مصاحبه با هنرمندان مصاحبه با vana | عکاس آسمان‌های ناحقیقی و روبان‌های بی‌باد، تالار هنر انجمن یک رمان

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع PETRØVA.MIR
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها پاسخ‌ها 1
  • بازدیدها بازدیدها 53
  • کاربران تگ شده هیچ
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

PETRØVA.MIR

کاربر حرفه‌ای
سطح
36

تاریخ ثبت‌نام
11/8/20
ارسالی‌ها
1,582
پسندها
28,796
امتیازها
61,673
مدال‌ها
39
  • نویسنده موضوع
...به یاد نقشی از نور، سایه‌ای از رنگ، اثری از جان...
.
.
1000174799.webp
.
.​
"شما هنرمندان هفت شهر عشق را با هفت رنگ گنبدها، با هفت پرده نواها، با هفت اقلیم نقشه‌ها، و با هفت هنر جهان گشته‌اید. حالا نوبت به آن رسیده که بیایید و خود هفتمین گنبد و هشتمین هنر باشید"​
و این بار مهمان ما vana است؛ عکاسی که هنوز اسمش را روی قاب‌هایش ننوشته، اما دلش می‌خواهد روزی با همین نام امضا کند. او از جایی شروع کرد که به آسمان نگاهی انداخت و ابرها برایش جالب آمدند. از آن لحظه فهمید بعضی چیزها را نمی‌شود با حرف نشان داد، باید ثبت شوند... ...​
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

PETRØVA.MIR

کاربر حرفه‌ای
سطح
36

تاریخ ثبت‌نام
11/8/20
ارسالی‌ها
1,582
پسندها
28,796
امتیازها
61,673
مدال‌ها
39
  • نویسنده موضوع
اول از همه با چندتا سؤال پایه شروع می‌کنیم تا بهتر برای اعضای یک رمان شناخته بشید.
✦ اسم هنریت چیه؟ چی شد تصمیم گرفتی قاب‌هات رو به این نام امضا کنی؟​
حقیقتا تا به حال تک‌تک عکس‌هایی که گرفنم دلی بوده و دلیلی پشتش نبوده، برای همین اسم هنرمند رو روی خودم نذاشتم ولی اگر بخوام یک روز اسمی انتخاب کنم vana هستش.​
✦ اولین جرقه چطور شکل گرفت؟ کِی فهمیدی نگاه تو به دنیا، قاب‌های خودش رو می‌خواد؟ یه آدم بود، یه منظره، یا یه دگرگونی درونی؟​
اولین جرقه زمانی بود که به آسمون نگاه کردم و ابرها برام جالب بودن اون لحظه‌ رو ثبت کردم از اونجا به بعد به این نتیجه...​
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.