قاتل قاتل | خفاش شب، سایه وحشت در تهران!

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع BITAΨ
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها پاسخ‌ها 2
  • بازدیدها بازدیدها 16
  • کاربران تگ شده هیچ

BITAΨ

نگاربان
سطح
30

تاریخ ثبت‌نام
10/7/21
ارسالی‌ها
2,428
پسندها
27,285
امتیازها
51,373
مدال‌ها
29
  • نویسنده موضوع
در سال ۱۳۷۶، یک مرد سایه وحشت را بر سر تهران انداخته بود آن شخص کسی نبود جز رضا خوش روی معروف به «خفاش شب». او تابستان گرما بخش سال ۱۳۷۶ را به جهنمی غم بار برای پایتخت نشین‌ها بدل کرد.
رضا خوش روی در جریان قتل هایش ۹ زن را کشت. اگر بازداشت نمی‌شد، تعدادش بیشتر می‌شد. شاید تعداد قتل هایی که مرکتب آن ها نسبت به سایرین کمتر باشد اما وحشت آن ها فراگیر بود. البته شاید اگر ازدواجش با شکست مواجه نمی‌شد او قاتل نمی‌شد. جرم‌ها و جنایت هایش را از سال ۱۳۶۱ آغاز کرد و برای اولین بار به جرم جاسوسی برای روسیه و سرقت در خراسان دستگیر شد. بعد از آزادی به تهران آمد و با خیال آسوده به جنایت هایش ادامه داد. او با یک خودروی سرقتی از راه مسافرکشی زنان را فریب می‌داد و بعد از سوار کردن آنها به...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : BITAΨ

BITAΨ

نگاربان
سطح
30

تاریخ ثبت‌نام
10/7/21
ارسالی‌ها
2,428
پسندها
27,285
امتیازها
51,373
مدال‌ها
29
  • نویسنده موضوع
از هولناک‌ترین جنایات خفاش شب، می‌توان به قتل یک مادر و دخترش اشاره کرد. جسد سوخته این دو نفر در بلوار آسیا کشف شد و بر اساس تحقیقات و گزارش‌های پزشکی قانونی، مشخص گردید که مادر به دلیل ۲۷ ضربه چاقو به سینه و گردن و دخترش به علت خفگی جان خود را از دست داده‌اند.خفاش شب در اعترافاتش می‌گوید: «نخستین نفر را در ساعت نه و نیم یا ده شب سوار کردم و به سمت پایین حرکت کردم. نزدیک استادیوم آزادی به یک خیابان فرعی پیچیدم. او که متوجه وضعیت شده بود، در داخل ماشین با من درگیر شد و من نیز با ضربات چاقو او را کشتم.»

BITAΨ

نگاربان
سطح
30

تاریخ ثبت‌نام
10/7/21
ارسالی‌ها
2,428
پسندها
27,285
امتیازها
51,373
مدال‌ها
29
  • نویسنده موضوع
دادگاه غلامرضا خوش‌رو را به ۲۱۴ ضربه شلاق و اعدام محکوم کرد و این پرونده به دیوان عالی کشور ارسال شد که حکم صادره در آنجا تأیید گردید.در نهایت، در ساعت ۷:۴۵ صبح روز چهارشنبه ۲۲ مرداد ماه سال ۷۶، غلامرضا خوش‌رو کوران کردیه در انبار روباز ورزشگاه آزادی واقع در سه راه دهکده المپیک، پس از اجرای ۲۱۴ ضربه شلاق، به دار مجازات آویخته شد و پرونده‌ای یکی از ترسناک‌ترین قاتلان زنان در تهران مختومه شد.

منبع: فرارو‌.

عقب
بالا