نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

ساشا سبحانی ، اقازاده ای که .....

• نویسنده موضوع دخترعلی
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 1
  • بازدیدها 402
  • کاربران تگ شده هیچ

دخترعلی

نویسنده انجمن
سطح
21

ارسالی‌ها
1,525
پسندها
12,971
امتیازها
35,373
مدال‌ها
25
  • نویسنده موضوع
برترین ها: ساشا سبحانی فرزند سفیر سابق ایران در مکزیک و ونزوئلا با انتشار ویدئویی در فضای مجازی واکنش تندی به کمپین «فرزندت کجاست» نشان داد. او در بخشی از اظهارات خود در اعتراضی تامل برانگیز گفت: تا کی می‌خواهید حسادت کنید، اگر نمی‌توانید کار کنید، بروید بمیرید! کمپین «فرزندت کجاست» که از سوی کاربران شبکه های اجتماعی پیگیری می‌شود، این روزها حسابی خبرساز شده است.
1782487_761.jpg

ساشا فرزند احمد سبحانی سفیر اسبق ایران در ونزوئلاست. او متولد ۱۳۶۷ است و چند سال از دوران نوجوانی خود را به واسطه شغل پدرش در ونزوئلا گذرانده. خودش در مصاحبه ای توضیح داده که در آن سال ها با پسر هوگو چاوز رئیس جمهور سابق ونزوئلا رفاقت داشته است.
می گوید...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : دخترعلی

دخترعلی

نویسنده انجمن
سطح
21

ارسالی‌ها
1,525
پسندها
12,971
امتیازها
35,373
مدال‌ها
25
  • نویسنده موضوع
ساشا سبحانی در مصاحبه ای که بعد از این اتفاقات انجام داده گفته است که منظورش از «برید بمیرید» با همه نبود که برید بمیرید!
فرید عطارزاده: صدایش از پشت تلفن کمی لرزان و دائم در حال اثبات خود است که نه از رانت استفاده کرده و نه مدت ها است که با پدرش کوچکترین تماسی داشته است. در پاسخ هر سوال تلاش می کند روی این نکته پافشار ی کند و خودش را با آقازاده های دیگر مقایسه می کند. این گفت و گو حاصل پانزده دقیقه صحبت تلفنی با ساشا سبحانی است که به گفته خودش در حال رانندگی بود تا به جلسه ای برود که در آن نمایندگان یک شرکت ساخت و ساز معتبر حضور داشتند تا با او قرارداد ساخت و ساز در استانبول امضا کنند..
خبر صادر شدن حکم جلب شما صحت دارد؟ برای چه دلیل؟
- مگر من چیکار کردم؟ من مشغول زندگی خودم هستم و...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : دخترعلی
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Haniie

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا