من که عاشق این سریالم. درسته قدیمیه ولی داستان سازیش عالیه. هر قسمتش تقریبا یه داستان جذاب داره. داستان مرلین، جادوگر جوان و مشهور داستان ها رو به نمایش میذاره.
در دنیایی پر از انسانهای ظالم که از بسیاری از حیوانات وحشی نیز شرورتر هستند، مردی به نام گرالت ریویایی، ویچر و شکارچی جهشیافتهی هیولا، در تلاش است تا جای خود را پیدا کند. در این میان سرنوشت او را به سمت یک شاهزاده جوان با یک راز خطرناک و یک جادوگر قدرتمند میکشاند و این سه باید با یکدیگر متحد شوند و از این سرزمینی که روزبهروز خطرناکتر میشود گذر کنند.
منبع کیامووی
نظر منو بخواین واقعا سریال جذابیه ولی متاسفانه در فصل 4 بازیگر اصلی عوض شده...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
داستان درباره یک خانواده تاریخی با قدرت های فرا طبیعی ساکن یکی از شهر های آلمان هست. جایی که گم شدن 2 نوجوان روابط میان چند خانواده را در بر می گیرد.
منبع کیامووی
اگه به جهان های موازی علاقه دارین براتون جذابه قطعا.
این سریال داستان رمز و راز یک شهر کابوسآمیز در آمریکای مرکزی را آشکار میکند که همه کسانی را که وارد میشوند به دام میاندازد. از آنجایی که ساکنان ناخواسته برای حفظ احساس عادی بودن و جستجوی راهی برای خروج می جنگند، باید از تهدیدات جنگل های اطراف نیز جان سالم به در ببرند. از جمله موجودات وحشتناکی که هنگام غروب خورشید بیرون می آیند.
منبع کیا مووی
سریال هنوز در حال ساخته در حال حاضر 4 فصل ازش منتشر شده. جذابه ولی هنوزم مبهم و پر از...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
زمانی رسیده است که مردان و زنان در یک سیلوی زیرزمینی بسیار بزرگ زندگی میکنند که قوانین و مقررات زیادی دارد و فکر میکنند که این سیلو میتواند از آنها در مقابل دنیای سمی و ویران شدۀ بیرون محافظت کند.
منبع کیامووی
فصل جدید در حال انتشاره الان. من که خیلی سریالشو دوس دارم. هم بازیگرای خوبی داره هم داستانش جذابه.
سریال داستان "پرسی جکسون" یک نوجوان نیمه خدا ، را روایت می کند که در حال کشف هویت خود و قدرت های خود است. او به همراه دوستانش "آنابیت" و "لوک" به جستجویی در سراسر آمریکا می رود تا مانع از بروز جنگ بین خدایان المپین شود.
منبع کیامووی
به نظر من سریالشم واقعا قشنگه پیشنهاد میکنم اگه به اساطیر یونان علاقه دارید و همچنین به دنیاهای جادویی ببینیدش.
شخصیت اصلی داستان اسکات مک کال (تایلر پوزی) یک دانش اموز ترد شده است،او در حالی که به دنبال یک دختر مرده در جنگل میگشته توسط یک گرگینه گاز گرفته شده است و در نتیجه تبدیل به یک گرگینه شده است.اسکات تلاش میکند برای داشتن یک زندگی عادی راز گرگینه شدن خود را مخفی نگاه دارد.در این راه صمیمی اش استیلینسکی و یک گرگینه ناشناخته دیگر به او کمک میکنند.
منبع کیامووی
اگه به گرگینه ها علاقه دارید این سریال رو از دست ندید.