کمیک کمیک | مارول نسخه زنانه شخصیت Beast مردان ایکس را معرفی کرد

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع setayesh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها پاسخ‌ها 2
  • بازدیدها بازدیدها 9
  • کاربران تگ شده هیچ

setayesh

پرسنل مدیریت
سرپرست عمومی
سطح
44

تاریخ ثبت‌نام
4/8/21
ارسالی‌ها
6,940
پسندها
44,375
امتیازها
88,276
مدال‌ها
82
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
تصویر کلسی گرامر (Kelsey Grammer) در نقش شخصیت بیست (Beast) در فیلم مردان ایکس: آخرین ایستادگی. او با پوست و خز آبی‌رنگ، چهره‌ای جدی و جلیقه چرمی مشکی با لوگوی دایره‌ای X دیده می‌شود که در یک محیط صنعتی و نظامی ایستاده است
در شماره ۳۱ کمیک X Men شخصیت انیمالیا با آزاد کردن شکل تازه ای از قدرت هایش به موجودی شبیه بیست تبدیل می شود و شباهت او به عضو کلاسیک تیم بیش از همیشه آشکار می گردد.
مارول به‌تازگی عضو جدید و حیوانی‌منش برای ایکس‌من معرفی کرده است که در واقع...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : setayesh

setayesh

پرسنل مدیریت
سرپرست عمومی
سطح
44

تاریخ ثبت‌نام
4/8/21
ارسالی‌ها
6,940
پسندها
44,375
امتیازها
88,276
مدال‌ها
82
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
نگارش شماره ۳۱ X-Men برعهده جد مکی بوده و طراحی آن را تونی اس. دنیل انجام داده است. در طول صفحات داخلی، خوانندگان شاهد توضیح انیمالیا درباره عمق تازه‌ای از قدرت‌هایش هستند. او پس از ظاهر شدن با فرم جدید و شبیه به بیست، می‌گوید که به سبک‌بالیِ فرم پرنده عادت کرده بود، اما فرم جدید سنگین‌تر است و در عین حال قدرت بیشتری دارد، تا حدی که احساس می‌کند می‌تواند از روی کوه بپرد.
شباهت‌های میان انیمالیا و بیست با هر پنل کمیک پررنگ‌تر می‌شود. او حتی آشکار می‌کند که غریزه شکارچی مشابهی با بیست دارد و می‌گوید غرایز گربه‌سان او را به دریدن حریف ترغیب می‌کند؛ موضوعی که او را در...

setayesh

پرسنل مدیریت
سرپرست عمومی
سطح
44

تاریخ ثبت‌نام
4/8/21
ارسالی‌ها
6,940
پسندها
44,375
امتیازها
88,276
مدال‌ها
82
  • نویسنده موضوع
  • مدیر

به نوشته CBR، انیمالیا یک قهرمان نسبتاً جدید در دنیای ایکس‌من است که نخستین بار در شماره ۴ از X-Men در سپتامبر ۲۰۲۴ حضور یافت. جنیفر استارکی که در اصل انسانی معمولی بود، در بزرگسالی توسط سازمان 3K دچار جهش مصنوعی شد و همین موضوع او را تا حد زیادی از همسالانش منزوی کرد. او در نهایت توسط جهش‌یافته نیجریه‌ای به نام تمپر نجات یافت و به پایگاه ایکس‌من در مرل منتقل شد؛ جایی که در زمان تلاش بیست برای کشف منشأ قدرت‌هایش، در آنجا ماندگار شد.
انیمالیا بعدها توسط بیست برای تیم ویژه علمی ایکس‌من جذب شد؛ زیرمجموعه‌ای از گروه اصلی که بر تحقیقات میدانی تمرکز دارد. انیمالیا به‌عنوان عضوی از این...

عقب
بالا