سیاست جهان حمزه صفوی: صداوسیما از الگوی رسانه‌ای شوروی کمونیستی پیروی می‌کند

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع MOON ୨ৎ
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها پاسخ‌ها 11
  • بازدیدها بازدیدها 27
  • کاربران تگ شده هیچ

MOON ୨ৎ

پرسنل مدیریت
سرپرست دانشکده
سطح
27

تاریخ ثبت‌نام
11/1/23
ارسالی‌ها
7,272
پسندها
19,409
امتیازها
69,773
مدال‌ها
33
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
صداوسیما حتی در زمان جنگ نتوانسته برنامه‌ای را بسازد که به عنوان مرجعیت خبری مورد استفاده قرار گیرد
عضو هیأت علمی دانشگاه شاهد با بیان اینکه تغییر در صداوسیما می‌تواند باعث تغییر در دیگر بخش‌های حاکمیت شود، عنوان کرد: اکنون دو برنامه تلویزیونی «به وقت ایران» در شبکه خبر و «من ایرانم» در شبکه نسیم، کمابیش با اقبال عمومی مواجه شده، در حالیکه هیچ کدام توسط خود صداوسیما تولید‌ نشده است. یعنی این سازمان حتی در زمان جنگ نتوانسته برنامه‌ای را بسازد که به عنوان مرجعیت خبری مورد استفاده قرار گیرد. پس از رفتن شهید لاریجانی از صداوسیما، مسیر افول این رسانه آغاز شد و اکنون صداوسیما در بدترین نقطه ممکن قرار دارد.

امضا : MOON ୨ৎ

MOON ୨ৎ

پرسنل مدیریت
سرپرست دانشکده
سطح
27

تاریخ ثبت‌نام
11/1/23
ارسالی‌ها
7,272
پسندها
19,409
امتیازها
69,773
مدال‌ها
33
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
امینی با بیان اینکه متأسفانه سیستم ما تا زمان ظهور بحران، به هشدارهای داده‌شده توجه نمی‌کند، گفت: من چند ماه قبل از پاییز ۱۴۰۱، با یک گروه نظرسنجی همکاری کردم که بر روی دغدغه‌های اجتماعی مردم ایران کار می‌کرد و با برگزاری ۶ نشست با گروه‌های مختلف سنی زمان و مردان، مطالبات آنان را احصاء می‌کرد. تمام آنچه در اعتراضات پاییز ۱۴۰۱ دیده شد، ما در این ۶ نشست مشاهده کرده بودیم. اتفاقا نتایج آن نشست‌ها به بالاترین سطح سیستم انتقال داده شد و حتی یکی از کسانی که با ما در آن نظرسنجی همکاری می‌کرد، شهید مصباح‌الهدی باقری بود‌. اما مجموعه نظام آن کار پژوهشی ما را باور نکرد و نهایتا با حوادث ۱۴۰۱ مواجه شد.

منبع: آخرین خبر

امضا : MOON ୨ৎ
عقب
بالا