N **nightmare** نو ورود سطح 0 ارسالیها 11 پسندها 156 امتیازها 1,168 29/8/18 #91 adishe گفت من شارژ لپتابم کمه کلیک کنید تا باز شود... منم گوشیم ۳ درصد شارژ داره امضا : **nightmare**
Bittelo نو ورود سطح 2 ارسالیها 27 پسندها 702 امتیازها 5,313 مدالها 1 29/8/18 #92 کسی وضعیتش تغییر نکرده?????? امضا : Bittelo
N **nightmare** نو ورود سطح 0 ارسالیها 11 پسندها 156 امتیازها 1,168 29/8/18 #93 adishe گفت من گفتم البته من عقابم دوست دارم ولی رنگ بنفشم دوس دارم کلیک کنید تا باز شود... خب حالا یع فکری به حالت میکنم بزار بچش که به دنیا اومد میدمش به تو ولی اول باید یه خر بنفش جنس مخالف پیدا کنم! کسی سراغ نداره؟ امضا : **nightmare**
adishe گفت من گفتم البته من عقابم دوست دارم ولی رنگ بنفشم دوس دارم کلیک کنید تا باز شود... خب حالا یع فکری به حالت میکنم بزار بچش که به دنیا اومد میدمش به تو ولی اول باید یه خر بنفش جنس مخالف پیدا کنم! کسی سراغ نداره؟
Bittelo نو ورود سطح 2 ارسالیها 27 پسندها 702 امتیازها 5,313 مدالها 1 29/8/18 #94 کسی وضعیتش تغییر نکرده Tika گفت چرا من الان یه نمه شاد شدم کلیک کنید تا باز شود... تو دست شویی مستشویی که نیستی????? امضا : Bittelo
کسی وضعیتش تغییر نکرده Tika گفت چرا من الان یه نمه شاد شدم کلیک کنید تا باز شود... تو دست شویی مستشویی که نیستی?????
Nargesiii رو به پیشرفت سطح 2 ارسالیها 107 پسندها 1,473 امتیازها 10,973 مدالها 1 سن 21 29/8/18 #95 بلی Tika گفت لازمه بهت یاداوری کنم یه چیزی هس به اسم شارژر که تو میتونی باهاش لپ تاپتو بزنی تو شارژ؟؟؟ کلیک کنید تا باز شود... بلی میدانم ولی پیریز خیلی دوره و مامانم بیدار شه گیر میدهد مثلا میگه بچه باید خابش بجا باشه اه اه امضا : Nargesiii
بلی Tika گفت لازمه بهت یاداوری کنم یه چیزی هس به اسم شارژر که تو میتونی باهاش لپ تاپتو بزنی تو شارژ؟؟؟ کلیک کنید تا باز شود... بلی میدانم ولی پیریز خیلی دوره و مامانم بیدار شه گیر میدهد مثلا میگه بچه باید خابش بجا باشه اه اه
N **nightmare** نو ورود سطح 0 ارسالیها 11 پسندها 156 امتیازها 1,168 29/8/18 #96 من الان بی نهایت حوصلم سر رفته . زیرش کمه . همش هم زدم . سرشم برداشتم . بازم داره سر میره، پس دوستان به جای جواب دادن یه فکری بکنین امضا : **nightmare**
من الان بی نهایت حوصلم سر رفته . زیرش کمه . همش هم زدم . سرشم برداشتم . بازم داره سر میره، پس دوستان به جای جواب دادن یه فکری بکنین
Nargesiii رو به پیشرفت سطح 2 ارسالیها 107 پسندها 1,473 امتیازها 10,973 مدالها 1 سن 21 29/8/18 #97 Jojo گفت خب حالا یع فکری به حالت میکنم بزار بچش که به دنیا اومد میدمش به تو ولی اول باید یه خر بنفش جنس مخالف پیدا کنم! کسی سراغ نداره؟ کلیک کنید تا باز شود... من باید برم از هاندر لن بیارم کرایه بده برم امضا : Nargesiii
Jojo گفت خب حالا یع فکری به حالت میکنم بزار بچش که به دنیا اومد میدمش به تو ولی اول باید یه خر بنفش جنس مخالف پیدا کنم! کسی سراغ نداره؟ کلیک کنید تا باز شود... من باید برم از هاندر لن بیارم کرایه بده برم
N **nightmare** نو ورود سطح 0 ارسالیها 11 پسندها 156 امتیازها 1,168 29/8/18 #98 adishe گفت من باید برم از هاندر لن بیارم کرایه بده برم کلیک کنید تا باز شود... از چی چی لند؟ امضا : **nightmare**
Bittelo نو ورود سطح 2 ارسالیها 27 پسندها 702 امتیازها 5,313 مدالها 1 29/8/18 #99 Tika گفت نه باو لپ تاپمو میزاشتم کجا اونوقت؟؟؟صحبت کردن باهاتون یه ذره حالو هوامو عوض کرد!!!:):) کلیک کنید تا باز شود... می ذاشتیش سر خودت من چه می دونم !!!!! امضا : Bittelo
Tika گفت نه باو لپ تاپمو میزاشتم کجا اونوقت؟؟؟صحبت کردن باهاتون یه ذره حالو هوامو عوض کرد!!!:):) کلیک کنید تا باز شود... می ذاشتیش سر خودت من چه می دونم !!!!!
N **nightmare** نو ورود سطح 0 ارسالیها 11 پسندها 156 امتیازها 1,168 29/8/18 #100 Tika گفت نه باو لپ تاپمو میزاشتم کجا اونوقت؟؟؟صحبت کردن باهاتون یه ذره حالو هوامو عوض کرد!!!:):) کلیک کنید تا باز شود... خدارا شکرررر امضا : **nightmare**
Tika گفت نه باو لپ تاپمو میزاشتم کجا اونوقت؟؟؟صحبت کردن باهاتون یه ذره حالو هوامو عوض کرد!!!:):) کلیک کنید تا باز شود... خدارا شکرررر