دفتر خاطرات سینما دفتر خاطرات سینما ~Deku | کاربر انجمن یک رمان

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع ویویان
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها پاسخ‌ها 7
  • بازدیدها بازدیدها 169
  • کاربران تگ شده هیچ

ویویان

مدیر بازنشسته
سطح
30

تاریخ ثبت‌نام
29/3/20
ارسالی‌ها
2,199
پسندها
21,939
امتیازها
46,373
مدال‌ها
30
  • نویسنده موضوع
«به نام آفریدگار زیبایی‌ها»
https___forum.1roman.ir_attachments_703735_.webp
این تاپیک متعلق به @~Deku است.
شما در این تاپیک می‌توانید با توجه به قوانین هر گونه نقد، نظر و خاطره‌ای رو در مورد سینمایی‌ها یا سریال‌های مختلف با خودتون و دوستانتون به اشتراک و یادگار بزارید.
قوانین - قوانین فراخوان دفتر خاطرات کاربران ویژه تالار سینما | انجمن یک

امضا : ویویان
  • Heart
واکنش‌ها[ی پسندها] TomSasha

Deku~

کاربر فعال بخش
سطح
29

تاریخ ثبت‌نام
8/10/18
ارسالی‌ها
2,134
پسندها
24,449
امتیازها
46,373
مدال‌ها
23
دیدم همه تو دفتراشون فیلمایی که دیدن رو معرفی می‌کنن، تصمیم گرفتم خودم بجای معرفی راحت بیام نظرم رو بگم و نگران اسپویل نباشم. البته اسپویل هم محض احتیاط داخل متن مخفی قرار می‌گیره.
من به ندرت فیلم ایرانی می‌بینم، چون تو ایران فضای رقابت خوبی فراهم نیست و خیلی از افراد مستعد نمی‌تونن به جایی برسن. با اینکه بازیگرامون و طراحان صحنه و گریم و لباس واقعاً ماهرن، اما کارگردانی و فیلمنامه‌نویسی‌ها اغلب ضعیفن. با این وجود بین اینهمه کارگردان بدردنخور یه سری گنج هم پیدا میشن، از جمله آقای حسن فتحی. کارگردان هنرمندی که شهرزاد و جیران و م**س.ت عشق رو تو کارنامه‌اش داره.
1000023121.webp
جیران جزو نقش اصلی‌های مورد علاقه منه، میشه گفت از شهرزاد خیلی بیشتر دوستش...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

آخرین ویرایش
امضا : Deku~

Deku~

کاربر فعال بخش
سطح
29

تاریخ ثبت‌نام
8/10/18
ارسالی‌ها
2,134
پسندها
24,449
امتیازها
46,373
مدال‌ها
23
شهرزاد، اثر ماندگاری از حسن فتحی که خیلیا دیدن. نمی‌خوام تمام متنم تو اسپویلر باشه، پس هشدار اسپویل رو میدم و اگه سریال رو ندیدید و قصد دیدن دارید، کلاً این پست رو از پایین عکس به بعد نخونید.
شهرزاد، تاسیان، خاتون، بامداد خمار، سریال‌هایی که یکی از اساسی‌ترین دلایل محبوبیتشون وجهه تاریخیشونه. خود من به شخصه تنها دلیلی که می‌تونم رغبت دیدن یه اثر رئال رو داشته باشم تم تاریخیه. وگرنه سلیقه من همیشه آثار فانتزی بوده و هست.
تو پست‌های بعدی حتماً به فیلمای خارجی‌ هم خواهم پرداخت.
1000023233.webp
- عشق اگه عشق باشه مثل زندان نیست، از جنس آزادیه.

تعداد زیادی از بیننده‌ها گفتن که فصل دوم و سوم (که در واقع...

آخرین ویرایش

Deku~

کاربر فعال بخش
سطح
29

تاریخ ثبت‌نام
8/10/18
ارسالی‌ها
2,134
پسندها
24,449
امتیازها
46,373
مدال‌ها
23
اینا فقط بخشی از حس من به فیلمه و تحلیل نیست. اگه به تحلیل روانشناختی فیلم علاقمندید از اینجا بخونید: «زیبا صدایم کن»؛ دیوونه کیه؟ عاقل کیه؟
بازیگر نقش اصلی امین حیایی هنرمندمون هست که دیدنش تو اثری غیرکمدی واقعاً حس خوبی برام داشت. کارگردان این اثر زیبا رسول صدرعاملی هست که ممکنه با فیلم «من ترانه ۱۵ سال دارم» بشناسیدش. اسپویل خاصی هم نیست در متن
عاشق این داستان‌هایی ام که کلشون تو یه روز اتفاق میفته. یعنی اون یه روز دیگه روز معمولی ای نیست، یه روز خاصه. روزی که توش یه رابطه...

آخرین ویرایش

Deku~

کاربر فعال بخش
سطح
29

تاریخ ثبت‌نام
8/10/18
ارسالی‌ها
2,134
پسندها
24,449
امتیازها
46,373
مدال‌ها
23
بینوایان ۲۰۱۲ فیلم خیلی خیلی خوش ساختیه، ولی به کسی که هیچ پیش‌زمینه‌ای از بینوایان ندارن توصیه نمی‌کنمش. چون یه رمان خیلی بلند رو تو دو و نیم ساعت خلاصه کردن و داستانش خیلی سریع پیش میره. درحقیقت بیشتر یه مروره برای کسی که از قبل رمان رو خونده و می‌خواد از یه اقتباس اپرا-مانند لذت ببره (چون صحنه به صحنه‌اش موزیکاله)
برای کسایی که کلاً بینوایان رو نخوندن یا ندیدن، توصیه من اینه که اول انیمه‌اش رو ببینن. ۵۲ قسمته و خیلی قشنگ همه کارکترها رو شخصیت‌پردازی کرده.
اسپویلری هم تو متن نیست.
1000018828.webp
بنظرم چیزی تو بینوایان بود که خیلی وقته تکرار نمیشه. داستان‌های امروزی از خلق یه قهرمان می‌ترسن، منظورم اون قهرمانیه که مخاطب اونو به چشم قهرمان خودش ببینه. داستانای مدرن...

Deku~

کاربر فعال بخش
سطح
29

تاریخ ثبت‌نام
8/10/18
ارسالی‌ها
2,134
پسندها
24,449
امتیازها
46,373
مدال‌ها
23
تو این متن اول یه مقدار راجع به سینمای ایران صحبت میشه، بعد می‌رم سراغ فیلم. پس متن رو میشه به قبل و بعد عکس پوستر تقسیم کرد. بخش دارای اسپویل هم تو متن مخفی قرار میدم.
سینمای ایران همیشه ناامیدکننده بوده و الگوهای مشابهی رو مدام تکرار کرده. اینکه دل خوشی نداریم بخاطر بد بودن آثار نیست، بخاطر ریسک نکردنه و تجربه ثابت کرده آثاری که فراتر برن و مضمون‌های جدید، جنجالی و بحث‌برانگیز داشته باشن، حتی اگه بد باشن هم بازخوردهای خوبی می‌گیرن.
این وضعیت فقط مختص به ایران نیست و تو هالیوود هم دیده میشه. چون هم در ایران و هم تو هالیوود، ما شاهد خرج بودجه زیاد و گرد هم اومدن ستاره‌ها هستیم که تو گیشه هم خوب می‌فروشن، اما خیلی زود از یادها میرن و مخاطبایی که از...

آخرین ویرایش

Deku~

کاربر فعال بخش
سطح
29

تاریخ ثبت‌نام
8/10/18
ارسالی‌ها
2,134
پسندها
24,449
امتیازها
46,373
مدال‌ها
23
روال تاپیک رو می‌دونید دیگه؟ کلاً من آدمی نیستم که بیام خلاصه داستان رو تعریف کنم و بهش نمره بدم و اینا. رک و پوست کنده نظر شخصی خودمو میگم چون اینجا دفتر خاطراته و نه معرفی‌نامه. اسپویل هم فقط اگه لازم باشه می‌کنم و خلاصه که اگه راجب فیلما اطلاعات خواستین خودتون سرچ کنید.
تا الان سریال‌هایی بسیار حرفه‌ای و تر و تمیز معرفی کردم که از لحاظ فنی و ساختاری، حرفه‌ای تر و بسیار جذاب‌تر از فیلمی که می‌خوام بگم حساب میشن. ولی خب... دیدین یه وقتایی یه اثری هست که با اینکه نمره‌اش پایین‌تره بیشتر دوستش دارین؟ یه وقتایی که یه چیزیو دل آدم میگه نه مغزش. وقتی یه اثری استثنا میشه و برای بقیه شاید دوزار نیرزه، ولی برای خودت بهترین و قشنگ‌ترین باشه و جلو...

Deku~

کاربر فعال بخش
سطح
29

تاریخ ثبت‌نام
8/10/18
ارسالی‌ها
2,134
پسندها
24,449
امتیازها
46,373
مدال‌ها
23
من این فیلم رو تو اوایل جنگ دیدم. دورانی که بی تعارف، راحت گریه می‌کردم و آخر این فیلم هم گریه‌ام گرفت. وقتی شروع کردم دیدنش حتی اسمش هم نمی‌دونستم و آخرش تو تیتراژ فهمیدم اسمش چیه. بعد به خودم سپردم که وقتی نتا وصل شد حتماً ریواچش کنم و امروز، بالاخره تونستم.
«دروغ ۱۲» بیشتر شبیه یه تئاتر بود تا یه فیلم. طراحی صحنه و لباس‌ها بسیار زیبا بودن. آهنگ‌ها عالی‌ان و می‌تونم دوباره و دوباره گوش کنم، خصوصاً آهنگ دومش
. مجنون خال شکل ماه پشت پاتم، محکوم زندون سیاه اون چشاتم...
1000027349.webp

نقش اصلی این فیلم خیلی کوتاه تماشایی اسمش لیلیه که عاشق مجنون خودش میشه و درست تو روز عروسیشون، جنگ میشه و مجنون هم اسیر میشه و...

• fuego
واکنش‌ها[ی پسندها] Khazar
عقب
بالا