سخن بزرگان سخن بزرگان | مارک منسن

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع ~•°REZ-FA°•~
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها پاسخ‌ها 41
  • بازدیدها بازدیدها 55
  • کاربران تگ شده هیچ

~•°REZ-FA°•~

پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی نقد
سطح
21

تاریخ ثبت‌نام
4/9/18
ارسالی‌ها
2,212
پسندها
11,261
امتیازها
35,173
مدال‌ها
24
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
پذیرش مرگ خودم و درک آسیب‌پذیری خودم همه‌چیز را برایم آسان‌تر کرده است. سر درآوردن از اعتیادهایم، تشخیص و مواجهه با حق‌به‌جانبی‌هایم، پذیرفتن مسئولیت مشکلات خودم؛ تحمل ترس‌ها و عدم قطعیت‌هایم، پذیرفتن شکست‌ها و جواب‌های منفی و… همگی با اندیشیدن به مرگ سبک‌تر شده‌اند. هرچه بیشتر به درون تاریکی خیره می‌شوم، زندگی پرنورتر می‌شود، دنیا ساکت‌تر می‌شود و مقاومت ناخوداگاهم نسبت به همه‌چیز کمتر می‌شود.

امضا : ~•°REZ-FA°•~

~•°REZ-FA°•~

پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی نقد
سطح
21

تاریخ ثبت‌نام
4/9/18
ارسالی‌ها
2,212
پسندها
11,261
امتیازها
35,173
مدال‌ها
24
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
بوکفسکی در جایی نوشت، «ما همه خواهیم مرد، همگی ما. عجب سیرکی! همین به تنهایی باید کافی باشد تا همدیگر را دوست داشته باشیم، ولی این‌طور نیست. ما از مسائل بی‌اهمیت زندگی وحشت‌زده و ویران می‌شویم. ما در هیچ‌وپوچ زندگی غرق شده‌ایم.

~•°REZ-FA°•~

پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی نقد
سطح
21

تاریخ ثبت‌نام
4/9/18
ارسالی‌ها
2,212
پسندها
11,261
امتیازها
35,173
مدال‌ها
24
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
اگر به سخنان ارسطو یا روان‌شناس‌های هاروارد یا حضرت مسیح یا حتی بیتلز گوش دهید، همهٔ آن‌ها می‌گویند که خوشحالی از یک چیز می‌آید: اهمیت دادن به چیزی فراتر از خودتان، باور به اینکه شما یک عنصر مؤثر در نهادی بسیار بزرگ‌تر هستید، اینکه زندگی‌تان صرفاً یک جریان فرعی در یک خط تولید پیچیده است. این احساس، آن چیزی است که مردم به خاطرش به کلیسا می‌روند، آن چیزی است که به خاطرش می‌جنگند، آن چیزی است که به خاطرش خانواده‌هایشان را بزرگ می‌کنند و برای بازنشستگی‌شان پس‌انداز می‌کنند و پل می‌سازند و گوشی‌های موبایل اختراع می‌کنند: این احساس گذرا که بخشی از چیزی بزرگ‌تر و درک‌ناپذیرتر از خودشان هستند.

~•°REZ-FA°•~

پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی نقد
سطح
21

تاریخ ثبت‌نام
4/9/18
ارسالی‌ها
2,212
پسندها
11,261
امتیازها
35,173
مدال‌ها
24
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
پس از مرگ شما، دنیا چه فرقی کرده و از چه جنبه‌ای بهتر شده است؟ شما چه نشانی به جا گذاشته‌اید؟ چه نقشی ایفا کرده‌اید؟ می‌گویند که به هم خوردن بال‌های پروانه‌ای در آفریقا ممکن است موجب طوفانی در فلوریدا شود؛ خب، شما چه طوفان‌هایی به دنبال خود به جا خواهید گذاشت؟

~•°REZ-FA°•~

پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی نقد
سطح
21

تاریخ ثبت‌نام
4/9/18
ارسالی‌ها
2,212
پسندها
11,261
امتیازها
35,173
مدال‌ها
24
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
مواجهه با حقیقت میرایی خودمان مهم است. چون تمام ارزش‌های مزخرف، سست و ظاهری زندگی‌مان را از میان می‌برد. درحالی‌که بیشتر مردم در پی اسکناس، شهرت، اطمینان حق‌به‌جانبانه و محبت روزهایشان را یکی‌یکی خرج می‌کنند، مرگ با سؤالی دردناک‌تر و مهم‌تر با ما مواجه می‌شود: میراثتان چیست؟

~•°REZ-FA°•~

پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی نقد
سطح
21

تاریخ ثبت‌نام
4/9/18
ارسالی‌ها
2,212
پسندها
11,261
امتیازها
35,173
مدال‌ها
24
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
نور به هرچه که بخورد، چیز خوبی است.
ترس از مرگ، از ترس از زندگی ریشه می‌گیرد. کسی که واقعاً زندگی کرده باشد، آماده است که هر لحظه بمیرد.

~•°REZ-FA°•~

پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی نقد
سطح
21

تاریخ ثبت‌نام
4/9/18
ارسالی‌ها
2,212
پسندها
11,261
امتیازها
35,173
مدال‌ها
24
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
مذهب، سیاست، ورزش، هنر و نوآوری‌های فناوری همگی نتیجه‌ی پروژه‌های جاودانگی مردم هستند. بکر معتقد است که جنگ‌ها و انقلاب‌ها و کشتارهای جمعی وقتی رخ می‌دهند که پروژه‌های جاودانگی یک گروه از مردم، با پروژه‌های جاودانگی گروهی دیگر برخورد کند. قرن‌ها سرکوب و ریخته شدن خون میلیون‌ها نفر، با نام دفاع از پروژه‌ی جاودانگی یک گروه علیه پروژه‌ی جاودانگی گروهی دیگر توجیه شده است.

~•°REZ-FA°•~

پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی نقد
سطح
21

تاریخ ثبت‌نام
4/9/18
ارسالی‌ها
2,212
پسندها
11,261
امتیازها
35,173
مدال‌ها
24
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
سگ‌ها نمی‌شینند به آینده‌ی حرفه‌ای‌شان فکر کنند. گربه‌ها به اشتباهات گذشته‌شان فکر نمی‌کنند یا با خودشان فکر نمی‌کنند اگر تصمیم‌های دیگری می‌گرفتند، چه اتفاقی می‌افتاد. میمون‌ها راجع به آینده‌های احتمالی بحث نمی‌کنند، همان‌طور که ماهی‌ها نمی‌نشینند تا با خودشان فکر کنند اگر باله‌هایشان کمی درازتر باشد ماهی‌های دیگر علاقه‌ی بیشتری به آن‌ها نشان می‌دادند.

~•°REZ-FA°•~

پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی نقد
سطح
21

تاریخ ثبت‌نام
4/9/18
ارسالی‌ها
2,212
پسندها
11,261
امتیازها
35,173
مدال‌ها
24
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
گرچه سرمایه‌ گذاری همیشگی بر شخصی، مکانی، شغلی، فعالیتی و… ممکن است گسترهٔ تجربه‌های دوست‌داشتنی ما را محدود کند، دنبال کردن گستره‌ای از تجربه‌ها هم ما را از فرصت تجربه‌ی پاداش‌های عمیق بازمی‌دارد. برخی تجربه‌ها را تنها وقتی می‌توانید داشته باشید که پنج سال در یک‌جا زندگی کرده باشید، بیشتر از ده سال با یک شخص زندگی کرده باشید، نیمی از عمرتان را وقف یک تخصص یا حرفه‌ی ثابت کرده باشید.

~•°REZ-FA°•~

پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی نقد
سطح
21

تاریخ ثبت‌نام
4/9/18
ارسالی‌ها
2,212
پسندها
11,261
امتیازها
35,173
مدال‌ها
24
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
وقتی که مهم‌ترین اولویتمان این است که همیشه خودمان را خوشحال کنیم یا اینکه همیشه شریکمان را خوشحال کنیم، در آن صورت هیچ‌یک در نهایت خوشحال نمی‌شود و روابطمان بدون اینکه خودمان بفهمیم از هم می‌پاشد.
چون صداقت در رابطه برای من بسیار مهم‌تر از داشتن احساس خوب دائمی است. آخرین کسی که مجبور شوم جلویش خودم را سانسور کنم، زنی است که عاشقش هستم.

عقب
بالا