توضیحات‌اضافه‌رمان توضیحات اضافه رمان اُربیت | نگار 1373 نویسنده انجمن یک رمان

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع Wiseguy
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها پاسخ‌ها 7
  • بازدیدها بازدیدها 114
  • کاربران تگ شده هیچ

Wiseguy

کاربر برتر
سطح
35

تاریخ ثبت‌نام
3/9/17
ارسالی‌ها
2,273
پسندها
30,851
امتیازها
64,873
مدال‌ها
33
  • نویسنده موضوع
نام رمان:
اُربیت
نام نویسنده:
نگار 1373
ژانر رمان:
علمی‌-تخیلی، عاشقانه

خلاصه:
دختری به نام پگی که در جعل و مرمت اشیاء عتیقه و باستانی مهارت زیادی دارد، در جستجوی کار برای گذران زندگی، ناخواسته با مردی مرموز روبه‌رو می‌شود که به مهارت او نیاز مبرمی دارد. اما پشت درخواست ساده‌ی او، رازی نهفته است که مرز میان علم، تاریخ و خیال را در هم می‌شکند، شخصیتی عجیب که رازهای باور نکردنی‌ای را درباره‌ی دستگاهی خاص و پیشرفته از انظار پنهان کرده و زندگی پگی را وارد بازی‌های سردرگم کننده و عجیبی می‌سازد.

اول از همه این رو بگم که هیچ‌وقت قصد نداشتم چنین تاپیکی برای رمانم بزنم. ولی از اون‌جایی که یه سری چیزا ممکنه دیدنشون خالی از لطف نباشه (مثل آثار هنری نام برده شده)‌ تصمیم به احداثش گرفتم :)
باشد...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : Wiseguy

Wiseguy

کاربر برتر
سطح
35

تاریخ ثبت‌نام
3/9/17
ارسالی‌ها
2,273
پسندها
30,851
امتیازها
64,873
مدال‌ها
33
  • نویسنده موضوع
پست #24 رمان
توضیحاتی راجع به تابلوی «بانویی با قاقم» گفته شده.
اصل تصویر تابلو:
6-cfc92e5672b1479b42705f26c0.webp
که بعدها با کمک تصویرباری لایه‌لایه و تصویربرداری اشعه ایکس و از این چیزا، مشخص شده که تصویر اصلی، فرق داشته و قاقم (سمور) بعدها بهش اضافه شده:
7rGLxz2.jpeg.webp
تصویر سمت چپ، تصویر ابتدایی و تصویر سمت راست، تصویر نهایی محسوب میشه.
ظاهراً داوینچی بعد از ترسیم تصویر چپ، به دلایلی پشیمون شده و قاقم رو هم به تصویر اضافه کرده.
من با کمک هوش مصنوعی یه چیزایی ازش به دست آوردم که تو پی‌نوشت داستان هم ذکر کردم، ولی این‌جا هم ارسال می‌کنم:

تابلوی Lady with an Ermine:
یکی از آثار مشهور لئوناردو...

Wiseguy

کاربر برتر
سطح
35

تاریخ ثبت‌نام
3/9/17
ارسالی‌ها
2,273
پسندها
30,851
امتیازها
64,873
مدال‌ها
33
  • نویسنده موضوع
پست #40 رمان:
اخطار اسپویل، اگه رمان رو نخوندید و نمی‌خواید اسپویل بشید، بقیه‌ی متن رو نخونید

من یه علاقه‌ی خاص و عجیبی به ملکه ناپیر-آسو دارم، یعنی وقتی فهمیدم چنین تندیسی از یه ملکه‌ی عیلامی وجود داشته، از همون موقع دلم می‌خواست یه داستان با محتوای اون بنویسم.
منتها از اون‌جایی که رمان تاریخی نیازمند تحقیق و تفحص زیاده، بیخیالش شده بودم. این رمان بهم اجازه داد تا یه اشاره‌ی ریز به ملکه‌ی مورد علاقه‌م داشته باشم.
درسته که ناپیراسو تو داستان جنسیتش یه جورایی مذکر محسوب میشه، ولی اصلاً از نام‌گذاری این اسم روی اون، پشیمون نیستم و هنوزم ابهت خودش رو برام داره.
تصویر تندیس اصلی، که تو موزه‌ی لوور پاریس قرار داره:
[ATTACH type="full"...

Wiseguy

کاربر برتر
سطح
35

تاریخ ثبت‌نام
3/9/17
ارسالی‌ها
2,273
پسندها
30,851
امتیازها
64,873
مدال‌ها
33
  • نویسنده موضوع
پست #36 رمان:
طرح آفرینش و چند تا طرح مرتبط با اون که روی سقف کلیسای سیستین توسط میکل آنژ زده شده.
8367688c055-8367688c055-8367688c055.webp
346ade17c80-78b0cae3cb-73faabdfdc.webp

واقعاً آدم دلش می خواد روی زمین اون‌جا دراز بکشه و فقط سقف رو تماشا کنه :)

توضیحات بیشتر:
مهم ترین آثار هنری در این کلیسا، دیوارنگاره های میکل آنژ روی سقف و دیوار غربی پشت محراب هستند. سفارش طراحی دیوارنگاره های روی سقف که مجموعا به «سقف سیستین» معروف هستند، توسط «پاپ جولیوس دوم» در سال 1508 صادر شد و میکل آنژ در سال های 1508 تا 1512 آن ها را نقاشی کرد. این دیوارنگاره ها حوادث و اشخاص عهد عتیق را به تصویر می کشند که دیوارنگاره «آفرینش آدم» (The Creation of Adam) معروف ترین آن...

Wiseguy

کاربر برتر
سطح
35

تاریخ ثبت‌نام
3/9/17
ارسالی‌ها
2,273
پسندها
30,851
امتیازها
64,873
مدال‌ها
33
  • نویسنده موضوع
پست #145 رمان:

من وقتی بچه بودم عین چی از ربات C-3PO جنگ ستارگان می‌ترسیدم. یعنی اصن به چشماش نگاه می‌کردم و از ترس می‌مردم. الان که فکرشو می‌کنم، می‌بینم نمی‌دونم چرا انقدر ازش وحشت داشتم. ولی همون باعث شد که احساس کنم ظاهر ناپیراسو باید چیزی شبیه به همون باشه و همون حسی که تو بچگی بهم می‌داد رو بده. چشمای ترسناک، بدن طلایی و انسان‌نما. البته باهوش‌تر، تهاجمی‌تر و چابک‌تر. یه ربات که بر خلاف C-3PO، اصلاً فرمانبردار نباشه و تازه خیلی هم لجوج و خیره‌سر باشه.
حیف که گوگل با وجود باز شدنش، عکس بهتری نمیاره و باید صبر کنم تا عکس این شخصیت رو بعداً اضافه کنم.
[ATTACH type="full"...

آخرین ویرایش

Wiseguy

کاربر برتر
سطح
35

تاریخ ثبت‌نام
3/9/17
ارسالی‌ها
2,273
پسندها
30,851
امتیازها
64,873
مدال‌ها
33
  • نویسنده موضوع
پست #11 رمان:

از اونجایی که گوگل درست حسابی کار نمی‌کنه، فعلاً این دو تا عکس رو گرفتم. بعداً گسترشش میدم و مدلای دیگه رو هم می‌ذارم.
ریتون‌ها مدلای مختلفی دارن ولی در کل اکثرشون در انتها به سر حیوان‌مانند منتهی میشن. چون اعتقاد داشتن که‌ اگه تو چنین جامی نوشیدنی بنوشن، قدرت اون حیوان، مثلاً شیر یا گاو نر، به خودشون منتقل می‌شده.
تو داستان هم انتهای اون ریتون هم به سر گاو منتهی میشده، منتها چون از دنیای موازی آوردنش و تو اون دنیای موازی، گاوها یک شاخ داشتن، دلیل عجیب بودن اون ریتون همینه که من تو داستان توضیحش ندادم.

reza-abbasi20.webp
parthian-ryton0.webp

یه توضیح کوتاه...

Wiseguy

کاربر برتر
سطح
35

تاریخ ثبت‌نام
3/9/17
ارسالی‌ها
2,273
پسندها
30,851
امتیازها
64,873
مدال‌ها
33
  • نویسنده موضوع
پست #56 رمان:
اخطار شدید اسپویل، اگه رمان رو نخوندید و نمی‌خواید اسپویل بشید، بقیه‌ی متن رو نخونید

ایده‌ی کلی این‌که آتلانتیس یه شهر شناور در هوا باشه، از علاقه‌ی شدید من به بازی بایوشاک اینفینیت می‌رسه. تو این بازی، نه آتلانتیس، بلکه شهر کلمبیا با کمک نوعی تکنولوژی خاص تبدیل به شهر شناوری شده و یه شخص که خودش رو یه پیامبر معرفی کرده، اداره‌ی اون شهر رو به عهده داره.
علاوه بر این شهر شناور، دستگاهی به اسم سایفون تو بازی وجود داره که توانایی باز کردن پورتال به هر زمان و دوره‌ای رو ممکن می‌کنه. منتها، سایفون امکان سفر در زمان رو با وجود میاره، نه دنیای موازی. همون پیامبر که گفتم، با کمک سایفون تونسته تو زمان سفر کنه و از گذشته و...

آخرین ویرایش

Wiseguy

کاربر برتر
سطح
35

تاریخ ثبت‌نام
3/9/17
ارسالی‌ها
2,273
پسندها
30,851
امتیازها
64,873
مدال‌ها
33
  • نویسنده موضوع
پست #116 رمان:

دوج چلنجر اس‌آر‌تی دیمِن ۱۷۰، قوی‌ترین خودروی عضلانی محسوب میشه که تونسته رکورد سرعت صفر تا صد رو تو تو ۱.۶۶ ثانیه بزنه
این‌جا چون بین اعضا عشق ماشین کم هست، خیلی به جزییات فنیش نمی‌پردازم. فقط می‌خواستم عکساش رو بذارم تا اگه کسی ندیده بود، ظاهر این هیولا رو ببینه

2018-10-0ca68959-8f3a-4d00-8383-c662303475fe-638ba6ac3674e0518e260859.jpeg.webp
2018-dodge-challenger-srt-demon-first-drive-review-car-and-driver-photo-686155-s-original.webp

حالا الان مشخص میشه...

عقب
بالا