجویان آن، هر لحظه پیگیر اخبار دانشگاه خود بودند. در گروه‌های دانشگاهی و دوستانه، در تجمعات شبانه و خیابان‌داری‌شان و در دورهمی‌های کوچک خانوادگی درباره این حمله و ت*جاوز به محیط علم و دانش حرف می‌زدند و انزجار خود را درباره این اقدام نشان می‌دادند. قلب آن‌ها...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : جآنآ

جآنآ

پرسنل مدیریت
مدیر تالار بیوگرافی
سطح
39

تاریخ ثبت‌نام
19/4/20
ارسالی‌ها
1,246
پسندها
41,762
امتیازها
60,573
مدال‌ها
31
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
یکی از دانشجویان رشته مهندسی صنایع که متولد 1385 است، احوال خود پس از شنیدن خبر حمله به دانشگاه را این‌طور بیان کرد: «اولش در کانال‌ها گشتم تا ببینم شایعه نباشه، بعدش بغض کردم و یکی از اعضای خانواده گفت واقعا زدن؟ منم زدم زیر گریه. عصبانی شدم. رفتم تو گروه عمومی دانشگاه تا ببینم بقیه دانشجوها چی می‌گن که اونجا دیدم برای بعضی از دانشجوها ذره‌ای اهمیت نداره و حتی خوش‌حالن و انگار نمی‌دونن چقدر زمان می‌بره که دوباره اون‌ها ساخته بشه و قابل استفاده بشه و چقدر بودجه و نیرو و... می‌خواد! خیلی عصبانی‌تر شدم و احساس مهم‌بودن بهم دست داد که دشمنان چیزی در دانشگاه و علم این دانشگاه دیدن که اونجا رو زدن.»

او از وظیفه خود نیز برایمان گفت: «خیلی تحت‌تأثیر یک ویدیو از آقا قرار گرفتم که تأکید داشتند...

جآنآ

پرسنل مدیریت
مدیر تالار بیوگرافی
سطح
39

تاریخ ثبت‌نام
19/4/20
ارسالی‌ها
1,246
پسندها
41,762
امتیازها
60,573
مدال‌ها
31
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
دانشجوی دیگری نیز که ورودی 1402 است و متولد سال 1384 و در رشته مهندسی مکانیک تحصیل می‌کند، دانشگاه را فقط محلی برای تشکیل کلاس‌های درس ندانست و گفت: «من توی دانشگاه مثل خونه‌ام رشد کردم، درس یاد گرفتم و پخته شدم و مسیرم رو پیدا کردم و وقتی شنیدم به دانشگاهمون حمله شده انگار اون بمب وسط خونم خورده بود. اون لحظه دشمن رو بیش از پیش حقیر دیدم و عزمم برای پیشرفت‌کردن جزم‌تر از همیشه شد.»

او از اعتماد رهبر شهید به مردم و نیروی جوان برای پیشرفت ایران و وظیفه‌ای که بر عهده خود احساس می‌کند، این‌طور صحبت کرد: «پس از شهادت رهبر انقلاب، بیشترین چیزی که از صحبت‌های ایشون برام مرور می‌شه اعتماد به مردم و نیروی جوان برای پیشرفت ایران بود و امروز ما متوجه شدیم که واقعا این‌طور بود و این‌ها فقط شعار...

جآنآ

پرسنل مدیریت
مدیر تالار بیوگرافی
سطح
39

تاریخ ثبت‌نام
19/4/20
ارسالی‌ها
1,246
پسندها
41,762
امتیازها
60,573
مدال‌ها
31
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
یک دانشجوی متولد 1383 نیز که در رشته مهندسی صنایع درس می‌خواند، ضمن بیان احساس کینه و دشمنی خود نسبت به رژیم صهیونیستی و دولت تروریستی آمریکا به دلیل حمله به دانشگاه‌ها، مطالبه و درخواست خود را از مسئولان این‌طور بیان کرد: «تا انتقام نگیریم آرام نمی‌شیم. به‌عنوان دانشجوی شهید بهشتی، مطالبه‌گری از مسئولان برای هدف قرار دادن دانشگاه‌های رژیم صهیونیستی و آمریکایی در منطقه رو حق خودم می‌دونم.»

و در پایان دانشجوی دیگری نیز برایمان از احساسات و افکار خود گفت. او که متولد 1383 است و در رشته مهندسی عمران درس می‌خواند، از یادآوری خاطرات دانشجویی در دانشگاه و تلاش هم‌دانشگاهی‌هایش در مسیر کسب علم گفت: «وقتی خبر حمله رو شنیدم، تمام لحظاتی که در دانشگاه داشتم از جلوی چشمم رد شد: اون سوله‌ها،...

عقب
بالا