- تاریخ ثبتنام
- 3/6/22
- ارسالیها
- 3,174
- پسندها
- 31,780
- امتیازها
- 69,173
- مدالها
- 51
- نویسنده موضوع
تمثیل ادبی شاید سبک ادبی محدودی به نظر برسد، ولی نویسندگانی چون فرانتس کافکا و جاناتان سوییفت نشان دادهاند که با این فرم ادبی کارهای زیادی میتوان انجام داد و حتی با آن آزمونوخطاهای سرگرمکننده انجام داد. در این مطلب آدام بایلز (Adam Biles)، نویسندهی کتاب «حیوانات انگلستان» (Beasts of England) ۱۰ تمثیل ادبی برتر تاریخ را معرفی کرده است:
قبلاً فکر میکردم که تمثیل ادبی یک سبک سرراست و محدود است؛ فکر میکردم تمثیل ادبی یک داستان ساده و استعاری است که هدف آن، انتقال دادن یک درس سیاسی یا اخلاقی است. ولی تمثیل عمیقتر از این حرفهاست.
من متوجه شدم که میتوان از تمثیل ادبی برای متقاعد کردن یا هجو کردن استفاده کرد. میتوان از آن برای درس عبرت یاد دادن، مقایسه کردن و زیر ذرهبین قرار دادن...
قبلاً فکر میکردم که تمثیل ادبی یک سبک سرراست و محدود است؛ فکر میکردم تمثیل ادبی یک داستان ساده و استعاری است که هدف آن، انتقال دادن یک درس سیاسی یا اخلاقی است. ولی تمثیل عمیقتر از این حرفهاست.
من متوجه شدم که میتوان از تمثیل ادبی برای متقاعد کردن یا هجو کردن استفاده کرد. میتوان از آن برای درس عبرت یاد دادن، مقایسه کردن و زیر ذرهبین قرار دادن...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.